);

Een kleurrijke zomer met LavaLava

Een kleurrijke zomer met LavaLava

Ja! We hebben al mogen genieten van geweldig fijne zomerse dagen. Heerlijk! Dus dat betekende dat die zomer outfits uit de kast konden. Zoals deze gave outfit van LavaLava in lavendelblauw die wel het ultieme zomergevoel uitstraalt, vind ik. En dat is LavaLava niet alleen met deze longskirt en tops gelukt. De hele collectie ademt een zwoele zomer. 

 

De LavaLava collectie van deze zomer

LavaLava bestaat nu ruim een jaar en het merk blijft me verrassen. Natuurlijk blijft het merk kleurrijk en voor meiden die niet willen opgaan in de massa, maar de prints verschillen weer enorm met die van vorige zomer. Alle kleding heeft deze zomer de naam van een land zoals India, Malediven, Taiwan, Guatemala, etc. Opvallend zijn de vele bloemenprints, maar ook veren en dromenvangers zie je veel terugkomen.

LavaLava zomer 2018zomerjurk van LavaLava

Het was weer lastig kiezen uit al dat moois, maar de keuze van dochter ging toch wel duidelijk naar deze lavendelblauwe lange rok met bijpassende topjes.

 

Onze keuze uit de LavaLava zomercollectie

We hebben de maxiskirt Italy gecombineerd met top Iceland en met top India. Beide tops passen perfect bij de rok. Wel moest deze mama even met naald en draad in de weer want de metalen applicaties op top India waren al snel los geraakt. Wassen van deze top doe je dan ook bij voorkeur met de hand of in een waszakje binnenstebuiten op 30 graden zoals op het was-etiket vermeld staat. Niet vergeten, want de applicaties overleven het anders niet. En dat zou zonde zijn, want het is echt een prachtige top.

 

LavaLava zomer longskirt met top IndiaLavaLava longskirt

Het lijkt zo ook net een jurk volgens Marisa want top India is exact dezelfde kleur.

LavaLava zomer outfitLavaLava zomercollectie 2018

Ook met top Iceland is dit een heel leuke combinatie. De print van deze top komt terug in de band van de rok en de stroken langs de splitjes aan de zijkant.

 

Wat vinden wij van deze collectie?

Thumbs up, zoals mijn dochter zou zeggen. Ik zeg: absoluut geslaagd. We gaan weer een kleurrijke zomer tegemoet met LavaLava. Wil je zelf de hele collectie eens bekijken? Doe dat dan op de LavaLava Webshop of ga naar een van de verkooppunten.

Wat vind jij van deze zomercollectie?

 

Meer blogs van Esmée:

Gender reveal ideeën: de leukste onthullingen

Gender reveal ideeën: de leukste…

Ben je op zoek naar leuke gender reveal ideeën voor je gender reveal party? In dit artikel lees je hoe je hiervan een geweldig leuk feest…

Kamperen is het leukste wat er is voor de kids

Kamperen is het leukste wat er…

Zolang het droog weer is, is kamperen tijdens de vakantie het allerleukste wat er is. Dat vond ik 20 jaar geleden en dat vind ik nog steeds.…

Energie besparen begint bij isoleren!

Energie besparen begint bij isoleren!

Een goed geïsoleerd huis is essentieel om energie te besparen en het comfortniveau te verhogen. Daar bedoel ik mee, dat het makkelijk behaaglijk…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.