);

Een kleurrijke zomer met LavaLava

Een kleurrijke zomer met LavaLava

Ja! We hebben al mogen genieten van geweldig fijne zomerse dagen. Heerlijk! Dus dat betekende dat die zomer outfits uit de kast konden. Zoals deze gave outfit van LavaLava in lavendelblauw die wel het ultieme zomergevoel uitstraalt, vind ik. En dat is LavaLava niet alleen met deze longskirt en tops gelukt. De hele collectie ademt een zwoele zomer. 

 

De LavaLava collectie van deze zomer

LavaLava bestaat nu ruim een jaar en het merk blijft me verrassen. Natuurlijk blijft het merk kleurrijk en voor meiden die niet willen opgaan in de massa, maar de prints verschillen weer enorm met die van vorige zomer. Alle kleding heeft deze zomer de naam van een land zoals India, Malediven, Taiwan, Guatemala, etc. Opvallend zijn de vele bloemenprints, maar ook veren en dromenvangers zie je veel terugkomen.

LavaLava zomer 2018zomerjurk van LavaLava

Het was weer lastig kiezen uit al dat moois, maar de keuze van dochter ging toch wel duidelijk naar deze lavendelblauwe lange rok met bijpassende topjes.

 

Onze keuze uit de LavaLava zomercollectie

We hebben de maxiskirt Italy gecombineerd met top Iceland en met top India. Beide tops passen perfect bij de rok. Wel moest deze mama even met naald en draad in de weer want de metalen applicaties op top India waren al snel los geraakt. Wassen van deze top doe je dan ook bij voorkeur met de hand of in een waszakje binnenstebuiten op 30 graden zoals op het was-etiket vermeld staat. Niet vergeten, want de applicaties overleven het anders niet. En dat zou zonde zijn, want het is echt een prachtige top.

 

LavaLava zomer longskirt met top IndiaLavaLava longskirt

Het lijkt zo ook net een jurk volgens Marisa want top India is exact dezelfde kleur.

LavaLava zomer outfitLavaLava zomercollectie 2018

Ook met top Iceland is dit een heel leuke combinatie. De print van deze top komt terug in de band van de rok en de stroken langs de splitjes aan de zijkant.

 

Wat vinden wij van deze collectie?

Thumbs up, zoals mijn dochter zou zeggen. Ik zeg: absoluut geslaagd. We gaan weer een kleurrijke zomer tegemoet met LavaLava. Wil je zelf de hele collectie eens bekijken? Doe dat dan op de LavaLava Webshop of ga naar een van de verkooppunten.

Wat vind jij van deze zomercollectie?

 

Meer blogs van Esmée:

Een beetje (kerst)liefde door de brievenbus

Een beetje (kerst)liefde door de…

Hou je ook zo van het krijgen van post? Ik wel! Nu de kans groot is dat kerst wederom een feest wordt dat thuis met het gezin gevierd wordt…

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Hoewel ik nog elke dag dankbaar ben dat ik als zelfstandig ondernemer mijn geld verdien en dat dit voor mij betekent dat ik thuis ben als…

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Wij hebben een redelijk grote tuin. De helft van de tuin bestaat uit bestrating en grind met hierin plantvakken en de andere helft uit iets…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.