Kinderprostitutie, onschuld en seksspeeltjes

Kinderprostitutie, onschuld en seksspeeltjes

Free a Girl, de Nederlandse organisatie tegen kinderprostitutie vraagt van 15 t/m 21 mei tijdens de “Week tegen kinderprostitutie” aandacht voor de schrijnende omstandigheden waarin miljoenen meisjes in landen als India en Thailand verkeren en die gedwongen worden tot kinderprostitutie. Met onderstaand filmpje proberen ze Nederland weer even wakker te schudden en wat mij betreft doen ze dat heel doeltreffend.

Te zien is een aantal Nederlandse meisjes van een jaar of 6, die heel onschuldig spelen met seksspeeltjes als dildo’s en vibrators. Grappig zijn de beelden van het kind dat een vibrator in haar oor houdt of dat gedacht wordt dat je er je haren mee kunt kammen of een koe mee kunt vangen, totdat het beeld erna getoond wordt van de verhandeling van een even zo oud meisje in een land hier ver vandaan. Dan slaat de walging wel toe.

 

Wil je weten hoe je een steentje kunt bijdragen aan het bevrijden van deze meisjes? Kijk dan op Free a Girl van kinderprostitutie 

Deel in ieder geval dit bericht op social media, bijvoorbeeld via onderstaande knoppen, en laat weten dat de verhandeling van kinderen moet stoppen!

 

Wat jij nog niet wist over parfum

Wat jij nog niet wist over parfum

Lekker ruiken, wie houdt daar nou niet van? Als het even kan douche ik met een lekker geurende doucheschuim, smeer ik me in met een heerlijke…

Hoe zit dat nou precies met (partner)alimentatie?

Hoe zit dat nou precies met (partner)alimentatie?

Als je gaat scheiden en je hebt samen kinderen dan komt al snel alimentatie om de hoek kijken. Zeker wanneer het co-ouderschap geen optie…

Behind the shop: Deez Babykamers + winactie

Behind the shop: Deez Babykamers…

In behind the shop geven we een kijkje achter de schermen van webshops. Welk gezicht zit achter die leuke webshop?…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.