);

De leukste Moederdagcadeaus voor weinig

De leukste Moederdagcadeaus voor weinig

Binnenkort is het weer Moederdag. Een dag waarbij je als moeder hopelijk in het zonnetje wordt gezet en waarbij je wellicht iets extra’s doet voor je eigen moeder of schoonmoeder. Zo hebben wij in het verleden een armbandje aan oma gegeven met bedeltjes waarin de namen van de kleinkinderen gegraveerd stonden. Ze draagt het nog altijd elke dag, dus dat was een schot in de roos.  In dit blog geven we een aantal leuke suggesties om te doen en te geven tijdens Moederdag. Moederdagcadeaus die niet altijd veel geld hoeven te kosten en dus ook voor kleinere budgetten heel geschikt zijn. Want soms heb je gewoon even wat inspiratie en tips nodig. Dus mannen… lees zeker even mee!

 

Tips voor leuke Moederdagcadeaus die niet veel geld kosten

 

Een sieraad doet het altijd goed

Check voor een leuk cadeau voor Moederdag eens de website van My Jewellery. Er is enorm veel keuze als het gaat om een leuk cadeautje. Van alle soorten sieraden tot mode accessoires en beauty producten. Echt, je kan het zo gek niet verzinnen of ze hebben het wel. En ook voor kleine budgetten kan je er heel goed terecht. Want af en toe los gaan met Moederdag is superleuk, maar dat hoeft echt niet elk jaar zo te zijn. Met een lief kralenarmbandje zeg je ook dat je van je moeder houdt.

 

Een belevenis is er voor altijd

Ik ben gek op het cadeau geven van belevenissen. Hoewel het geen blijvend cadeau is, is de herinnering dat wel degelijk. Een weekendje weg, een dagje dierentuin, een avondje uit eten, you name it. Als het iets is wat je niet elke maand doet, dan is het een bijzonder cadeau waar nog lang over gesproken wordt.

Wil je het low budget houden, neem mama dan mee op een verrassingsdagje wandelen op het strand met als afsluiting een hapje en drankje in de strandtent. Een belevenis hoeft echt niet veel geld te kosten.

 

Geen Moederdag zonder ontbijtje of knutsel

Natuurlijk laat je mama op zondagochtend op Moederdag niet haar eigen ontbijtje maken. Regel een ontbijtje voor je eigen moeder op afstand of zorg er zelf in ieder geval voor dat eitjes, afbakcroissantjes en lekkere broodjes in huis zijn voor je eigen ontbijt op bed die dag wink. En vergeet het ook niet heel pontificaal in de keuken neer te leggen zodat het niemand ontgaat dat er wat verwacht wordt op zondagochtend. Reken alleen niet op het perfect gekookte eitje. Want je weet… als het perfect moet, kan je het beter zelf doen. Maar niets zo lief als een ontbijtje op bed… met natuurlijk een zelfgemaakt cadeau van je kids. Ik heb nog steeds sommige klei creaties en touwkettingen bewaard die door mij met grote oh’s en ah’s ontvangen werden angel.

 

Geef mama een boek met me-time

Aan een ding heeft mama altijd gebrek en dat is tijd voor zichzelf. Natuurlijk is een dagje sauna daarvoor het ideale cadeau, maar als je budget niet verder gaat dan 20 euro, geef dan een romantisch of spannend boek cadeau en een dagje me-time. Papa kan dan de kids een dag meenemen en mama gaat op een zonnige dag in de tuin of op het balkon liggen in haar bikini met haar boek en cocktailtje of colaatje. Even helemaal NIKS! Ook wel eens lekker… toch?

 

Je ziet, een Moederdagcadeau heb je in allerlei gradaties. Van uitgesproken over de top tot lief en klein en voor een klein budget.

Een fijne Moederdag!

 

Meer blogs van Esmée:

5 tips voor het kopen van zwangerschapskleding

5 tips voor het kopen van zwangerschapskleding

Je bent in verwachting! Wat leuk, gefeliciteerd! De eerste paar maanden kan je waarschijnlijk nog gewoon je “normale” kleding dragen, maar…

Een fijne werkplek in huis creëer je zo!

Een fijne werkplek in huis creëer…

Sinds kort ben ik qua werkplek verhuisd van de keukentafel naar een echt bureau en een eigen werkplek. Het werd ook wel tijd! Al ruim 7 jaar…

5 bespaartips voor een duurzamer huis

5 bespaartips voor een duurzamer…

Nu energieprijzen de pan uit rijzen, is de noodzaak van verduurzamen nog dringender geworden. Elke huiseigenaar die…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.