);

De lente staat weer voor de deur: wat trekken we aan

De lente staat weer voor de deur: wat trekken we aan

De lente is in aantocht, de eerste merels fluiten en de zon heeft haar eerste stralen laten zien. Maar helaas betekent de aantocht van de lente niet meteen dat het ook lekker warm, zonnig en droog is. In tegendeel zelfs; het lenteweer heeft soms vervelende verrassingen in petto. Maar hoe kleed jij jouw kind hier nou goed op? In dit artikel lees je daar meer over.

 

Laagjes

Het antwoord hoe je jouw kind het best aan kunt kleden in de lente is: laagjes. Het aankleden in laagjes heeft wat voordelen. Het grootste voordeel is dat het aankleden in laagjes bijdraagt aan de gezondheid van je kind. In de lente kan het namelijk ’s ochtends op de fiets naar school nog heel koud zijn, maar wanneer het zonnetje gaat schijnen kan de temperatuur zomaar opeens oplopen. Wanneer jouw kind ‘s ochtends op de fiets naar school zit, zijn de laagjes lekker warm. Maar wanneer er tussen de middag buiten gespeeld wordt kan dat met een laagje minder en is het weer lekker koel. Het niet te warm of te koud te hebben is gewoon simpelweg beter voor de weerstand van je kind.

Nog een groot voordeel aan het dragen van laagjes is dat het er ook stijlvol uitziet. De dikke winterjas die jouw kind elke dag gedragen heeft de afgelopen winter kan weer de kast in. Want zeg nou zelf, elke dag dezelfde jas aan daar raak je op uitgekeken. Met laagjes kun je tenminste nog een beetje variatie aanbrengen.

 

Kleur

De lente is ook de tijd om weer een beetje kleur aan te brengen in de kleding van de kinderen. Ook een lekker kleurtje in je kleding heeft zo zijn voordelen. Iedereen heeft zich namelijk de hele winter somber gevoeld en een misschien zelfs wel een beetje in een winter dipje gehad. Een vrolijke gekleurde outfit kan volgens psychologen helpen om weer uit dat dipje te komen. En daarnaast passen vrolijke kleurtjes gewoon goed bij kinderen.

 

Nieuwe outfit

Een nieuwe outfit voor de kids kan soms een hele uitgave zijn, en het wordt helemaal prijzig wanneer ze er binnen een maand volledig uitgegroeid zijn. Maar gelukkig zijn er manieren om een stoere, leuke of vrolijke nieuwe outfit voor de kids aan te schaffen tegen een zacht prijsje. Een van de mogelijkheden is om reclamefolders goed in de gaten te houden. Dit kan bij Kimbino, bij Kimbino vind je bijna alle reclamefolders bij elkaar. Zo zorg je er dus voor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste aanbiedingen.

zeeman folder kortingen kinderkleding

 

Stel je voor je bent op zoek naar een lekkere dikke sweater voor jouw kind, dan raadpleeg je bijvoorbeeld de Zeeman folder. In deze folder vind je sweaters vanaf €3,99 en laten we eerlijk zijn dat is natuurlijk niet duur! Je zou ook nog een kijkje kunnen nemen in de Lidl folder. Ook hier vind je de leukste koopjes voor jouw kleine. Als je de folders goed in de gaten houdt bespaar het je echt geld, wat je weer kunt uitgeven aan leuke uitjes met de kids.

De uitgelichte afbeelding van meisje met paraplu is van Sunny Studio: by Shutterstock

Wat is de perfecte badkamerspiegel voor jouw gezin

Wat is de perfecte badkamerspiegel…

Als moeder weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een functionele badkamer te hebben. Je zult het altijd zien, niemand wil ooit douchen…

Een dagje weg als moeder

Een dagje weg als moeder

Als je niet lang geleden moeder bent geworden, of dit al jaren bent, ken je het gevoel maar al te goed: tijd voor jezelf schiet er al snel…

Een hypotheek voor alleenstaande moeders

Een hypotheek voor alleenstaande…

Het idee om een huis te kopen als alleenstaande moeder kan zeer uitdagend lijken. Er zijn veel vragen die in je op kunnen komen zoals: "Zal…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.