En de grootste My Little Pony en Pinkie Pie fan is..

En de grootste My Little Pony en Pinkie Pie fan is..

De grootste My Little Pony en Pinkie Pie fan is…. Mijn dochter Marisa… of misschien toch jouw dochter??? Hoe dan ook, de My Little Pony gekte is weer opgelaaid sinds de release van de nieuwe film. En dochterlief heeft haar favoriete pony Pinkie Pie weer in haar bed liggen en in bad speelt ze met de nieuwe Pinkie Pie zeemeermin, die ook echt door het bad heen zwemt. Het is hier in huis dus Pinkie Pie voor en Pinkie Pie na. Knuffel Pinkie moet in haar tas mee naar kindervoorstellingen en etentjes. Een dagje weg? Pinkie moet mee. Blijkbaar is ze daar met haar 9 jaar nog niet te oud voor.

 

Over Pinkie Pie

Hoe zit het nou eigenlijk met deze Pinkie Pie? Waarom is Pinkie zo aantrekkelijk voor veel meisjes? Ze is roze: check. Ze heeft een heel opgeruimd karakter: check. Ik geloof niet dat Pinkie Pie ooit chagrijnig is. Daardoor is ze ook heel dommig en klunzig in haar acties wat haar dan ook gelijk weer aanbiddelijk maakt. Ze houdt van een feestje, welk kind niet: check. Ze houdt van taarten en cupcakes, zo ook elk kind dat ik ken: check. Eigenlijk snap ik wel waarom Pinkie Pie zoveel aanhang kent. Ze is gewoon erg grappig en weet elke situatie de baas door haar optimisme en loyaliteit naar haar pony vriendinnen. Zelf vind ik haar ook redelijk hysterisch met haar gespring en hoge stemgeluid, maar anderhalf uur My Little Pony film trek ik nog net wink Een My Little Pony marathon op tv mag, maar wel met koptelefoon. 

 

Leukste Pinkie en My Little Pony speelgoed en gadgets

Omdat dochterlief zo gek is op Pinkie Pie ben ik eens in het aanbod speelgoed gedoken, want zo komt Sinterklaas er weer aan en moet er wat onder de boom liggen. De zeemeermin (zie hieronder) heeft ze al en ik moet zeggen dat het een lollig ding is, maar wat kunnen we nog meer van Pinkie Pie en My Little Pony vinden online?

 

Pinkie Pie zeemeermin

Pinkie Pie zeemeermin

Deze zeemeermin van Pinkie Pie van de nieuwe film hebben wij hier bijna dagelijks in bad zwemmen. Ze maakt zwemmend wel flink enig geluid, maar komt ook wel echt vooruit. En terwijl ze zwemt geeft ze ook nog licht. Het is absoluut leuk speelgoed voor de echte Pinkie Pie fan. Helaas is deze zeemeermin nergens verkrijgbaar. Terwijl ik 'm vond bij Bart Smit, was ze een week later weer verdwenen. Dat wordt dus gewoon goed zoeken. Sorry…. ze is zo leuk!

De prijs bedraagt € 29,99.

 

Speelset Canterlot en Seaquestria

Canterlot en Seaquestria speelset

Hier zou ik mijn dochter dolgelukkig mee maken, maar dan moeten we nog even door sparen, hoewel dit prachtige speelkasteel van 73 cm hoogte momenteel afgeprijsd is van € 104,99 naar € 83,- vanwege de speelgoedactie van Bol.com. Dus was je al van plan om dit cadeau voor jouw My Little Pony fan te kopen? Dan is nu wel het moment.

Heb je nog een plek in huis over??? Kijk dan hier voor de laatste prijsinformatie.

 

Pinkie Pie speelset

De My Little Pony de film Sea Shell Lagoon-speelset

Minder prijzig, maar misschien net zo leuk is dit Sea Shell Lagoon met Pinkie Pie. Het Pinkie Pie zeepaardje heeft een fabelachtige zeemeerminachtige staart om onderwater avonturen te beleven in haar schelpenbaai. Als je de deuren van de set opent, ontdek je allerlei kamertjes om te spelen. Activeer de lichtjes door op de parelknop te drukken en voeg water toe om bellen in het voorraam van de speelset te maken. Het lijkt net alsof Pinkie Pie lekker schommelt in de hangmat of in haar leunstoel zit. Of speel dat ze aan haar schelpvormige kaptafel zit en maak haar mooi met haar accessoires!

Bol.com heeft momenteel de goedkoopste prijs voor deze speelset. Daar kost ze € 44,99. Klik hier.

 

Pinkie Pie knuffel

Pinkie Pie knuffel

Een must voor elke Pinkie fan. Een heerlijk zachte knuffel. Deze leukerd is 24 cm lang en kost € 14,80. Geen Pinkie fan zonder knuffel in haar bed natuurlijk. Vind je deze leuk voor Sinterklaas of Kerst? Check dan hier de prijsinformatie.

 

Pinkie Pie onderwaterwereld

De Pinkie Pie onderwater scene van de film

Iedereen vindt het fijn om verwend te worden, ook onder water! Dit op My Little Pony De Film geïnspireerde zeepaardje Pinkie Pie heeft een prachtige zeemeermin-achtige staart en haar Cutie Mark op haar rugvin. Pinkie Pie is ongeveer 7,5 cm groot en versierd met glitter voor glinsterende Seaquestria avonturen.

Dit cadeau koop je voor € 20,99 bij Bol.com

 

Verlichtende vriendjes Pinkie Pie

Pinkie's verlichtende vriendjes

Geef je Pinkie een high five dan gaat haar hart gloeien. Geeft haar vriendin Rainbow Dash haar een high five dan gaat het ook nog knipperen. Heel lief. Helaas niet overal verkrijgbaar. Ik vond de verlichtende vriendjes bij Top1Toys en daar kost ze € 19,99. Kijk hier voor meer info.

 

 

Pinkie Pie play doh

Pinkie Pie Play-Doh

Kom jij naar het cupcake feestje van Pinkie Pie? Met deze Play-Doh Pinkie Pie Cupcake Party speelset maak je kleurrijke Play-Doh cupcakes die eruit zien om te smullen. Dit leuke en creatieve Sinterklaascadeau kost nu 12,50 bij Bol.com

 

My Little Pony kaartspel

My Little Pony kaartspel

In Shuffle My Little Pony heeft Prinses Celestia met haar magische krachten alle edelstenen in Equestria in twee gebroken. Een leuk zoekspelletje voor de pony’s! Elke pony moet namelijk een specifieke juweel zoeken. Zoek zo veel mogelijk juiste stenen. Leuk dat soort spelletjes! Je koopt het voor € 7,99 dus een leuk Sinterklaas schoencadeautje. Je kunt het kaartspel hier kopen.

 

Alle My Little Pony speelgoed en accessoires bij elkaar bekijken? Kijk dan eens hier voor een volledig overzicht My Little Pony speelgoed

 

Wat doet de kleur groen in je interieur?

Wat doet de kleur groen in je interieur?

Denk jij ook bij de kleur groen aan rust, natuur en gezondheid? Dat is wat deze kleur met ons doet. Het geeft rust en ontspanning en dat is…

De leukste familieplanners van 2021

De leukste familieplanners van…

De tuin renoveren staat hoog op mijn wensenlijstje

De tuin renoveren staat hoog op…

We hebben weer een prachtige zomer achter de rug en veel mensen zijn vanwege corona thuis gebleven en hebben een staycation gehad: een vakantie…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.