);

Meisjeskleding: lekker zomers

Meisjeskleding: lekker zomers

Eindelijk! De temperaturen gaan zomerse waarden aannemen. Nu mag toch echt de zomerkleding tevoorschijn gehaald worden. Altijd het moment dat je erachter komt, dat die korte broek bij je dochter toch wel erg strak begint te worden en dat het rokje of jurkje wel erg mini wordt. Tijd om nog even zomerse kleding te scoren. Vaak kan dat in deze tijd al in een beginnende uitverkoop. Mijn favorieten van dit zomerseizoen en die van dochterlief laten we daarom nog graag even aan je zien.

 

Geisha voor meisjes

Een kinderkledingmerk dat we dit seizoen voor het eerst mochten uitproberen en waar we erg over te spreken zijn. Het kledingmerk gebruikt mooie stoffen en prints voor deze zomercollectie. Oordeel zelf. 

» Lees ook: review Geisha kinderkleding

Geisha zomercollectie meisjesGeisha zomerkleding 2017

 

LavaLava niet voor grijze muizen

Wij zijn fan van dit leuke nieuwe kledingmerk voor meisjes: LavaLava. Heerlijk kleurrijk en uitgesproken. Zeker niet voor grijze muizen, dus. Dit zijn onze favorieten van LavaLava. LavaLava heeft een eigen webshop waar je alle items aan kunt schaffen.

» Lees ook: review LavaLava zomercollectie 2017

LavaLava zomerkledingmaxi-dress LavaLava

 

Indian Blue Jeans

Deze set van Indian Blue Jeans is heerlijk zomers met de maxi-skirt, het gave shirtje en het denim jackje voor de soms nog koele ochtenden of avonden. De coole sneakers die je hierboven en hieronder ziet, zijn overigens van Giga Shoes en maken deze outfit heerlijk sportief.

» Lees ook: review zomercollectie Indian Blue Jeans

IBJ zomercollectieIndian Blue Jeans zomerkleding

Laat die zomer nu maar komen! Bovenstaande outfits shop je heel gemakkelijk bij Kinderkleding Tekoop

» Kijk hier voor webshops met leuke kinderkleding

Familietijd: écht samenzijn en kwaliteit-tijd thuis

Familietijd: écht samenzijn en…

Merk je dat je gezin langs elkaar heen leeft? Dat je ’s ochtends in de stress schiet om alle kinderen de deur uit te krijgen om op tijd op…

Babykleding trends: lekker warm de winter door

Babykleding trends: lekker warm…

Als de bladeren vallen en het weer steeds guurder wordt, wordt het ook steeds belangrijker om passende warme kleding in huis te halen. Vooral…

Gender reveal ideeën: de leukste onthullingen

Gender reveal ideeën: de leukste…

Ben je op zoek naar leuke gender reveal ideeën voor je gender reveal party? In dit artikel lees je hoe je hiervan een geweldig leuk feest…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.