Moederdag Bloghop: heet, heter, heetst!

Moederdag Bloghop: heet, heter, heetst!

Fijne Moederdag! Hoe fijn om je Moederdag te beginnen met kans op zo’n 24 prachtige cadeaus bij 24 geweldige blogs. Een ware Moederdag Bloghop zijn we gestart en jij kunt hieraan meedoen. En je wilt hier ook aan meedoen, want de te winnen prijzen zijn echt super! Bij ons kun je bijvoorbeeld de DVD van 50 Shades Freed winnen, die in juni uitkomt. So hot of eigenlijk… hoe cool!

Weet je wat ook cool is? Dat ik lezers krijg via het blog Cooleouders.nl, het blog en de passie van Astrid. Astrid is moeder van 3 kinderen en heb ik een paar keer mogen ontmoeten. Wat me vooral aan haar opvalt is haar serene uitstraling (die laat zich niet gek maken met 3 kids). Ook haar prachtige lange haren springen direct in het oog. Mooie vrouw, een coole ouder en een leuk blog is en heeft Astrid. Dus kom je via haar… WELKOM!

Heb je meegedaan aan mijn winactie of vind je die 50 shades helemaal niks, dan stuur ik je door naar mama’s liefste. Het blog van Fleur, die mama is van 2 leuke meiden. Fleur zelf is ook leuk, dus dat gen heeft ze goed doorgegeven aan haar kids. wink Bij mamasliefste.nl kun je bijna dagelijks terecht voor toffe winacties. Ze verzamelt ook wekelijks alle winacties in bloggersland. Heel handig als je graag aan winacties meedoet. En verder lees je er veel over nieuw speelgoed, leuke uitjes en toffe gadgets.

En nu waar je voor gekomen bent….

 

DVD: 50 Shades Freed: heet, heter, heetst

Half juni komt de film 50 Shades Freed uit op DVD. Een moment waarop alle vrouwen, die om wat voor reden dan ook niet naar de film konden, zaten te wachten (of alle vrouwen die de film graag thuis nog eens willen zien...). De DVD gaat €18,99 kosten. We kennen natuurlijk allemaal het “verhaal”. En omdat beelden zoveel beter spreken dan woorden: 

 

Bof jij even! Je kunt ‘m de komende week bij Website4Mama winnen. Speciaal voor Moederdag en deze Moederdag bloghop.

Wat je hiervoor moet doen?

 • Ga naar het actiebericht op Facebook
 • Geef het bericht een yes of heart
 • Geef een reactie en vertel waarom jij deze DVD zo graag voor jezelf (of een andere moeder) wilt winnen
 • Hieronder dezelfde reactie geeft je een extra winkans. Let op: je schrijft je dan tevens in voor onze maillist.

Volg je ons al op Instagram?

Dinsdag 22 mei maken we de winnaar bekend. De DVD ontvang je uiteraard pas nadat het is verschenen half juni. Je moet dan dus nog even wachten. 

En de winnaar is: Dionne van der Kooij. Stuur je mij even een mailtje met je adresgegevens naar: info@website4mama.nl? Let op: je ontvangt de DVD 50 Shades Freed dus pas half juni na verschijning. Nog even geduld dus.

50 shades freed

 

Meer blogs van Esmée:

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 12

 1. Amanda

  mei 13, 2018 at 10:13

  Fijne Moederdag Esmee! Liefs, Aman 2. Monika

  mei 13, 2018 at 12:11

  Oehh ja! Doe mij die maar! 3. Oeee.. hier doe ik aan mee! Leuk voor een avondje met vriendinnen! 4. Oeee.. hier doe ik aan mee! Leuk voor een avondje met vriendinnen! 5. Kristel Gubbels-Daemen

  mei 13, 2018 at 01:51

  Alle boeken gelezen en deze film ben ik ook heel benieuwd naar 6. Dionne van der Kooij

  mei 13, 2018 at 07:35

  Ik zou hem graag willen winnen zodat mijn man hem ook eindelijk kan zien. Want om in zaal met alleen kwijlende vrouwen te zitten, dat zag hij niet zo zitten haha. Dus eigenlijk doe ik ook mee voor hem ???? 7. Marian B

  mei 14, 2018 at 10:26

  Nog niet gezien, en toch wel nieuwsgierig naar dus ik doe mee! 8. Anita te Gussinklo

  mei 14, 2018 at 03:00

  Ik heb deze film nog niet gezien en ben wel benieuwd.
  Ook volg ik je op Facebook & Instagram 9. ineke

  mei 15, 2018 at 09:23

  Superleuke prijs gewoon :). Ik hop even verder 10. Wat een leuke prijs! Ik hop weer verder. Tot de 2e in ieder geval! 11. Femke Dekker

  mei 15, 2018 at 08:47

  Ja ... deze film zou ik graag kijken met Denise Schothans!This thread has been closed from taking new comments.