Meisjeskleding: lekker zomers

Meisjeskleding: lekker zomers

Eindelijk! De temperaturen gaan zomerse waarden aannemen. Nu mag toch echt de zomerkleding tevoorschijn gehaald worden. Altijd het moment dat je erachter komt, dat die korte broek bij je dochter toch wel erg strak begint te worden en dat het rokje of jurkje wel erg mini wordt. Tijd om nog even zomerse kleding te scoren. Vaak kan dat in deze tijd al in een beginnende uitverkoop. Mijn favorieten van dit zomerseizoen en die van dochterlief laten we daarom nog graag even aan je zien.

 

Geisha voor meisjes

Een kinderkledingmerk dat we dit seizoen voor het eerst mochten uitproberen en waar we erg over te spreken zijn. Het kledingmerk gebruikt mooie stoffen en prints voor deze zomercollectie. Oordeel zelf. 

» Lees ook: review Geisha kinderkleding

Geisha zomercollectie meisjesGeisha zomerkleding 2017

 

LavaLava niet voor grijze muizen

Wij zijn fan van dit leuke nieuwe kledingmerk voor meisjes: LavaLava. Heerlijk kleurrijk en uitgesproken. Zeker niet voor grijze muizen, dus. Dit zijn onze favorieten van LavaLava. LavaLava heeft een eigen webshop waar je alle items aan kunt schaffen.

» Lees ook: review LavaLava zomercollectie 2017

LavaLava zomerkledingmaxi-dress LavaLava

 

Indian Blue Jeans

Deze set van Indian Blue Jeans is heerlijk zomers met de maxi-skirt, het gave shirtje en het denim jackje voor de soms nog koele ochtenden of avonden. De coole sneakers die je hierboven en hieronder ziet, zijn overigens van Giga Shoes en maken deze outfit heerlijk sportief.

» Lees ook: review zomercollectie Indian Blue Jeans

IBJ zomercollectieIndian Blue Jeans zomerkleding

Laat die zomer nu maar komen! Bovenstaande outfits shop je heel gemakkelijk bij Kinderkleding Tekoop

» Kijk hier voor webshops met leuke kinderkleding

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.