);

Mijn favoriete kerstcadeaus

Mijn favoriete kerstcadeaus

Ben je ook op zoek naar de leukste kerstcadeaus? Als je de hele dag met je neus in de leuke webshops zit, zoals ik, dan zie je heel veel fantastische hebbedingen voorbij komen. Je moet dan of een heel grote en goed gevulde portemonnee hebben of sterk in je schoenen staan om niet helemaal los te gaan. Die eerste heb ik helaas niet, maar ik kan wel dromen en wensen hebben natuurlijk.

Mijn persoonlijke favoriete kerstgeschenken vind je hieronder. Ik ben heel benieuwd naar de jouwe.

 

Mijn favoriete kerstcadeaus

boek mijn eerste 18 jaar

Kerstcadeau #1: Het leukste boek allertijden!

Weet jij ook nooit wat je aan je vader, moeder of je partner moet geven? De kinderen, ja dat is geen probleem. Maar iemand van 40+? Iemand die eigenlijk alles al heeft? Ik heb het ideale cadeau gevonden: Mijn eerste 18 jaar. Dit boek is er voor iedereen die geboren is tussen 1947 en 1982. Het vertelt alle highlights van de eerste 18 jaar. By far het leukste cadeau dat ik in tijden ben tegengekomen. Er ligt deze kerst dus zowel een exemplaar voor mezelf als voor mijn man onder de kerstboom.

Ook een exemplaar van Mijn eerste 18 jaar? Check hier voor meer informatie. Je koopt het boek voor slechts 14,99.

 

Kerstcadeau #2: Ab’eau

Ik heb altijd maar 1 of 2 luchtjes tegelijkertijd. Daar doe ik dan ook nog eens heel lang mee. Ik loop dus de parfumerie deuren niet plat. Maar eigenlijk zou ik wat meer willen variëren zonder dat ik een flinke fles moet kopen en dus een flink bedrag kwijt ben. Bij Eau so You hebben ze een oplossing hiervoor: Het Ab’eau. Elke maand een andere geur in een kleine handzame verstuiver, met voldoende parfum voor 1 maand.

 

kerstcadeau - notebookKerstcadeau #3: Een notebook

Ik ben een schrijver, ik schrijf de hele dag. Op mijn laptop, maar ook kalk ik notitieboeken vol met gedachten, ideeën, blogs en to-do-lijstjes. Ik ga dus nooit van huis zonder pen en papier. Ik ben gek op mooie notebooks. Check hier voor de mooiste notebooks.

 

Kerstcadeau #4: Ketting – handgemaakt natuurlijk

kerstcadeau - kettingNet als met geurtjes ben ik spaarzaam met sieraden. Maar dat wat ik heb, is van goede kwaliteit en vertelt iets over wie ik als mens ben. Daarom vind ik sieraden ook zo’n persoonlijk cadeau, want als het niet voelt als iets dat bij mij past, dan draag ik het niet. Deze zou ik zeker dragen en heb ik pas geleden aan mezelf cadeau gedaan. Wat een beauty deze Tibetaanse zilveren amulet hanger. Er is Howliet gebruikt in deze ketting en deze steen heeft bepaalde eigenschappen.  Zo zou het kalmerend werken en versterkt het positieve eigenschappen. Het helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en minder kritisch te zijn (hmmm, ik zeg niks). En nog wat leuke bijkomstigheden. Maar ik vind ‘m gewoonweg schitterend. Handgemaakt door Saskia van By-Sas.

 

kerstcadeau - handtas - smateria

Kerstcadeau #5: Een fijne shopper

Ik vind deze tassen van Smateria zó leuk! Heerlijk kleurrijk en met mooie bloem. Flink formaatje, dus er kan veel in. Mijn ideale tas. Zo eentje zou ik heel graag onder de boom vinden deze kerst. Deze tassen van Italiaans design komen uit Cambodja en worden daar met oog voor mens en milieu gemaakt. Ze zijn van gerecycled materiaal (visnetten) gemaakt.

 

Wat is jouw favoriete kerstcadeau?

 

 

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.