Mijn week: over Blogger by Nature en karate

Mijn week: over Blogger by Nature en karate

Al maanden ben ik achter de schermen bezig met een heel gaaf project. Samen met Joyce van (MamsatWork.nl) ben ik een nieuw kenniscentrum voor bloggers gestart met de naam Blogger by Nature en met de versterking van Marguerita (Marstyle.nl) organiseren we gedrieën op 2 september ons eerste evenement voor bloggers. Super om met 2 fijne vrouwen zoiets moois te organiseren. Ik ben heel dankbaar dat we elkaar hierin zo goed kunnen vinden.

 

Het Blogger by Nature event

Ontzettend spannend natuurlijk. Aan de sprekers zal het niet liggen, want we hebben een fantastische line-up waaruit gekozen kan worden. Allereerst hebben we 2 SEO specialisten bereid gevonden. Nathan Veenstra van Letterzaken en Annelieke, de CMO van Yoast (jawel, dé Yoast die elke blogger met een WordPress website kent), komen hun kennis over SEO overbrengen. En daarnaast hebben we geweldige presentaties over: fotograferen met je smartphone (Mirre), hoe je geld verdient met je blog (Joyce), ins en outs van affiliate marketing (Milou van Bol.com), hoe je goed gebruik maakt van Instagram (Naomi) en hoe je je euro’s het beste besteedt op Facebook, Instagram en andere social media (Henk van Smart Internet Media).

Maar nog voordat we de sprekers konden regelen, moest er eerst een locatie gevonden worden die inspirerend was én geschikt voor een grote groep bloggers. Middenin het land én bereikbaar met openbaar vervoer waren andere eisen die we hadden. We vonden uiteindelijk de perfecte locatie in Stayokay Soest, dat prachtig ligt aan de rand van het bos, met fijne zalen voor de presentaties en waar we heerlijk buiten kunnen zitten voor de lunch en voor ons netwerkplein.

En natuurlijk ontbreekt ook bij dit event een goedgevulde goodiebag niet én bij inschrijving voor het einde van juli ontvang je een geweldig t-shirt. Hoe cool! De eerste inschrijvingen zijn een feit. Het Blogger by Nature event beheerste dus mijn week en zal ook de komende 2 maanden mijn weken beheersen. Maar het kriebelt en het geeft energie, dus hoe heerlijk is het om iets te creëren en aan iets te bouwen waar je hart ligt?

Blogger by Nature logoBlogger by Nature tshirt

 

Karate-examen

En terwijl ik dus druk was met Blogger by Nature en mijn andere werk was dochterlief in spanning vanwege haar karate-examen woensdagavond. Een gele band had ze al, maar nu mocht ze op voor een oranje slip. En natuurlijk haalde ze die zonder enige problemen. Kanjer van me.

Hier even een staaltje vechtkunst 

 

Naar het Zeeuwse strand

Zaterdag woei het keihard, maar was het ’s middags gelukkig wel droog. Mooie dag om te gaan blokarten. Blokarten, denk jij? Ja, je weet wel met een kart en een zeil hard scheuren over het strand. Ik niet hoor, daar  ben ik veel te schijterig voor. Manlief wel met een groep maten van hem. Hij maakte er dit filmpje van. Daarna lekker eten met z’n allen. 

 

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.