Leuke laarsjes van Giga Shoes

Leuke laarsjes van Giga Shoes

Ik vind toch echt dat elk meisje minstens 1 paar toffe zwarte laarsjes moet hebben in het najaar. Of je nou een groot en volwassen meisje of een klein meisje bent. Je hebt natuurlijk ook meiden die alleen maar sneakers dragen, maar die van mij behoort niet tot die groep. Vorig jaar hadden we een te gek zwart leren laarsje van Develab en dit seizoen kozen we voor een zwart nubuck laarsje met gespen van het Nederlandse kwaliteitsschoenenmerk Giga Shoes om te reviewen. En zwart is altijd goed hè. Zeker met die leuke kledingtrend dit seizoen als Black & White is een zwart laarsje eigenlijk onmisbaar.

 

Laarsjes en boots van Giga Shoes

Deze zwarte nubuck laarsjes van Giga Shoes vallen nogal smal. Daarom hebben we een maat groter genomen en dat was een prima beslissing. Giga Shoes gebruikt overigens niet voor elk laarsje dezelfde leest, dus dat is geen regel bij alle modellen van dit schoenenmerk. Het is dus een goed idee om de favoriete laars eerst even te passen in een schoenwinkel voordat je ‘m koopt. Heel handig is dat je het voetbed eruit kunt nemen. Zet het voetje van je kind erop en je kunt precies zien of de maat goed is of dat je een maatje groter of kleiner moet hebben.

Giga kinderschoenen

 

Hierboven combineren we de laarsjes met een leuke blauw/zilveren outfit van LoFff en hieronder met een stoere jeans van Indian Blue Jeans en een zwart/witte outfit van GSUS.

zwarte laarsjes van Giga ShoesGiga laarsjes

 

We mochten ook deze bijzondere boots van blauw lakleer testen. Deze boots vallen breder en moet je gewoon op maat aanschaffen als je ze leuk vindt. We combineerden deze Giga Boots met een coole outfit van Indian Blue Jeans.

Giga meisjesbootsmeisjesboots van giga shoes

Dochterlief is blij met haar nieuwe zwarte laarzen van Giga Shoes, maar die blauwe boots zijn ook wel heel tof!

De blauw lakleren boots koop je voor € 114,95 en de zwarte nubuck laarsjes voor € 104,95 bij o.a. Omoda

Met foto's van Wen's Fotografie

 

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.