De 6 leukste Radbag Valentijnscadeaus

De 6 leukste Radbag Valentijnscadeaus

Sinds kort heb ik Radbag ontdekt, een webshop met te gekke gadgets voor kids, mannen én vrouwen. Eigenlijk voor ieder wat wils en voor elk budget. Als ik geen tijd heb om naar de stad te gaan om een cadeautje te kopen, dan kijk ik steevast even op de webshop van Radbag om te kijken of ze iets leuks hebben en telkens weer zie ik nieuwe dingen, die me aanspreken of waar ik om moet lachen.

Dit is mijn top 6 van leukste Valentijnscadeaus. Leuke gadgets met humor en waar de liefde vanaf spat. Heel benieuwd wat je van mijn uitgekozen cadeaus vindt.

 

Mijn top 6 leukste Radbag Valentijnscadeaus

 

Valentijnscadeau posterBeroemde paren

Deze poster kun je laten personaliseren en jou en je lief’s namen erin laten plaatsen. Je staat in goed romantisch gezelschap samen met Adam en Eva, Tarzan en Jane, Mickey en Minnie, enzovoorts. Deze leuke en ludieke poster koop je voor €24,95

 

 

Valentijnscadeau t-shirtGlow in the dark t-shirt

Met dit t-shirt en de bijgeleverde stift kun je je liefde op wel een heel originele manier verklaren. Na 5 minuten vervaagt je tekst of afbeelding en kun je opnieuw tekenen en schrijven op je shirt. Even bijlichten met een zaklamp of met het lampje van je smartphone en je romantische verklaring wordt zichtbaar. Erg leuk! Hij kost €27,95 inclusief de stift.

 

 

Valentijncadeau wereldkaart krassenWereldkaart om te krassen

Kras alvast de landen waar jullie samen geweest zijn en laat hem/haar het land krassen voor de volgende bestemming. Dat is het land waar jullie dit jaar samen of met het gezin naartoe gaan. Voor de echte wereldreizigers! De krasbare wereldkaart kost €19,95

 

 

Retro thermoskanVerwarmde retro drinkbeker

Zowel leuk voor hem als voor haar is deze retro verwarmde drinkbeker mét thermometer, zodat je je koffie via de sigarettenaansteker in je auto op temperatuur kunt houden. Niets zo vies als een slok uit een thermoskan nemen en koude koffie door moeten slikken…toch? ;-) Leuk cadeau voor de liefste reizende koffieliefhebber. Deze toffe thermosbeker kost €34,95

 

 

liefdes kaarsjesLiefdeskaarsjes

Zeg het met kaarsjes. Love me, kiss me, hug me. Wijntje, kaarsje, romantisch avondje… Ik kan zo veel toepassingen noemen, maar die kun je zelf ook verzinnen. wink Gewoon leuk! En het prijsje van €7,95 is ook leuk.

 

 

ValentijnskaartLiefdeskaart – one in a million

Hoe gezegend ben je als je die ene ware liefde tegenkomt? Die ene in een miljoen, jouw dekseltje op je potje. Een kaartje is wat mij betreft het ultieme Valentijnscadeau. Wat jij? Deze kost €3,95.

 

Dit waren mijn 6 favoriete Valentijnscadeaus van Radbag. Wat mij betreft dé webshop met de leukste gadgets. Wat is jouw favoriete Valentijnscadeau? Bloemetje? Sieraden? Kaartje? Of een van de cadeaus hierboven?

 

Uitgelichte foto is van Shutterstock

Dit artikel is via een samenwerking tot stand gekomen.

Mama is moe: hoe word ik weer een relaxte moeder?

Mama is moe: hoe word ik weer een…

Heb je dat ook wel eens? Dat je om een scheet in janken uit kan barsten? Dat je om niks (of bijna niks) begint te schreeuwen tegen je kind?…

Overgewicht bij kinderen een probleem

Overgewicht bij kinderen een probleem

Ik lees: “overgewicht bij kinderen wordt steeds meer een probleem”. De afgelopen 20 jaar zijn kinderen steeds dikker geworden. Dat is onherroepelijk…

Hoofdluis? Geen stress!!

Hoofdluis? Geen stress!!

De scholen in het Zuiden van het land zijn weer begonnen en de luizenbrigades staan weer paraat om alle basisschoolkinderen te controleren…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta.  Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.