Kinderprostitutie, onschuld en seksspeeltjes

Kinderprostitutie, onschuld en seksspeeltjes

Free a Girl, de Nederlandse organisatie tegen kinderprostitutie vraagt van 15 t/m 21 mei tijdens de “Week tegen kinderprostitutie” aandacht voor de schrijnende omstandigheden waarin miljoenen meisjes in landen als India en Thailand verkeren en die gedwongen worden tot kinderprostitutie. Met onderstaand filmpje proberen ze Nederland weer even wakker te schudden en wat mij betreft doen ze dat heel doeltreffend.

Te zien is een aantal Nederlandse meisjes van een jaar of 6, die heel onschuldig spelen met seksspeeltjes als dildo’s en vibrators. Grappig zijn de beelden van het kind dat een vibrator in haar oor houdt of dat gedacht wordt dat je er je haren mee kunt kammen of een koe mee kunt vangen, totdat het beeld erna getoond wordt van de verhandeling van een even zo oud meisje in een land hier ver vandaan. Dan slaat de walging wel toe.

 

Wil je weten hoe je een steentje kunt bijdragen aan het bevrijden van deze meisjes? Kijk dan op Free a Girl van kinderprostitutie 

Deel in ieder geval dit bericht op social media, bijvoorbeeld via onderstaande knoppen, en laat weten dat de verhandeling van kinderen moet stoppen!

 

De hal - het ondergeschoven kindje van ons huis

De hal - het ondergeschoven kindje…

Er zijn een paar ruimtes in ons huis waar ik wel eens de bezem doorheen wil halen. Een daarvan is de hal. De bedoeling was ooit goed, maar…

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.