LavaLava ook deze winter heel kleurrijk!

LavaLava ook deze winter heel kleurrijk!

Ook voor dit seizoen zijn we gevraagd om brandrep te zijn voor het meisjeskledingmerk LavaLava, dat haar eerste collectie afgelopen voorjaar presenteerde. Toen was het een heel kleurrijke collectie, die Marisa mijn dochter erg aansprak. Ik was dan ook erg benieuwd of LavaLava het kleurrijke zou doorzetten naar de wintercollectie. En dat kan ik wel bevestigen.

De hoofdmoot is zwart, maar dat wordt dan wel gecombineerd met helgeel, feloranje en hardroze en ook met glans en wat glitter. Dus LavaLava is nog steeds een merk voor meiden die anders durven te zijn en daar zijn we blij mee!

 

Beautiful LavaLava black and yellow

Zoals je ziet is het veel zwart in de nieuwe wintercollectie van LavaLava, maar dan in combinatie met felle kleuren. Hier heeft Marisa een kort rokje aan in zwart met verschillende kleurtjes, maar waarvan geel de boventoon voert. We combineerden het met een helgeel shirt met zwarte horizontale strepen. Het bijpassende jasje erop maakt het een compleet setje, maar ook leuk is om dit jasje met het shirt gewoon lekker op een skinny jeans te dragen. Stoere zwarte laarsjes eronder zijn wel een must.

LavaLava wintercollectieLavaLava winterrokje geel shirt

 

Stoere Leather Look

We combineerden de basic zwarte legging van LavaLava, dat een klein ribbeltje heeft, met een lekker feloranje shirt met horizontale glansstrepen en een zwart leather look glanzend jackje. Natuurlijk kun je ook hier kiezen voor een skinny jeans voor onder het shirt en het jasje. Leather Look is helemaal hot dit najaar. En dit gave korte jasje voldoet volledig aan die trend.

Lavalava leather look jasjeLavaLava oranje shirt winter

 

Love LavaLava color!!

Kijk eens in een klas vanaf groep 5 of op het schoolplein en je ziet voornamelijk kinderen met spijker en gedekte kleuren, want we willen vooral niet opvallen. Met een vest als dat van LavaLava val je dus gegarandeerd wél op. Marisa kreeg dan ook veel complimenten van haar klasgenootjes toen ze met dit vest in het klaslokaal stapte. In eerste instantie denk je “waar zijn die flappen aan de voorkant voor?”, maar het geheel valt gewoon heel leuk en natuurlijk. Echt een bohemian look met dit LavaLava vest met glitterdraadje en leuke kleurtjes. We love it!

winters vest van lavalavakleurrijk vest van lavalava winter 2017

 

Prachtig feestjurkje

Zoek je nog een leuke jurk voor het Kerstbal? Hoewel ik wat twijfels had omdat ik het een jurk vond voor wat oudere meisjes, was Marisa direct weg van de jurk. Het heeft een effen voorzijde, maar een prachtig kleurrijk rugpand met een schattig roze horizontale streep als een centuurtje. En het staat haar ook prachtig, ik kan niet anders zeggen. Maakt haar gelijk een stuk volwassener dan de 9 jaar die ze is. En mama’s zullen het misschien met me eens zijn…. het gaat al zo hard, dus om nou met kleding het proces nog te versnellen… Nou ja, dochterlief bepaalt uiteindelijk zelf wat ze aantrekt wink En ze kan het heel goed hebben. Eentje voor de speciale gelegenheden dan maar. Toch?

LavaLava feestjurkkerstjurk lavalava

Dit jurkje mogen wij momenteel weggeven! Kijk hieronder voor de voorwaarden.

 

Lekker vrolijk

Dit rokje móest er komen. Haar eigen keuze. En ik begrijp wel waarom. Hoewel het roze steeds meer uit haar favoriete kleurenlijstje geschrapt wordt, is de combinatie van het harde roze met het zwart wel heel erg leuk. Gecombineerd met een fijne longsleeve die heerlijk zit, heb je een superleuk setje te pakken. We combineerden de set met de basic zwarte legging die ook prachtig valt en lekker zit. Leuk detail aan het rokje is, buiten de verticale streepjes, de glitter tailleband. 

wintercollectie lavalava 2017nieuwe wintercollectie lavalava

 

Wat vinden we van de LavaLava wintercollectie 2017/2018?

LavaLava is er voor de 2e keer in geslaagd een prachtige kleurrijke collectie neer te zetten. We zijn dan ook ontzettend trots dat we dit merk komende periode weer mogen vertegenwoordigen. LavaLava wordt al in heel wat winkels door heel Nederland verkocht, maar ze hebben ook een eigen webshop waar je de complete collectie, want dit is nog maar een klein deel, kunt bewonderen en kopen.

» Lees ook onze review van de LavaLava zomercollectie

» Ga naar onze pagina met Nederlandse modemerken voor kinderen

 

LavaLava jurk winnen?

Wil jij die geweldige LavaLava jurk winnen? Je kunt t/m dinsdag 20 november meedoen. Ga hiervoor naar het actiebericht op Facebook en volg daar de stappen zoals in het bericht vermeld staat. Op Dinsdag 21 november maken we de winnaar bekend. Let op! De jurk is beschikbaar vanaf maat 116.

De winnaar van de geweldige jurk is bekend. Gefeliciteerd Moniek Maagelijn-Schipper, jouw dochter mag voortaan shinen in deze LavaLava Jurk. Mail je me even op info@website4mama.nl met je adres en de gewenste maat?

 

De foto's zijn gemaakt door Wendy van Wen's Fotografie

 

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.