Koopjesjagen bij limango

Koopjesjagen bij limango

Ik geef het toe, ik ben een echte koopjesjager. En dan niet van het soort dat bij de Zeeman in bakken loopt te graaien voor 1 euro, maar wel van het soort dat graag merkkleding koopt voor minstens de helft van de originele prijs. Ik kocht voornamelijk voor mijn dochter aan het einde van elk seizoen, als de uitverkoop bijna op zijn einde was, alvast kleding in een maat groter voor het jaar erop. Een enkele miskleun daargelaten, ging dat eigenlijk altijd prima. Ik kon haar groeicurve redelijk goed inschatten. Ze liep (of kroop) dan niet in de allerlaatste mode rond maar wel in goed passende merkkleding van mooie zachte materialen, die ook na 10 keer wassen nog mooi bleven. Schoenen durfde ik overigens niet aan op die manier, want daar kon ik geen pijl op trekken.

 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Nu vraag ik mij af waarom ik al die tijd zo moeilijk heb gedaan, want limango is een webshop waar je mooie merken met flinke korting koopt en dan gewoon op het moment dat je het nodig hebt en niet al seizoenen vooruit zoals ik altijd deed. Je kunt er niet alleen kleding en schoenen kopen, maar ook sieraden, speelgoed, (winter)sportkleding, home-deco spullen, tassen en zelfs meubels en verzorgingsproducten. Elke dag zijn er weer nieuwe merken met nieuwe aanbiedingen te vinden. Via je email word je op de hoogte gesteld als er nieuwe acties zijn.

 

Acties en aanmelden bij limango

Zo heb je vanaf vandaag o.a. een actie lopen met het kinderkledingmerk name-it en het speelgoedmerk Kid Kraft, die van die mooie speelgoedkeukentjes heeft. Allebei topmerken. Ik vind het de moeite waard om me aan te melden. Aanmelden bij limango gaat overigens echt heel simpel. Je geeft je email adres op en verzint een wachtwoord, je bevestigt nog even je aanmelding en voilà… je kunt gaan shoppen.

Heb jij wel eens wat gekocht bij limango?

 

Dit blog is via een samenwerking tot stand gekomen.

 

De 10 leukste manieren om calorieën te verbranden

De 10 leukste manieren om calorieën…

Ik las een onderzoek dat je 130 calorieën verbrandt door een half uurtje in een warm bad te gaan liggen. Hetzelfde aantal calorieën verbrand…

Review: Plantronics koptelefoon voor jonge gamers

Review: Plantronics koptelefoon…

Marisa, Marisa!, Marisa!!! Ik gil me een ongeluk naar mijn dochter die naar een YouTube filmpje kijkt met een koptelefoon op. Ik bereik haar…

Fotobehang voor de kinderkamer

Fotobehang voor de kinderkamer

Een nieuwe kinderkamer aan te kleden? Je kan daarbij zoveel kanten op, dat je de weg nog wel eens kwijt kunt raken. Want bij het ontwerpen…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.