);

Je leven plannen met de Milly Pie agenda + winactie

Je leven plannen met de Milly Pie agenda + winactie

Ruim een maand geleden mocht ik kennismaken met de Milly Pie, een life planner en agenda in één en verpakt in een heel mooi jasje. Mijn hart gaat sneller kloppen van mooie planners, fijne notebooks en mooie praktische agenda’s. Ik weet niet waarom dat is. Ik schrijf. Heel veel. Mijn dagen bestaan uit to-do lijstjes met taken die ik afvink. Dat had ik al toen ik nog geen zelfstandig ondernemer was, maar nu ik dat wel ben is mijn liefde voor papier en het plannen alleen maar groter geworden. Er is ook meer om te plannen en meer om te vergeten. En vergeten? Dat doe ik nogal snel. Opschrijven dan maar.

 

De Milly Pie agenda / planner is vernieuwd!!!

De Milly Pie is vernieuwd. Ik kreeg het nieuws van Milly Pie zelf en ze vroegen me om de “oude” en “nieuwe” Milly Pie met elkaar te vergelijken en mijn mening over de nieuwe Milly Pie aan jullie kenbaar te maken. Oeh, wat was ik nieuwsgierig. Vorige week kwam de nieuwe Milly Pie binnen. Een werkelijk prachtige omslag van glanzend heel donkerblauw (afhankelijk van het licht kan het ook voor zwart doorgaan) met wit en zilver met de print van zebra’s en een licht reliëf. Dezelfde hebben ze ook in het roze. En er is een glanzend licht blauwe met ruit in het assortiment. Ik kwijl nog net niet, maar echt ze is zó mooi!

Milly Pie silver bowtieMilly-pie misses blue plannerMilly Pie Pink Lady planner agenda

Kijk hier voor de nieuwe Milly Pie planners

Je krijgt je Milly Pie standaard geleverd met een 1001 ideeën kladblok. Heerlijk om al je ideeën in kwijt te kunnen. Je kunt ervoor kiezen om je Milly Pie planner compleet te maken met het Did & Doo To Doo notebook. Het To Doo notebook is voor de helft gevuld met To Doo pagina’s en voor de andere helft met pagina’s als: dingen die je nog voor jezelf (of een ander) wilt kopen, leuke webshops die je ergens wilt noteren, Sint & Kerst stuff, geleend en uitgeleend lijstje, en nog veel meer. Echt teveel om hier op te noemen. De bladen in het notebook zijn uitneembaar en je kunt ze vervolgens toevoegen aan je Milly Pie. De bladen in het notebook zijn niet helder wit en net iets kleiner dan de oorspronkelijke bladen, dus je ziet wel dat ze uit het notebook afkomstig zijn. Maar ik vind dat zelf niet storend. Fijn dat je belangrijke notities uit je notebook kunt toevoegen aan je Milly Pie. 

 

 

Wat is het verschil met de “oude” Milly Pie?

 • De voorgaande omslagen waren van linnen, wat niet minder mooi is maar wel iets besmettelijker. Deze is makkelijker schoonhouden
 • De nieuwe omslag heeft geen opbergvak meer voor het 1001 ideeën notebook of een kleine tablet.
 • De oude omslag heeft 3 vakjes voor elk 1 visitekaartje aan de binnenzijde, terwijl de nieuwe omslag 1 doorzichtig mapje heeft over de breedte van de omslag. Hierdoor kun je meer visitekaartjes, bonnetjes, o.i.d. kwijt.
 • In de nieuwe Milly Pie is een jaarplanner opgenomen, dus een jaaroverzicht waar je afspraken en vakanties al ver vooruit kunt noteren. De ruimte om iets te noteren is met 2 cm. per regel alleen erg beperkt.
 • De nieuwe Milly Pie heeft een bladzijde met “Taken voor deze maand” en “Doo this every single day…” met checklist. De Must doo lists of the month en of the week zijn onveranderd.
 • Grootste verandering zit in de weekindeling. Daar waar de oude Milly Pie inhoud een verticale indeling had met tijdsindeling heeft de nieuwe Milly Pie een horizontale indeling zonder tijdsindeling en is deze meer gericht op de taken die je dagelijks wilt afwerken en je afspraken kun je apart vermelden als je die hebt. Mijn voorkeur gaat duidelijk uit naar de nieuwe indeling, omdat hiermee nog meer de planningsfunctie van de Milly Pie wordt benadrukt. Er is nog altijd ruimte om privé dingen te noteren en voor het weekend is er genoeg ruimte om notities te maken of (privé) afspraken te noteren.
 • Aan het einde van de maand heeft de nieuwe Milly Pie nog 1 pagina Notes i.p.v. 2.
 • De pagina “Things I did” waar je noteert wat goed ging en wat beter kon is onveranderd.
 • Extra is nu de Braindump aan het einde van elke maand. Heerlijk om even al je gedachten privé en zakelijk op te schrijven. Letterlijk van je af te schrijven. Met het duidelijke 4-stappen plan heb je er echt wat aan. Goed idee om dit te verwerken in de Milly Pie.
 • De pagina’s onder tabje Notes zijn enigszins aangepast, maar in grote lijnen hetzelfde.

 

Inhoud van de Milly Pie
De nieuwe verticale weekindeling

 

jaarplanner Milly Pie
Dit is de nieuwe jaarplanner

 

Mijn conclusie over de nieuwe Milly Pie Planner

Hoewel ik het jammer vind dat de ruimte in de Milly Pie voor het kladblok verdwenen is, want dat was gewoon heel makkelijk, vind ik de nieuwe glanzende omslagen echt prachtig. De horizontale weekindeling vind ik absoluut een gouden greep. Dat werkt voor mij vele malen prettiger dan de verticale indeling. Je hebt daardoor ook meer ruimte om taken op te schrijven. Fijne aanvulling vind ik ook het jaaroverzicht, maar die had van mij over 4 pagina’s gemogen in plaats van 2 zodat er meer ruimte was geweest om er iets in te schrijven. Misschien iets voor een volgende editie? En dan de braindump aan het einde van elke maand. Mijn dank is groot! Als ondernemer is het zo belangrijk om aan het einde van de maand even terug te kijken en stil te staan naar wat goed ging en naar wat beter kon. Je kunt daardoor je doelen voor de volgende maand nóg beter stellen.

 

Wat kost de Milly Pie?

De Milly Pie planner, zowel de linnen editie als de nieuwe glanzende editie, is € 49,95. Daar zit dan zogezegd gratis het 1001 ideeën kladblok bij. Wil je de To Doo notebook bij je Milly Pie, dan betaal je voor die combinatie  €  61,95. Je ontvangt dan ook een stickervel met 116 stickers voor in je planner. Je kunt het stickervel door de stansgaatjes ook bewaren in je Milly Pie Planner wat handig is. Het notebook los kost  €  15,00. Aan verzendkosten doen ze niet bij Milly Pie als je de planner bestelt. Wil je liever de nieuwe glanzende omslag met de “oude” verticale inhoud, dan kan dat. Net als dat je kunt kiezen voor de linnen omslag met de nieuwe horizontale inhoud. Dit is niet standaard. Je moet het even aangeven bij je bestelling.

 

Ook je leven plannen met een Milly Pie planner en agenda? Je kunt haar winnen!

Ook overtuigd dat de Milly Pie jouw nieuwe planner mag zijn voor 2018? Je kunt nu een volledige combinatie van een Milly Pie naar keuze met To Doo notebook en stickervel ter waarde van € 61,95 bij ons winnen!!! Wat een geweldig mooi cadeau voor onder de kerstboom en om het nieuwe jaar te beginnen!

Wat je daarvoor moet doen?

 • Ga naar het actiebericht op Facebook
 • Geef dit bericht een duimpje of een hartje en vertel waarom jij een Milly Pie wilt winnen en vertel ook vooral welke (ze hebben allemaal een eigen naam)! Kijk hier welke er zijn
 • Deel het Facebookbericht openbaar op je eigen tijdlijn
 • Hieronder reageren geeft je een extra winkans. Je schrijft je dan ook automatisch in voor onze nieuwsbrief.
 • Onze Instagrampagina volgen en reageren op het actiebericht geeft je ook een extra winkans.

Dat je ons op Facebook volgt, spreekt voor zich. Leuk als je ook Milly Pie gaat volgen op Facebook en Instagram

De winnaar maken we bekend op vrijdag 15 december. Gun jezelf zo’n mooi Kerstcadeau en doe mee!!

DE WINNAAR IS BEKEND! GEFELICITEERD: Lein Roelofsen. Jij wint een Milly Pie naar keuze! Neem je even contact met me op via info@website4mama.nl?

Familietijd: écht samenzijn en kwaliteit-tijd thuis

Familietijd: écht samenzijn en…

Merk je dat je gezin langs elkaar heen leeft? Dat je ’s ochtends in de stress schiet om alle kinderen de deur uit te krijgen om op tijd op…

Babykleding trends: lekker warm de winter door

Babykleding trends: lekker warm…

Als de bladeren vallen en het weer steeds guurder wordt, wordt het ook steeds belangrijker om passende warme kleding in huis te halen. Vooral…

Gender reveal ideeën: de leukste onthullingen

Gender reveal ideeën: de leukste…

Ben je op zoek naar leuke gender reveal ideeën voor je gender reveal party? In dit artikel lees je hoe je hiervan een geweldig leuk feest…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 21

 1. Dionne van der Kooij

  dec 04, 2017 at 07:16

  Deze planner lijkt voor mij de oplossing voor alles als ik zo je blog heb gelezen. Na 7 jaar fulltime voor onze kindjes te hebben gezorgd ga ik nu een nieuwe hbo studie volgen werken, en ja dat vergt heel wat geregel met de roosters en afspraken EN clubjes van iedereen binnen ons gezin. De Milly pie misses blue, in 1 woord WAUW! 2. Francisca

  dec 04, 2017 at 07:30

  Wat een gave planner! En wat een mooie uitvoeringen. Ik ben dol op plannen en zou heel graag de Milly BowTie Silver Shine willen winnen! 3. Erika Van koert

  dec 04, 2017 at 07:31

  Super gaaf ! Ik plan graag alles en net liefste zo ver mogelijk van te voren.
  Dit lijkt mij daar de ideale planner voor.
  Ik zou voor de Milly BowTie Silver Shine gaan 4. Ruby Coene

  dec 04, 2017 at 07:51

  Ja ik doe heel graag mee! Met 2 kleine kindjes en een eigen bedrijf kan ik wel wat hulp gebruiken bij mijn planning! 5. Ruby Coene

  dec 04, 2017 at 07:52

  Ja ik doe heel graag mee! Met 2 kleine kindjes en een eigen bedrijf kan ik wel wat hulp gebruiken bij mijn planning! 6. Priscilla

  dec 04, 2017 at 10:08

  Deze nieuwe planner van Milly Pie zou echt de ideale uitkomst zijn in mijn drukke leven.
  Drukke baan met veel afspraakjes, kinderen die op school veel moeten regelen en hun afspraakjes.

  Eindelijk een goede agenda om dit in bij te houden! ???? 7. Wendy

  dec 04, 2017 at 02:12

  Hier maak ik graag kans op. Deze maand mijn baan opgezegd en besloten volgend jaar vol voor mijn onderneming te gaan een goede planner kan ik dan zeker wel gebruiken. Ik wacht met spanning af. 8. Anita H.

  dec 04, 2017 at 02:19

  Ik ga voor de Pink Lady. Plannen is niet bepaald mijn sterkste punt. (En dat terwijl ik jaren heb gewerkt als secretaresse....) De moeite waard om het eens te proberen met deze (mooie) planner. 9. Cindy Pater

  dec 04, 2017 at 04:12

  Wat zou ik graag wat meer hulp bij mijn planning en regelmaat krijgen want dat geeft mij net dat beetje rust wat ik zo hard nodig ben dus ik doe heel graag mee voor de Milly BowTie Silver Shine en hoop dat we dikke vriendjes worden 10. Marian B

  dec 04, 2017 at 05:23

  Dit lijkt me echt een handige planner voor mij! Heb ook wel eens een cadeautje verdiend ;-) De Milly Misses Blue vind ik de mooiste. 11. Marta

  dec 04, 2017 at 07:05

  Ze zijn echt geweldig!!!!!!!! Als een hardwerkende mama kan ik niet zoveel spenderen vooe een agenda maar ik ga zeker hard duimen! 12. Wilma

  dec 05, 2017 at 09:25

  Met een startende onderneming, een zwangerschap, een dreumes en een man die werkt en inburgert, is een Milly Pie eerder een must dan een like! Ik hoop dan ook dat ik er een win! Voorkeur voor de donkerblauwe Zebra variant.  1. Wilma

   dec 05, 2017 at 09:27

   Ik bedoel dus de Milly Misses Blue, :-))) 13. Super handig om wat orde te scheppen in de chaos. Ik maak graag kans op de Milly Planner Misses Blue :)

  Ik volg jou en Milly Planner op Facebook (Lieke van Veen) en heb het bericht geliked en gedeeld.
  Ik volg jou en Milly Planner ook op Instagram (liekevv24) 14. Nicole

  dec 06, 2017 at 08:10

  Als juf weet ik dat plannen heel belangrijk is en een vaardigheid die je ver gaat brengen is. De milly planner is echt een droom voor mij. Werk nu met een saaie en platte variant : to do lijst. Lijkt mij geweldig om de milly te ervaren.....en wat een keuze. Ik zou enthousiast voor de milly-bowtie-silver- shine gaan. Zag tot mijn verrassing dat de milly- fant (tastisch) al was uitverkocht. Ik hoop dat de uitslag snel komt....de keuze is reuze maar er zijn meer kapers op de kust. 15. cobi van braak

  dec 07, 2017 at 09:16

  Wauw dat zou handig zijn! Ik heb sinds kort een webshop en daarnaast organiseer ik workshops naast mijn baan in de ict en het moederschap is een goede planning best fijn ik vind de bowtie silver shine echt super gaaf 16. Carola

  dec 12, 2017 at 08:58

  Het lijkt me heel fijn om het nieuwe jaar met structuur te beginnen. Ik heb geen social media, maar ik lees je blog.  1. Carola

   dec 12, 2017 at 09:00

   Ik vind de Milly BowTie Silver Shine het mooiste. 17. Myrthe

  dec 12, 2017 at 09:05

  Ik heb behoefte aan structuur en orde in mijn leven. Ik vind het erg fijn als de MillyPie me daarbij zou kunnen ondersteunen! Ik vind de Milly BowTie Silver Shine het handigste, omdat de voorkant daarvan heel modern strak is, dan raak ik daar niet door afgeleid.
  Ik heb geen FB en IG, maar ik volg je op Bloglovin' (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved. 18. Sabine Tokarek

  dec 14, 2017 at 08:44

  Welkom aan de meeste chaotische creatieveling ooit!!!????
  Met enorm veel plezier wil ik de Milly Misses Blue uitproberen!!
  Bye bye stress?!? 19. Afra Peeters-Stans

  dec 14, 2017 at 10:43

  Wat zou ik graag de Milly Fly winnen. Dit keer een planner voor mij alleen! Ben nog steeds niet gewend aan de digitale agenda en zo’n papieren versie zou ideaal zijn voor mijn werk (maar ook voor alle privézaken, stiekem dan toch een beetje voor het gezin????).This thread has been closed from taking new comments.