);

Een magisch jurkje met UV colour changing prints

Een magisch jurkje met UV colour changing prints

Heb jij al lucht gekregen van de nieuwe jurkjes met uv colour changing prints van Ninie? Op het eerste oog lijkt het gewoon een doorsnee jurkje, maar zodra er daglicht in het spel komt, zal gauw blijken dat niets minder waar is.

Mijn oudste meisje van zes jaar is van oorsprong geen fan van jurkjes. Ze is een stoere dame die jurkjes en rokjes het liefste uit de weg gaat. Toen ik haar vertelde over het toverjurkje van Ninie, reageerde ze meteen dolenthousiast. Voor zo’n jurkje wilde ze maar al te graag de uitzondering op de regel maken! Wat een geluk dat wij zo’n toverjurkje van Ninie mochten proberen en wat een traktatie dat ik mijn stoere meisje ook weer eens in een jurkje zag paraderen. Het stond haar zo leuk! Het jurkje verraste me positief.

 

Het is echt een toverjurkje!

Ze zijn uniek in Nederland en reageren op uv licht, oftewel, op daglicht. Toen mijn meisje het jurkje met uv colour changing prints aantrok, keek ze me bedenkelijk aan met haar eigenwijze sproetjes. Gniffelend zette ik haar voor een raam en verwachtingsvol keek ze omlaag naar haar jurkje. Ja hoor, binnen enkele seconden zagen we al verschil! Met de minuut werd het jurkje meer betoverend voor mijn dochter! Toch waren de kleurtjes nog wat flets. Dus…op naar buiten! Kijken of het verschil daar dan aanzienlijker werd.

Ninie colour changing jurkjeNinie kleur veranderend jurkje

Ze had twee passen buiten de deur gezet en…poef!! Er ontstond een explosie aan kleurtjes! Ook de speelse dotjes lichtten nu op. Wat een leuk en magisch effect. Mijn dametje was helemaal in haar nopjes met dit jurkje en ze voelde zich echt speciaal. Ze wilde het aanhouden en ermee pronken op de verjaardag van haar oma, diezelfde middag. Ze maakte er inderdaad helemaal de blits mee en gooide hoge ogen. Trots vertelde ze over de magische werking en hoe bijzonder het jurkje was. Het bezoek reageerde net zo enthousiast, zij hadden dit ook nog nooit eerder gezien.

jurkje dat van kleur verandertNinie zomerjurkje

 

Dit jurkje is leuk voor iedereen!

Haar twee jaar jongere zusje was ook erg onder de indruk van het toverjurkje. Dit had ik ook al wel verwacht, want dit dametje verslindt jurkjes bij de vleet! Dit jurkje is dus leuk voor de stoere meiden onder ons, maar ook voor de ‘meisjes-meisjes’.

In de webshop van Ninie kinderkleding, zijn er twee variaties van dit speciale jurkje te vinden; eentje met ballonprint en eentje met camouflageprint en er worden niet meer dan honderd jurkjes per print geproduceerd. De stof is 92% katoen, is zacht en rekbaar en vormt zich naar het figuur van je kind. Ze kosten Euro 39,95 en zijn verkrijgbaar in de maten 86 t/m 152.

Wil jij ook zo’n hip en uniek jurkje voor je dochter(s), je nichtje, je buurmeisje of je mini-me vriendin? Neem dan gauw een kijkje op www.ninie.nl en bestel jouw favoriete print! Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je ook nog eenmalig vijf Euro korting op je eerste aankoop! Ik vind het echt een aanvulling in de kledingkast van mijn dochter en stiekem vind ik het jammer dat ze niet verkrijgbaar zijn in mijn maat!

 

Meer blogs van Judith:

Over volwassen worden enzo...

Over volwassen worden enzo...

Terwijl de ene 90’s hit na de andere de boxen uit knalt, zit onze oudste dame ongeïnteresseerd en onderuitgezakt op de achterbank in onze…

Het moederschap is niet een grote roze wolk

Het moederschap is niet een grote…

Moeder zijn is natuurlijk het grootste voorrecht in het leven. Niets mooiers dan je kroost op zien groeien tot mooie, evenwichtige mensen.…

Eropuit in Volendam en Marken met kinderen

Eropuit in Volendam en Marken met…

Wij mochten onlangs op ontdekkingstocht door Volendam. Dit deden we met een geweldige speurtocht voor kinderen die ons met verhaalvontuur.nl…

Ik ben Judith: mama van drie meiden: 2012, 2014 en 2016. Passies: Schrijven/ fotograferen. Liefhebber van: Humor, Sarcasme, Lekker eten, Gezelligheid, Alleen zijn, Samen zijn, Zon, George Michael en nog zoveel meer! Guilty pleasure: Redbull. Quote: ‘Loslaten is de moeilijkste vorm van liefde’. Ik schrijf: vaak met een knipoog, soms rauw en intens, bijna altijd met een vleugje humor .

Biografie in een notendop: Ik heb een roerige jeugd genoten en ben mijn moeder op 26 jarige leeftijd aan zelfdoding verloren. Ik kom haar nog regelmatig tegen nu ik zelf moeder ben. Zij en haar omstandigheden zijn regelmatig onderwerp van mijn schrijven. Maar ik haal mijn inspiratie ook veelvuldig uit mijn drie meiden en andere allerhande verwonderingen. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.