);

LoFff: zó mooi en zomers

LoFff: zó mooi en zomers

Als je de zomercollectie 2017 van LoFff bekijkt, dan krijg je zin in de zomer. Rokjes met prachtige kleurrijke prints en bijpassende topjes, zwierige jurkjes waar LoFff zo bekend om staat, leuke maxi-skirts met brettonse streep en een heuse bohemian feestjurk die haar weerga niet kent.

Amy zocht uit al dat moois een aansluitend jurkje uit met prachtige roze bloemen en veldbloemen in fris groen gras. Een jurkje voor naar school, het strand, op een terrasje met mama of gewoon om lekker in te spelen, want het is van een zachte katoen met elastan dus het rekt lekker mee.

Een heerlijk jurkje dus voor vrolijke meisjes.

 

LoFff zomercollectie 2017Lofff zomerjurkje collectie 2017

 

Nog even over LoFff

Het Nederlandse kledingmerk voor meisjes bestaat inmiddels al zo’n 10 jaar en er is geen moeder met dochter die het merk niet kent.

» Lees ook: LoFff voor baby’s

LoFff is er voor meisjes van 0 tot 16 jaar. De maatvoering loopt tot en met maat 176. LoFff kleding herken je vaak uit duizenden. Het heeft een heel eigen signatuur met mooie zwierige jurken en in elke collectie vind je de LoFff kleur blauw terug. Een donkere kleur blauw, vaak gecombineerd met zilver of grijs. De meisjeskleding wordt met liefde en aandacht ontworpen in Nederland en geproduceerd in India in eigen naaiateliers, waar de naaisters nog een normale vergoeding krijgen voor hun prachtige werk dat ze doen in goede werkomstandigheden.

» Lees ook: Joanneke, de vrouw achter kledingmerk LoFff

 

Onze LoFff favorieten voor deze zomer

Hieronder zie je een paar van onze favorieten uit de LoFff collectie van deze zomer. Wat vind je bijvoorbeeld van die prachtige bohemian jurk of dat kekke rokje met topje in blauw/lime? Door de combinatie van bijvoorbeeld strepen met stippen maakt het net even wat spannender. Mooie stoffen en een tikje eigenzinnig. Wij zijn weg van deze zomercollectie! 

LoFff bohemian jurkLoFff zomersetje 2017Lofff zomercollectiezomercollectie 2017 van LoFffzomers setje Lofffzomercollectie Lofff meisjeskleding

 

LoFff heeft een eigen webshop waar je de volledige collectie kunt kopen. Wil je kijken of je al iets in de uitverkoop kunt scoren, dan adviseer ik de webshop Kinderkleding-Te Koop. Als de uitverkoop start, zijn zij vaak de eerste met leuke kortingen.

Wat is jouw favoriete LoFff outfit voor deze zomer?

» Kijk hier voor webshops met leuke kinderkleding

 

 

Camping aan de Costa Brava: waar let je op?

Camping aan de Costa Brava: waar…

De zomervakantie staat weer voor de deur. Voor veel gezinnen het moment waar ze al maanden naar uit zitten te kijken: kamperen. En dat doen…

Meer veiligheid in de badkamer

Meer veiligheid in de badkamer

Natuurlijk wil je overal een veilige omgeving creëren waar je kleintjes zorgeloos kunnen spelen. Heb je ook al eens gedacht aan de badkamer?…

Reacties 1

  1. Fleur

    jun 16, 2017 at 07:28

    Mooie jurkjes, zeker die eerste.
    Mijn meiden dragen het liefst alleen maar jurken, dus ga zeker even kijken in de webshopThis thread has been closed from taking new comments.