);

Dit worden dé kinderkledingtrends van 2019

Dit worden dé kinderkledingtrends van 2019

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en de nieuwe collecties voor komende lente en zomer met de nieuwe trends en kleuren van 2019 liggen al in de winkels. Op 9 februari begon de New York Fashion Week, waar zoals gewoonlijke weer prachtige nieuwe (kinder)kleding collecties te zien waren van de mooiste merken. De fashion week gaf ons een voorproefje en voorspelde alvast welke kleuren en trends helemaal in de mode zullen zijn dit jaar. In dit artikel lees je wat je kunt verwachten van de kinderkledingtrends van 2019.

 

De kleuren

In 2018 droegen we massaal felle kleuren, niet alleen onze kinderen maar ook wij maakte ons schuldig aan overdreven en gekke kleurencombinaties afgelopen najaar. Tijdens de fashion-week krijgen wij een voorproefje van de kleur-palette van 2019. Daarin zien we dat we dit jaar weer wat rustiger aan mogen doen als het op kleur aankomt. De kleuren van 2019 zijn wat zachter en minder opvallend, denk bijvoorbeeld aan botergeel, babyblauw en kastanje rood. Kleuren die zowel voor meisjes als jongens gemakkelijk te combineren zijn met bijvoorbeeld een leuke zwarte of blauwe jeans.

 

kinderkledingtrends 2019 lente en zomerQuapi zomercollectie 2019

Deze leuke Denim set is van Quapi

 

Denim

Dit jaar komen zijn er weer verschillende nieuwe trends. Ook zien we dat oude trends weer langzamerhand terugkeren in het modebeeld. Zoals bijvoorbeeld de denim-trend. En daar worden wij als moeders natuurlijk helemaal gelukkig van! Denim kleding creëert altijd een super stoere look bij zowel jongens als meisjes, denk bijvoorbeeld aan een stoer spijkerjasje of een mooie denim broek gecombineerd met stoere sneakers en een trui of vest. Naast dat het er altijd superleuk uitziet, heeft denim ook het voordeel dat het kwalitatief gezien super goed materiaal is. In een denim jasje of een denim broek kunnen de kinderen lekker klimmen en klauteren zonder dat wij bang hoeven te zijn dat ze met scheuren en gaten weer thuiskomen!

 

Quapi jongenskleding zomer 2019
Quapi jongenscollectie zomer 2019

 

Logo’s

Naast denim, lijkt 2019 ook weer helemaal te draaien om logo’s. Vooral truien met logo’s maken een echte comeback bij zowel de meisjeskleding trends als bij de jongens. Behalve logo’s, zien we tussen de kindermode trends ook veel andere items bedrukt met teksten. Bij de jongens zien we veel stoere sweaters bedrukt met teksten zoals ‘COOL’ of ‘LEGENDARY.’ En dan is de volgende vraag natuurlijk hoe je dit combineert. Het antwoord is gelukkig vrij makkelijk, je kan nooit de mist ingaan door een logo trui te combineren met een simpele jeans. Maar je kunt de logo trui ook proberen te combineren met een broek van dierenprint of een gekleurde/geruite jas!

 

En waar kun je deze trends het beste scoren?

Laten we eerlijk zijn, tegenwoordig shoppen we allemaal eigenlijk voornamelijk via het internet.  Er zitten ook zoveel voordelen aan, je kunt gemakkelijk websites en prijzen met elkaar vergelijken. Maar je kunt bijvoorbeeld ook filteren op kleurentrends en maten, via online shoppen zou je dus veel gemakkelijker vinden waar je naar op zoek bent. Het aanbod online kinderkleding shops lijkt alleen maar groter te worden!  Volg voor de leukste kinderkleding online de bovenstaande link! Veel shop plezier.

De getoonde foto's zijn van Quapi meisjescollectie, Quapi jongenscollectie en LEVV Girls zomer 2019

 

Meer blogs van Esmée:

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.