);

De leukste en handigste baby must haves

De leukste en handigste baby must haves

Je bent net moeder geworden of krijgt binnenkort een baby’tje, het kamertje is klaar voor de kleine bewoner en je hebt voor zover je weet alles in huis. Of toch niet?... Of je bestie wordt binnenkort mama en wat koop je voor haar als je de kleine gaat bewonderen? In dit blog geven wij je de leukste en beste baby must haves om cadeau te doen, te krijgen of om zelf te kopen als het toch wel erg goed gebruiken kunt en je het niet als kraamcadeautje ontvangen hebt.

 

De leukste en handigste baby must haves

baby nachtlampje konijn met diverse kleuren licht

Een nachtlampje

Een nachtlampje is fijne voor je kleintje om niet helemaal in een donkere kamer wakker te worden, maar ook fijn voor jezelf als je middenin de nacht even bij je baby, dreumes of kleuter gaat kijken. En zo’n nachtlampje heb je tegenwoordig in de leukste vormen als bijvoorbeeld lichtgevende diertjes zoals deze.

Ze zijn rond de 25 euro en verkrijgbaar in een konijntje, uiltje, eenhoorn, beertje, etc. En ook super leuk is dat je het licht van kleur kan wijzigen met de bijgeleverde afstandsbediening. Als je dit nog niet gekregen hebt als kraamcadeautje, dan is zelf aanschaffen de enige andere optie wink

 

Tandjes poetsen

Als ze nog maar een enkel tandje hebben dan is tandenpoetsen met een klein borsteltje prima te doen. Als het al een heel gebitje wordt en ze zijn nog klein, dan wordt goed poetsen extra belangrijk. Je kan ervoor kiezen om dan gebruik te maken van een speciale tandenborstel dat het gehele onder- of bovengebit in 1x goed poetst. Deze tandenborstels zijn voor kindjes vanaf 2 jaar en goed te gebruiken om ze zelf alvast voor te laten poetsen. Vaak vinden ze dat reuze interessant en op deze manier ook nog leuk om te doen.

tandenborstel voor peuters

Voor een enkel exemplaar klik je hier.

Je hebt ze in het blauw. Zie hier.

En in het roze. Zie hier.

 

commodemandje van Little Dutch voor de kinderkamer

Makkelijk opbergen

Ik ben gek op het merk Little Dutch. Niet alleen heeft dit merk prachtig speelgoed voor baby’s en dreumessen en peuters… ze hebben ook leuke accessoires voor de babykamer. Zoals dit commodemandje waar je luiers en verzorgingsproducten in kunt bewaren. Verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren, dus voor elke kamer een passende kleur. Leuk om als cadeautje te geven, maar zeker ook om gewoon in huis te hebben.

Het mandje kost 16 euro en je shopt het hier.

 

kraamcadeautje herinneringbox voor baby'sHerinneringen koesteren

Ze zijn maar zo kort klein. En dat is ook zo! Vooral die babytijd is voorbij voordat je het weet. Voordat je met je ogen kunt knipperen kruipen en lopen ze zo van je weg en zijn ze steeds minder afhankelijk van mama en papa. Ook van Little Dutch is deze memorybox. Dat is toch zo’n leuk cadeau om te geven en te krijgen!

Kijk hier maar eens

De box bevat een envelopje voor het eerste haarlokje, een katoenen zakje voor de eerste schoentjes, een katoenen zakje voor het favoriete speentje, kleine doosjes voor de eerste tandjes, wensen, herinneringen en voorwerpen, een meetlint om de groei van het kindje bij te houden, kaarten voor echofoto’s, een afdruk van de handjes en voetjes, voor baby’s eerste woordjes en foto’s en voor speciale berichtjes van papa en mama, labels om aan de favoriete knuffel, kleding en aan het ziekenhuisbandje te hangen, blanco labels om zelf ter herinnering aan een voorwerp vast te maken.

De box koop je voor rond de 24 euro.

 

Het liefste kraamcadeautje ever

Krijgt je bestie een klein meisje, dan is het natuurlijk superleuk als je een baby armband met naam cadeau geeft. Made with Love heeft super schattige armbandjes voor kleintjes. Echt een cadeautje om te koesteren. De armbandjes zijn verkrijgbaar vanaf 24,95.

 

 

baby verzorging van Naïf reisetui voor onderweg

Verzorging voor onderweg

Naïf is een geweldig merk voor babyverzorging. Om de nieuwbakken mama kennis te laten maken met de producten van Naïf kan je een zogenaamde reisset cadeau doen met hierin verschillende handige producten. Naïf is vrij van microplastics, parabenen en minerale oliën en 100% vegan. Dus heel geschikt voor de gevoelige babyhuid.

De reisetui bevat een shampoo, een wasgel, een badschuim en een bodylotion en hebben een inhoud van 120 ml dus genoeg voor een paar weken vakantie.

Je koopt zo’n reissetje hier voor 12,95

 En? Heb je iets leuks gevonden?

 

Meer blogs van Esmée:

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.