Leukste December cadeaus 6+

Leukste December cadeaus 6+

Sinterklaas arriveert heel binnenkort met als klapper pakjesavond en daarna volgt Kerst al snel. Zo langzamerhand gaan onze kinderen al lijstjes maken en gaan ze de speelgoedmagazines van Intertoys en Bart Smit doorspitten. Alles wat leuk is, wordt omcirkeld, wat ook bijna het complete magazine is, dus daar heb je niet heel veel aan. En zijn ze op een leeftijd dat Sinterklaas niet meer spannend en leuk is, dan verschuift het cadeaumoment vaak naar de Kerst. Ik heb daarom wat leuke cadeaus voor pakjesavond of onder de Kerstboom voor je verzameld voor kinderen van ongeveer 6 jaar en ouder.

Hoe ouder je kind hoe uitdagender het speelgoed moet worden, willen ze geboeid blijven. Want hebben we niet allemaal dozen of zelfs kasten vol speelgoed waar ooit 1x mee gespeeld en daarna nooit meer naar omgekeken is? Ik ging voor je op zoek naar speelgoed dat van nu is, net op de markt is en dat uitdagend blijft.

Vanwege mijn werk voor Website4Mama zie ik heel wat speelgoed de revue passeren. Dat wat ik echt leuk vind als Sinterklaascadeau of als cadeau onder de Kerstboom deel ik hieronder met je.

 

Leuke cadeaus van Sinterklaas en voor onder de Kerstboom

3D puzzel Ravensburger

3D puzzel van Ravensburger

Een puzzel is leuk en boeiend voor peuters en kleuters, maar zijn ze wat ouder dan wordt er nauwelijks nog gepuzzeld. Maar met een 3D puzzel, die ook wat technisch inzicht vraagt van je kind, kan hij uren zoet zijn. Hier was de sneaker voor meisjes een groot succes. En ben je klaar, dan is het een eyecatcher of in dit geval een toffe pennenhouder. Een heel leuk cadeau, dat je koopt voor € 18,99 bij speelgoedwinkels, maar ik vond ‘m extra goedkoop bij bol.com voor € 15,99! Ik heb alle 3D puzzels van Ravensburger voor je geselecteerd bij bol.com, want er zijn zoveel leuke varianten. Van de Eifeltoren tot Minions en van heel aangenaam geprijsd tot best pittig. 

 

Kurio Smartwatch

“Já die wil ik”, roept ze keihard als ik met haar online kijk naar leuke Sinterklaascadeaus en de Kurio Smartwatch tegenkom. “Hoezo”, vraag ik? Ik wil namelijk gewoon graag weten wat een meisje van 8 zo leuk vindt aan een Kurio Horloge. “Nou, je kunt er spelletjes mee spelen, foto’s en filmpjes mee maken en je stem opnemen”, zegt ze enthousiast. “Kun je er ook de tijd op zien”, vraag ik haar. “Ja, ik geloof van wel”. Haha. Ik kan je vertellen…. dat kan inderdaad. Het heeft zowel een analoge als digitale tijdweergave, net als een stopwatch, timer en wekker en nog 1001 functies die teveel zijn om hier allemaal te noemen. Ik ben overtuigd…een heel leuk cadeau. Dan gaat ze misschien eindelijk eens klok leren kijken, want dat was tot nu toe een crime. De Kurio Smartwatch koop je voor € 69,99 bij o.a. Bol.com. Ze zijn er in het blauw en in het roze.

Check hier het filmpje van de Kurio Smartwatch en kijk wat je er allemaal mee kunt doen.

 

Gel-a-Peel

Pas geleden mochten we al de Gel-a-Peel reviewen, een leuke manier om sieraden en andere accessoires te maken met een paar leuke kleuren siliconen en een spuitstuk. Goed voor uren knutselplezier. Lees vooral de review van de Gel a Peel als dit jou een leuk cadeau lijkt voor je zoon of dochter. Prijs van de Gel a Peel Deluxe set is € 32,99, maar je hebt al verpakkingen vanaf € 10,99.

Gel-a-peel

Potterie Cool pottenbakstudio

Dat heb ik zelf nou altijd al willen doen, potten bakken op een draaischijf. Als de reclame op Telekids voorbij komt, dan roept dochterlief ook.. “Kijk mam, vazen maken op een echte draaischijf, dat lijkt me cool”. Laten we nou net inderdaad een doos ontvangen hebben om te testen. Je leest hier de review van Pottery Cool en check hieronder het filmpje wat we ervan maakten. Wat een leuk speelgoed! Prijs € 34,99, maar ik spotte ‘m voor € 29,99 bij Bol.com en Intertoys.

K'Nex bouwpakketK’Nex bouwpakketten

Wij ontvingen een K’Nex rollercoaster met 448 stukjes om uit te proberen. Dochter (met concentratiestoornis) heeft het gepresteerd om het bijna 1 meter hoge gevaarte in een middag in elkaar te zetten samen met een klein beetje hulp van papa. Het staat nu te pronken op een lage kast achter de bank en af en toe wordt het aangezet om het karretje hard door de loopings te zien gaan. Hoewel je het misschien sneller zou kopen voor jongens is het dus net zo goed geschikt voor meisjes. Die van mij heeft het bouwwerk echt staafje voor staafje in elkaar gezet en was über trots dat ze het uiteindelijk gefikst had. Echt mooi speelgoed, dat je in verschillende varianten koopt. Een flinke doos met uren en uren bouwplezier kost gemiddeld zo’n € 50,-. Ik heb alle K’Nex bouwpakketten voor je bij bol.com verzameld, zodat je kunt kijken of er iets voor jouw bouwer bij zit.

 

Kidizoom Selfie Camera

Dochterlief heeft een Kidizoom camera van VTech, dus de nieuwe variant waarbij je een selfie stick krijgt en selfies kunt maken, vindt zij wel heeeel erg leuk maar gaan we toch echt niet kopen voor Sinterklaas. Maar ik kan me voorstellen dat het wel heel leuk speelgoed is als je kind toe is aan een (nieuwe) camera. Ze had en heeft nog steeds veel lol van haar eigen camera en deze selfie camera heeft weer meer functies en spelletjes dan de oude variant. De Kidizoom Selfiecam is genomineerd voor Speelgoed van het jaar in de categorie 6/7 jaar. De camera kost € 59,95 en je koopt ‘m o.a. bij Bol.com

Kidizoom selfie camera

Airhogs

Ik heb natuurlijk een meid, dus kom automatisch meer met speelgoed voor meiden in aanraking. Maar dit supercoole radiografisch bestuurbare speelgoed sprak me meteen aan. Omdat ik niet kon kiezen, laat ik ze allebei even zien. De omschrijvingen zijn niet van mezelf, dus forgive me voor de technische omschrijvingen.

Airhog Switch BladeSwitch Blade
De Switch Blade is een echt racemonster. Deze nieuwste Air Hogs-innovatie beschikt over een gyro-stabilisatie voor een stabiele, high-performance vlucht én clip-on spoilers om het racevermogen op de grond te verhogen. Kom je obstakels tegen tijdens het racen? Geen enkel probleem. Schakel de flight mode in en vlieg over hindernissen heen op weg naar de finish!

Je koopt de Switch Blade voor € 39,99, maar bij Bol.com vond ik 'm voor € 34,99.

Shadow LauncherAirhogs Shadow Launcher
De Air Hogs Shadow Launcher is een echte toy for boy. Dit grondvoertuig is speciaal ontworpen om indoor obstakels te trotseren. Met één druk op de knop verander je deze stoere jeep in een avontuurlijke heli. Druk het gaspedaal volledig in en vlieg weg met deze supersonische helikopter. De Shadow Launcher is de ultieme 2-in-1 combinatie om onbegrensde avonturen tegemoet te gaan.

Je koopt de Shadow Launcher voor € 49,99, maar bij bol.com ontvang je 10% korting en betaal je € 44,99.

Cool toch?

 

En? Zit er iets bij voor jouw 6+-er? Zoek je wat anders? Kijk dan eens op onze pagina met superleuke speelgoed webshops, want zeker weten dat daar dan wel iets voor je bij zit.

Foto bovenin is van Shutterstock

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 4

 1. Wat een leuke cadeau ideeën. De pottenbakstudio ga ik vast op voor hier op het lijstje zetten!  1. 4Mama

   nov 08, 2016 at 12:58

   Hij is ook erg leuk Gea, maar wel vanaf 6+. Hoewel die van jou qua motoriek wellicht al wat verder is dan een andere 4 jarige. Het is best uitdagend speelgoed. 2. Leuke cadeau ideeën. Ik probeer altijd een nuttig cadeau te geven. en daarnaast ook iets educatiefs en iets creatiefs. Dit jaar krijgt mijn dochtertje een leuke speelgoedkist voor op haar kamer. Deze heb ik al besteld bij www.kindermeubelsshop.nl. dit is het nuttige cadeau. Want ohh als de sint weer is geweest dan klapt het huis weer uit zijn voegen met al dat speelgoed. De Gel a peel is wel echt iets voor Sofie. Kan je die bij iedere speelgoedwinkel krijgen?  1. 4Mama

   nov 08, 2016 at 01:02

   Hi Rosanne, wij van WC eend adviseren WC eend... haha. Het ligt er iets te dik bovenop. Het spammen van een link in de comments wordt niet op prijs gesteld en is daarnaast ook nog eens zinloos aangezien het naar een 404 ERROR page leidt. Je mag, en dat heb je gedaan, je website link plaatsen in het daarvoor bestemde vakje en dan wordt je naam klikbaar. Maar om inhoudelijk terug te komen op je vraag... Ja, de Gel-a-Peel is gewoon bij alle grote speelgoedwinkels verkrijgbaar. Als je de review leest (zie link) dan vind je daar ook een link naar de juiste pagina bij Bol.This thread has been closed from taking new comments.