Leuke zomertrends: maxi-skirts en badges

Leuke zomertrends: maxi-skirts en badges

Een strakke rok tot over de knie of zelfs tot de enkels met vaak een of twee splitten aan de zijkant: de maxi-skirt oftewel longskirt. Het is een trend die zich nu echt lijkt door te zetten deze zomer. Bijna alle kinderkledingmerken hebben wel een longskirt in de zomercollectie. De leukste hebben wij voor je op een rij gezet. Nog een leuke trend in deze zomercollecties zijn de badges en patches op kleding. Jasjes, spijkerbroeken, shirts en zelfs jurken met emblemen, teksten en applicaties. Vorig jaar najaar zag je steeds meer kledingcollecties met badges en ook deze zomer zet de trend zich voort. Ook hiervan hebben we wat leukerds voor je opgezocht.

 

De maxi-skirt of longskirt

 

LavaLava

Het nieuwe kledingmerk LavaLava heeft een paar prachtige maxi-skirts in de zomercollectie, maar deze wit/groene met donkergrijze print is onze favoriet. Helemaal leuk met de bijpassende groene top. De groene maxi-skirt met roze topje komt op een mooie 2e plaatst en valt niet over het over hoofd te zien met die prachtige kleuren. De rokken zitten heerlijk.

maxiskirt lavalavalongskirt lavalava

» Lees ook: review zomercollectie LavaLava

 

Indian Blue Jeans

Deze maxi-skirt met brettonse streep en leuk biesje aan de zijkant is het helemaal. Leuk met een coole sneaker van Giga Shoes en het gave shirt maakt het helemaal af.

maxiskirt indian blue jeansindian blue jeans zomercollectie

» Lees ook: review zomercollectie Indian Blue Jeans

 

Frankie & Liberty

Nog zo’n leukerd met een subtiel zilveren draadje en zwart streepje, maar dan van het fijne merk Frankie & Liberty. Ook hier combineerden we de maxi-skirt met de sneaker van Giga Shoes voor een sportief effect, maar met een sandaaltje is het natuurlijk net zo leuk. En het t-shirt is hier zeker favoriet wink

maxiskirt frankie & libertylongskirt frankie & liberty

» Lees ook: review zomercollectie Frankie & Liberty

 

Andere merken met een maxi-skirt

Hieronder vind je nog een paar merken met geweldig leuke maxi-skirts. Zoals die van gave met wiebertjes van LoveStation22, of wat vind je van die met flamingo's van NoNo of die met heel dun streepje van Like Flo? Leuk toch? 

Maxiskirt LoveStation22Maxiskirt NonoMaxiskirt Flo

 

Of wat vind je van deze kleurrijke maxiskirts van op volgorde: Quapi, KidzArt en BNosy...

Maxiskirt QuapiMaxiskirt KidzArtBNosy maxiskirt

En? Wat vind jij van deze modetrend de maxiskirt?

» Kijk hier voor leuke kinderkleding webshops

 

Badges en patches

 

Indian Blue Jeans

Supergaaf dit zomerjasje met badges van Indian Blue Jeans. Dochterlief kreeg al erg veel complimenten over haar leuke zomerjasje. Nu heeft dit merk de badges en patches veel terug laten komen in hun zomercollectie. Dus ook leuke shirts en zelfs een jurk en spijkerjasje, die we echt helemaal the bomb vinden!

zomerjasje badges indian blue jeansIBJ badges zomerjasje

 

Badges inspiratie

Hieronder nog wat merken met leuke applicaties op shorts, shirts en jasjes.

badges indian blue jeansibj badges jurktumble N dry badges

Eerst zie je een heel gaaf spijkerjack van Indian Blue Jeans. De jurk is van hetzelfde merk.. hoe cool! En de sweater met badges is van het merk Tumble 'N Dry.

sneakers met badgesLike Flo zomerjasje met badgesshort met badges van vingino

Die gave sneakers met badges zijn van RedRag, het zomerjasje is van Like Flo en dat gave shortje is van Vingino.

Kijk op Kinderkleding te Koop of je deze leuke zomerkleding misschien met een leuke zomer uitverkoopkorting kunt kopen.

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.