Kopen met korting: ik ben een koopjesjager

Kopen met korting: ik ben een koopjesjager

Steeds vaker koop ik mijn spullen online. En dan heb ik het voornamelijk over kinderkleding, kinderschoenen als ik zeker weet dat de maat goed is en als ik weet hoe een schoenmerk valt, ondergoed, boeken en af en toe een cadeautje.

Nu wordt er sowieso steeds meer online gekocht, maar wij wonen ook nog eens in een dorp en het enige dat in dat dorp goed vertegenwoordigd is, zijn bloemen, brood en drogisterijspullen. We hebben 2 bloemenwinkels op 100 meter afstand van elkaar, 2 bakkers op 50 meter en 2 drogisterijen op 30 meter van elkaar. Ook is er een “soort van Blokker” voor de huishoudelijke spullen, wat speelgoed en voer voor het konijn. Dus Als het even kan steun ik de lokale ondernemers, maar zoals gezegd… zoveel zijn er dus niet. Voor heel veel zaken moet ik dan in de auto stappen en daar heb ik niet altijd zin in.

 

Ik probeer altijd korting te pakken

Altijd als ik online shop en ik kom bij het afrekenen een kortingscode tegen, dan check ik Google even of er toevallig nog kortingsacties of kortingscodes zijn die ik daar in kan vullen. Soms scheelt dit bijvoorbeeld in de verzendkosten of je krijgt korting in de vorm van een percentage van je aankoop. Je komt dan vaak terecht op een website die kortingen verzamelt van allerlei soorten grote online shops zoals Zalando, Mediamarkt, Wehkamp, BonPrix, etc. Een andere manier is korting pakken via websites waar je eerst lid van moet worden. Kost iets meer tijd, maar soms kan dat erg interessant zijn. Je rekent dan wel de normale prijs af met de webshop in kwestie, maar ontvangt van de kortingswebsite het geld van de korting terug op je rekening. Maar ze hebben bijvoorbeeld ook exclusieve kortingsdeals die je direct korting oplevert als je iets bij de webshop afrekent. Zoals laatst heb ik op die manier de korting bij Bol.com gevonden, die me toch behoorlijk wat euro’s opleverde.

 

Ik ben een koopjesjager, maar niet ten koste van alles

Dus ja, ik ben een echte fervente koopjesjager… ik geef het toe. Maar niet ten koste van alles. Ik hou van de kwaliteit van een goed merk en ik koop uit principe bijvoorbeeld dus niets bij een Ali of zo. Waarom zou ik mijn geld naar China brengen naar een shop die het niet zo nauw neemt met auteursrechten en waar je vanuit mag gaan dat het allemaal namaakspul is? Ik heb daar dus echt een aversie tegen. Shoot me. Dan betaal ik toch liever een paar euro extra. wink

 

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.