);

De leukste kleinigheidjes voor Vaderdag

De leukste kleinigheidjes voor Vaderdag

’s Werelds beste vader krijgt natuurlijk op Vaderdag een mooi (zelfgemaakt) cadeau van zijn kinderen. Als wij moeten lijden, dan hij ook… Maar ik zorg er altijd wel voor dat het niet blijft bij een vals gezonden liedje met een wanstaltige press papier dat net zo goed door kan gaan voor een asbak voor niet-rokers wink Niks fancy hoor, ik krijg tenslotte ook niks van hem – want zo zei hij: “je bent toch m’n moeder niet” – maar net genoeg om hem toch schuldig te laten voelen dat hij het heeft laten afweten afgelopen Moederdag devil. Ik weet het… ik ben heel gemeen.

En toen ik op zoek ging naar het juiste cadeau, dacht ik: “ik kan ze net zo goed gelijk bewaren voor mijn lezers”. Twee vliegen in 1 klap dus. In dit blog dus geen dure cadeausuggesties, maar gewoon kleinigheidjes. Leuke cadeautjes die hem doen lachen, fronsen of … huilen.

 

Een Vaderdagkaart is altijd goed

Een gepersonaliseerde kaart voor Vaderdag is eigenlijk wel een heel leuk idee. Goedkoop en je kan ‘m goed voor schut zetten met een rare foto of juist een mooie kaart maken met een foto van het hele gezin of alleen de (klein)kinderen. Bij kaartenhuis.nl maak je heel simpel de leukste persoonlijke kaarten. Je kiest je ontwerp, uploadt je foto, schrijft een leuke tekst op de binnenkant bij een dubbele kaart of achterkant bij een ansichtkaart en je kan ‘m uiteindelijk of naar jezelf opsturen of naar de vader in kwestie. Ook een leuk cadeau voor een opa. En helemaal makkelijk als deze papa of opa op afstand woont of werkt.

 

Die van mijn dochter is gek op nootjes

Vaderdagcadeau leuk cadeau voor Vaderdag

Mijn man is gek van cashewnootjes. Eigenlijk alle noten zijn prima. Dus dit is een heel leuk idee voor Vaderdag. Een glazen pot gevuld met zijn favoriete nootjes met hierop een etiket: We’re / I’m nuts about you! Deze onthoud ik zeker voor de toekomst.

 

Vaderdag mok van Blond

Vorig jaar kreeg de vader in dit huis een Vaderdag mok van Blond gevuld met Engelse dropjes. Dat vind ik dus nog steeds een heel leuk idee. Dat ik degene ben die vooral uit de mok drinkt omdat hij lekker groot is en gewoon fijn drinkt, vertel ik er maar niet bij wink. Deze heb ik dus toegevoegd als suggestie voor jullie. Hij krijgt dit jaar niet nóg een keer een mok met dropjes.

Blond Vaderdagmok met dropjes Vaderdagcadeau

 

Sokken voor Vaderdag

Klink natuurlijk een beetje afgezaagd: sokken voor Vaderdag. Maar deze vind ik wel erg leuk.

Sokken cadeau voor Vaderdag

 

Een bijzondere foto ingelijst

Hij weet het nog niet (en hij leest mijn blogs zelden, dus...), maar de vader in ons huis krijgt een ingelijste foto van zijn 3 dochters. De dochter die we samen hebben samen met haar 2 grote zussen. Als dat geen mooi Vaderdagcadeau is, dan weet ik het niet. Vanwege de privacy van mijn stiefdochters zal ik de foto hier niet plaatsen, maar ik weet zeker dat hij vochtige ogen krijgt.

 

Wat krijgt de vader in jouw huis dit jaar voor zijn Vaderdag?

 

Meer blogs van Esmée:

5 tips voor het kopen van zwangerschapskleding

5 tips voor het kopen van zwangerschapskleding

Je bent in verwachting! Wat leuk, gefeliciteerd! De eerste paar maanden kan je waarschijnlijk nog gewoon je “normale” kleding dragen, maar…

Een fijne werkplek in huis creëer je zo!

Een fijne werkplek in huis creëer…

Sinds kort ben ik qua werkplek verhuisd van de keukentafel naar een echt bureau en een eigen werkplek. Het werd ook wel tijd! Al ruim 7 jaar…

5 bespaartips voor een duurzamer huis

5 bespaartips voor een duurzamer…

Nu energieprijzen de pan uit rijzen, is de noodzaak van verduurzamen nog dringender geworden. Elke huiseigenaar die…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.