);

De leukste opbergers voor de kinderkamer

De leukste opbergers voor de kinderkamer

Eigenlijk kan geen kinderkamer zonder een goede opberger. Lekker spelen en dus rotzooi maken mag en aan het einde van de dag pak je alles op en gooi je het zo in een grote mand, doos of zak. Ideaal! En die leuke opbergers heb je in allerlei vormen, maten en kleuren. Ik zocht de leukste voor je op.

 

De leukste opbergers voor de kinderkamer

Opbergbakken webshop Mevrouw Schaap

 

Deze prachtige houten opbergers hebben wieltjes en zijn daardoor dus makkelijk te verrijden en weg te zetten. Je koopt ze in een setje van 2, waarvan 1 grotere en een kleinere en de prijs is € 99,50 met een flinke korting van 40%. Ik spotte deze en nog andere mooie opbergzakken en -bakken bij de Webshop Mevrouw Schaap. Klik je op de link dan kom je ook gelijk bij de pagina met opbergers.

Opbergmand met uiltjes

 

Uiltjes, ik ben er nog steeds weg van. En deze van de Webshop KDootjes mocht dan ook niet ontbreken in dit rijtje vond ik. De afmeting van deze opberger is 33 x 33 x 36 en hij kost € 14,95. Je vindt hier deze leuke opbergmand en je hebt ze ook met een hondje en een olifantje.

opberger en speelkleed in 1

 

Fijn zo’n speelkleed en opbergzak in 1. Je trekt ‘m uit elkaar en legt ‘m plat, gooit er bijvoorbeeld alle LEGO op die je kunt vinden en spelen maar. Klaar? Je trekt de koorden weer aan en je speelkleed is een opbergzak geworden. Ideaal! Ik vond deze opbergers in heel veel varianten bij de webshop Toetiebellie en hij kost € 33,95.

 

Opbergen LEGO bricks

Bij Superhelden Kinderkleding en Speelgoed vond ik deze te gekke opbergers voor de echte LEGO fan. En je hoeft er natuurlijk niet alleen de LEGO in te doen… er past nog veel meer in. Je hebt ze in verschillende formaten en kleuren en ze zijn verkrijgbaar vanaf € 12,50. Wil je je LEGO opbergen, check dan eens meer informatie, formaten en prijzen deze  opbergers

 

EMOB opbergbankje

Is dat nou niet super handig? Een bankje, bureautje met bankje én een opberger in 1. Je klapt heel handig het tafeltje weg en je hebt een bankje waaronder je troep onzichtbaar verdwijnt. Ik vond dit ingenieuze meubelstuk bij EMOB, een grote webshop met heul veul kindermeubels. Oh ja, het meubel kost € 48,95 en dat vind ik echt alleszins meevallen. Kijk hier voor alle opbergkisten en opbergbankjes.

 

Opbergzakken van webshop by Noth

Erg leuk deze opbergers die ik vond bij Webshop By Noth. Leuk voor de hal, badkamer of kinderkamer. Ze zijn niet heel groot deze 1,2,3 stoffen zakken nl. 20 cm in doorsnede, maar er kan genoeg in. Je koopt deze set opbergers voor € 19,95. Maar By Noth heeft nog meer opbergers hoor. Check hier.

 

opbergmand babykamer

Erg schattig deze opbergmand voor de babykamer, vind je ook niet? Ik vind ‘m erg lief in ieder geval en daarom mocht hij niet ontbreken in deze lijst met leukste opbergers. Ik vond de mand bij Webshop 3 Vosjes en hij kost € 47,95.

 

Opbergmand Zizi & Mala

Deze canvas opberger heeft een heel stoer uiterlijk. Uitstekend geschikt voor een stoere jongenskamer of robuuste meisjeskamer. Ik vond deze leukerd bij de webshop Zizi & Mala. Hij heeft een afmeting van 25x25x25 en hij kost € 33,-. Check hier voor de leuke opbergers van Zizi & Mala

 

opbergzak bij boefjesfabriek

Hey! ;-) Bij Boefjesfabriek vond ik deze papieren opbergzak. Papier? Ik hoor het je denken. Nou ja, heel stevig papier ja. Het is gemaakt van 3 lagen kraftpapier waardoor het heel sterk is, ook zonder inhoud blijft staan en zijn vorm behoudt. Gaaf toch? Ze hebben naast deze ook andere soorten, dus neem vooral een kijkje bij de opbergers van Boefjesfabriek. Deze is overigens naar € 9,95 afgeprijsd.

En er zijn nog zoveel meer leuke opbergers te vinden. Hopelijk heb ik je wat inspiratie gegeven. Natuurlijk de opbergbakken van Ikea zijn superhandig en stapelbaar, maar deze zijn veel leuker. Toch? Welke vind jij het leukste?

Kijk ook eens op onze pagina met de leukste webshops met kinderkamer accessoires

 

Familietijd: écht samenzijn en kwaliteit-tijd thuis

Familietijd: écht samenzijn en…

Merk je dat je gezin langs elkaar heen leeft? Dat je ’s ochtends in de stress schiet om alle kinderen de deur uit te krijgen om op tijd op…

Babykleding trends: lekker warm de winter door

Babykleding trends: lekker warm…

Als de bladeren vallen en het weer steeds guurder wordt, wordt het ook steeds belangrijker om passende warme kleding in huis te halen. Vooral…

Gender reveal ideeën: de leukste onthullingen

Gender reveal ideeën: de leukste…

Ben je op zoek naar leuke gender reveal ideeën voor je gender reveal party? In dit artikel lees je hoe je hiervan een geweldig leuk feest…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.