);

Een moeder-kind sieraad met Moederdag

Een moeder-kind sieraad met Moederdag

Moederdag – het moment om de onverbrekelijke band tussen moeder en kind te vieren en ook hét moment om een sieraad uit te kiezen dat dit symboliseert. Een sieraad dat je terug doet denken aan hun geboorte, aan de onvoorwaardelijke liefde en de verrijking van je leven. Klinkt misschien wat “wollig”, maar zo voelt het voor mij wel. Een enorme verrijking.

Bij Kaya Sieraden vind je tal van prachtige sieraden die deze moeder-kind band perfect vatten.

 

Een paar voorbeelden:

Mijn keuze uit de shop. Het sieraad met de 2 in elkaar verstrengelde cirkels zijn prachtig. Je hebt ze aan een ketting maar ook als armband. De leren armbandjes vind ik persoonlijk erg leuk en modern. In 4 verschillende kleuren verkrijgbaar en je kunt er uiteraard meer dan 1 bedel met naam aan hangen.

ketting kaya sieraden moederdagkaya leren armbandje met bedels

 

Persoonlijke, handgeschreven gravure

De Moederdagsieraden zijn verkrijgbaar in 18 karaat verguld, 18 karaat roségoud verguld en in 925 sterling zilver. Je maakt de sieraden extra persoonlijk door jouw speciale woorden, namen en data te laten graveren. Bijzonder is dat ontwerpster Tanja elk sieraad met de hand graveert. De sieraden zijn verpakt in een luxe sieradendoosje en voorzien van een wenskaartje en zilverpoetsdoek. Direct klaar om cadeau te geven.

 

Mijn favoriete sieraad:

moeder-kind ketting

Dit is mijn favoriete sieraad. Een zilveren cirkel met de gravure: I love you en bij dochter I love you more en hierin een klein hartje. Het is wat wij elke dag tegen elkaar zeggen: I love you — I love you more — I love you most — I love you more than most — I love you forever and ever. Liefde in overtreffende trap. Dus dit is ons symbool voor die liefde.

Het is niet zo dat ik elk jaar met Moederdag een sieraad uitkies bij Kaya Sieraden, maar als ik een cadeau voor een andere mama zoek dan kijk ik altijd even daar. Zo heeft mijn schoonmoeder een prachtige armband met op elk hartje een naam van een kleindochter erin verwerkt en lopen zo’n beetje alle bloggers van Website4Mama met een sieraad rond uit de shop van Kaya Sieraden. Aan het einde van elk jaar zoek ik namelijk een leuk cadeautje uit voor de bloggers uit mijn team om ze te bedanken voor hun mooie blogs van het afgelopen jaar. En afgelopen december was dat een cadeau van Kaya. Dat was een groot succes. Wij zijn dus allemaal fan.

Kaya moederdagcadeauVanwege de mooie sieraden, maar ook omdat Kaya Sieraden per verkocht sieraad een bedrag aan Stichting Eduki doneert. Deze stichting maakt het voor kinderen in Gambia mogelijk om naar school te gaan. Een mooie gedachte, een mooi doel en dat maakt het allemaal nog even extra sympathiek. En dus zijn wij fan.

 

Bestel je voor Moederdag je favoriete sieraad voor jezelf of een ander met een bestelbedrag hoger dan 40 euro, dan ontvang je dit prachtige armbandje t.w.v. 29 euro gratis bij je bestelling. Hoe prachtig is dat! Ik geloof dat ik toch nog even ga kijken…. Jij?

Ga hier naar de webshop van Kaya Sieraden

 

Meer blogs van Esmée:

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 1

  1. Mooi! Ik kwam zelf pas een ring tegen waar de namen van je kinderen op gegraveerd worden. Een hele smalle, die je boven je trouwring zou kunnen dragen. Vond ik zelf ook heel mooi!This thread has been closed from taking new comments.