LavaLava: niet voor grijze muizen

LavaLava: niet voor grijze muizen

Brandnew and o so different is het nieuwe kledingmerk LavaLava voor avontuurlijke meiden van 6 tot 16. Lavalava is speciaal voor meiden die houden van kleur en die niet willen opgaan in de grijze massa. De kleurrijke eerste zomercollectie van LavaLava, grote zus van LoFff, LoveStation22 en Legends22 bestaat uit 32 kledingstukken met 11 prachtige kleuren die bijna allemaal met elkaar matchen. Marisa en ik hebben onze favorieten uitgezocht en laten deze aan jullie zien.

 

De Maxidress van LavaLava

LavaLava heeft 3 maxidresses in de zomercollectie, waarvan we er 2 hebben uitgekozen om te laten zien. Als ze zou moeten kiezen zou Marisa voor de blauwe jurk gaan en mama voor de pauwenjurk in combinatie met het groene jasje voor de wat frissere dagen. Ze staan haar allebei geweldig leuk overigens.

LavaLava pauwenjurk zomer 2017LavaLava maxidress

LavaLava zomerjurkLavalava zomerjurk 2017

 

De Longskirt van LavaLava

LavaLava heeft 3 lange rokken in deze collectie. Wij hebben gekozen om de groene longskirt te laten zien met het zonnig roze topje. De lange rok heeft aan beide zijden een split zodat je makkelijk loopt en bukt. Deze outfit ademt zon, zee en strand wat mij betreft. Een prachtige outfit om te flaneren over de boulevards aan de Middellandse Zee.

LavaLava maxiskirtLavaLava lange rok

 

Lekker zomers met LavaLava

Geen hete zomer zonder korte broeken en natuurlijk heeft LavaLava deze zomer genoeg fijne shorts om die hete zomer door te komen. Met 2 varianten jeans shorts en 5 varianten hotpants keuze genoeg lijkt me. Zo combineer je dat leuke topje van je rok ook gelijk met je korte broek. En hoe leuk is het om op je short een lang en zwierig vest te dragen. Ultra lang op kort, een supercombinatie. 

LavaLava vest zomer LavaLava zomeroutfit

 

Over LavaLava

LavaLava hanteert hele maten, startend bij 116 en eindigend bij 176. Dus 116, 128, 140, 152, 164 en 176. Zit je qua lengte net ertussenin, dan adviseer ik je een maat kleiner te nemen. Dochterlief is 1m48 en draagt hier maat 152. Voor het mooie is dat af en toe net te groot. Het is prima om iets op de groei te kopen, maar ook in een maat kleiner kan ze, vermoed ik, nog makkelijk 2 zomers deze leuke jurken en rokken dragen.

Ik heb vernomen dat LavaLava vanaf de wintercollectie met combinatiematen gaat werken, zodat het duidelijker is welke maat je moet hebben. 152 wordt dan 152/158 (het werd daardoor een stuk logischer dat 152 wat groot was), 140 wordt dan 140-146, etc. De maatvoering loopt dus net even iets anders dan je gewend bent bij andere merken.

 

Wat vinden wij van LavaLava

Zodra meiden de pre-puber leeftijd bereiken, lijken de meeste kinderkledingmerken alle kleur uit hun collecties te bannen. Dat vind ik best jammer. Ik heb een dochter die durft op te vallen op het schoolplein en die houdt van kleur. LavaLava voegt dus weer kleur toe aan het aanbod voor meisjes van die leeftijd. De 11 verschillende kleuren die voor deze collectie gebruikt zijn, komen in bijna elk kledingstuk weer terug en verschillende kledingstukken matchen goed met elkaar. De prijzen variëren van €14,95 voor een topje tot €49,95 voor bijvoorbeeld het lange vest en een van de lange jurken. Daarmee is LavaLava gewoon gemiddeld qua prijs.

 

Van Longskirt tot hotpants: zomertrends

Lange jurken (de maxidress), korte broeken en natuurlijk een lange rok, de maxiskirt of longskirt: dé trend van deze zomer! Ze komen allemaal voor in deze eerste collectie van LavaLava. Dit smaakt naar meer. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe het merk zich gaat ontwikkelen en hoe de wintercollectie eruit gaat zien. Maar eerst maar eens de show stelen deze zomer met LavaLava kleding!

Wat vind jij van dit kleurrijke nieuwe merk?

 Check de nieuwe webshop van LavaLava!

Op dit moment ligt nog niet alle kleding in de eigen webshop van LavaLava, maar dat zal heel snel wel het geval zijn.

Lees ook:

 

Deze foto's zijn gemaakt door Wendy van Wen's Fotografie

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 1

  1. Gerdi

    mrt 27, 2017 at 03:29

    Wauw wat gaaf!This thread has been closed from taking new comments.