LEGO World: een fotoverslag

LEGO World: een fotoverslag

We waren maandag naar LEGO World in de Jaarbeurshallen in Utrecht. De laatste dag dat LEGO World te zien was dit jaar. Ik had gehoopt dat het op die laatste dag rustiger zou zijn dan vorig jaar toen we op een vrijdag gingen, wat voor ons een studiedag was en voor de rest van Nederland de laatste Herfst vakantiedag. Maar helaas… het was nóg drukker! Waarom LEGO World niet iets meer rekening houdt met beide Herfstvakanties van zowel boven de rivieren als daaronder is mij een raadsel, en tevens dus een irritatie. Ik merk dat wel vaker met events in de Herfstvakantie. 

Zo dat heb ik gezegd. ;-) 

Maar ja, ik ga niet naar LEGO World voor mezelf. Ik ga erheen voor mijn dochter en die vond het vorig jaar al zo leuk en dit jaar was het niet minder. Bij de eerste de beste LEGO bak die voor de ingang stond, werd gelijk gebouwd. Maar als je 20 minuten bij elke LEGO bak blijft staan die je tegenkomt, dan kom je echt niet ver. Dus hop! Eerst maar eens kijken wat er allemaal te doen was. Eigenlijk betekende dat dat we zo snel mogelijk naar de hal met LEGO Friends wilden, want daar gebeurde het wel hoor. Vorig jaar was die hal onze favoriet en dat was dit jaar exact hetzelfde. En dit jaar was er een heuse kermis attractie: de octopus met karretjes aan z'n armen die rondgingen en omhoog. Echt heel cool! We moesten er wel 20 minuten voor in de rij staan, maar ja dan had je ook wel de ride of your life.. haha. 

Omdat ik vorig jaar al een compleet verslag geschreven heb over LEGO World en het dit jaar niet heel veel anders was, behalve dan de octopus, hou ik het dit keer bij het tonen van wat foto's.

LEGO World foto's

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEGO Star warsLego FriendsLEGO Friends

 

Lego bouwen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEGO Friends

Volgend jaar waarschijnlijk weer… LEGO World!

Ben jij geweest met je kinderen?

 

 

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.