De leukste babykleding en -merken voor zomer 2018

De leukste babykleding en -merken voor zomer 2018

Smaak is heel subjectief. Wat de een mooi vindt, daar kan de ander haar neus voor optrekken. Qua babykleding is dat niet anders. De een houdt van zoet, de ander meer van stoer en weer een ander voor heel uitgesproken en kleurrijk. Daarom heb ik de selectie van babymerken zo divers mogelijk gehouden. Maar geen van de onderstaande babykledingmerken is er eentje van 12 in een dozijn.

 

Moodstreet

Deze zomer kleedt Moodstreet onze kleintjes in zachte aardetinten als zand, grijs, zacht oranje en off-white. Moodstreet gebruikt hierbij alleen soepel vallende en zachte materialen. Zachte truitjes, longsleeves en bijpassende leggings of een jumpsuit. De babylijn verschilt heel duidelijk met de kinderkledinglijn.

babykleding van moodstreet

 

Quapi baby

Quapi aan de andere kant gebruikt juist kleuren die heel opvallend zijn, maar het wordt nooit schreeuwend. Hardroze, donkerblauw, mintgroen zijn de kleuren die je bij Quapi deze zomer zult vinden. Leuke shirts en jurkjes met teksten en een print. De newborn collectie is een stukje rustiger qua tintgebruik, maar ook daar vind je veel teksten op rompertjes, shirtjes en boxpakjes.

>> Lees ook: Quapi zomercollectie

Quapi babykleding zomer 2018

 

B.E.S.S.

B.E.S.S. staat voor Burp East Shit Sleep, zo ongeveer alles wat een baby doet, behalve CRY wink Leuk bedacht. Het babykledingmerk is verkrijgbaar vanaf maat 44, dus ook premature baby’s kun je kleden in dit eigenwijze merk. Voor jongetjes is deze zomercollectie voornamelijk in blauw met lime en grijs. Voor de kleine dametjes is de accentkleur oranje.

B.E.S.S. babykleding

 

Claesen’s mini

Claesen’s bestaat dit jaar 25 jaar. 25 jaar lang al een prachtig merk voor ondergoed en nachtmode. Eerst voor dames en heren, daarna voor kinderen en sinds een paar jaar is daar ook een babylijn aan toegevoegd met deze zomer de schattigste rompers, pyjamaatjes en boxpakjes.

>> Lees ook: lekker slapen met Claesen’s

Claesen's kleding voor baby's

 

CarlijnQ

Wat een leuk en eigenwijs merk voor kleintjes! Deze zomer is CarlijnQ duidelijk geïnspireerd door het circus. Nagenoeg de hele collectie is in zwart/wit of beige. Dit Nederlandse kinderkledingmerk maakt gebruik van organische katoen en de kleding wordt op een verantwoorde wijze geproduceerd met oog op milieu en mens.

Babykleding CarlijnQ

 

Snoozebaby

Weer zo’n schattig Nederlands merk met fijne velours babypakjes en zachte kleurtjes. Ik ken Snoozebaby vooral van de zachte labeldoekjes, die iedereen met een baby in huis heeft. Maar ze hebben tegenwoordig ook een heel mooie  kledinglijn voor de allerkleinsten. Kleding in de mooiste poedertinten met her en der een subtiel printje geïnspireerd door de natuur.

Snoozebaby newborn kleding

 

Noppies babykleding

Dit merk kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Toen Marisa nog baby was, had ik veel babykleding van Noppies. Het merk komt altijd wel met een leuke vernieuwende collectie. De babykleding is van zachte materialen gemaakt en heeft altijd trendy kleuren en printjes. Bekijk hier de babykleding van Noppies.

babykleding Noppies zomer 2018

 

Wat is jouw favoriete babykledingmerk? Heb je een leuke aanvulling, laat het ons weten!

» Lees ook: leukste baby winterjassen

 

Meer blogs van Esmée:

Lekker loungen en relaxen in de tuin

Lekker loungen en relaxen in de…

Geef mij 20 graden, zon en een heerlijk zitje uit de wind en ik heb een top dag! Voeg daaraan toe een e-book, een muziekje op de achtergrond,…

Tips voor zolderkamers

Tips voor zolderkamers

Wij wonen op een dijk en hebben dus een typische dijkwoning. Wat dat is een typische dijkwoning? Dat is dus een flinke begane grond met daarop…

6 soorten jeuk ouders

6 soorten jeuk ouders

Ik ben zelf absoluut niet de beste ouder die op deze aardkloot rondloopt. Sterker nog, ik dank god op mijn knieën dat er laptops, tablets,…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.