);

Kerstcadeau tip! Een sieraad voor onder de Kerstboom

Kerstcadeau tip! Een sieraad voor onder de Kerstboom

Sinterklaas is geweest. Tijd om de Kerstboom in huis te halen en het huis in Kerstsfeer te brengen. Kerst is altijd zo’n gezellige tijd. Daar waar het Sinterklaasfeest wat mij betreft echt alleen om de kinderen gaat, gaat Kerst meer om het hele gezin en de familie. Het wordt bij ons geen cadeaufestijn hoor, maar 1 mooi cadeau per gezinslid ligt er over het algemeen wel onder de Kerstboom.

Een tijdje geleden mochten dochterlief en ik een mooi sieraad uitkiezen bij KAYA Sieraden. Het werd een moeder-dochter sieraad. Een ketting met een voor ons bijzondere tekst. Dat is bijvoorbeeld nou echt een prachtig Kerstcadeau, want een sieraad is blijvend en vaak met de mooiste bedoeling en met zorg uitgekozen.

 

Moeder dochter sieraad

Moeder-kind sieraden

Voor moeders en dochters en 3 generatie vrouwen in een familie heeft KAYA schitterende armbanden en kettingen. Toch heeft ze ook wat stoerdere varianten voor moeders en zonen in het assortiment, want ook die mogen natuurlijk niet vergeten worden. Armbandjes met parels en een mooi bedeltje eraan of kettingen met een boodschap. Het assortiment is heel divers. Dochter en ik kozen uiteindelijk voor een simpele zilveren cirkel met hierin een hartje. Op de cirkel staat de tekst: I love you, I love you more… iets dat wij dagelijks tegen elkaar zeggen.

Kijk hier voor moeder-kind sieraden!

kinder sieraden

Kindersieraden

Welk meisje houdt nu niet van mooie sieraden? Dat begint al heel vroeg hoor. Mijn dochter ging al heel vroeg vragen om een ringetje. Die wilde ze zó graag! Bij KAYA hebben ze zulke lieve kinderringetjes al dan niet in een combinatiesetje met ketting en oorbellen. En uiteraard allemaal van een hoge kwaliteit zilver.

Ook de moeder-baby armbandjes zijn erg schattig en een mooi kraamcadeau.

Kijk hier voor kindersieraden

 

 

Laten graveren van je sieraden

Natuurlijk is niets zo persoonlijk dan de naam van je kind(eren) gegraveerd in je sieraad. En dat doet KAYA helemaal kosteloos voor jou bij de speciale mama sieraden. Wat een prachtig cadeau voor oma om een sieraad te krijgen met de namen van de kleinkinderen in elk hartje gegraveerd. Of natuurlijk gewoon voor jezelf, want ze nou zelf… ik draag mijn dochter graag zo veel mogelijk bij me. Niet alleen in mijn hart, maar bij voorkeur ook om mijn nek en aan mijn pols.

Kijk hier voor de sieraden die je kunt laten graveren.

 

sieraden kerstactieSpeciale Kerstactie!

KAYA sieraden heeft een speciale Kerstactie. Bij je bestelling van meer dan 50 euro, ontvang je gratis een extra ketting t.w.v. 29,95! Hoe fantastisch mooi is dat! Je koopt een mooi cadeau voor je (schoon)moeder of dochter en hebt gelijk een mooie ketting voor jezelf. Of andersom natuurlijk wink

Wist je overigens dat KAYA Sieraden voor elk verkocht sieraad een donatie doet, zodat een kind in Gambia 1 week naar school kan? Je maakt dus niet alleen jezelf of een naaste heel blij met een mooi sieraad, maar geeft tegelijkertijd een toekomst aan een kind in het Afrikaanse Gambia.

Dit artikel is in samenwerking met KAYA Sieraden tot stand gekomen.

 

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Hoewel ik nog elke dag dankbaar ben dat ik als zelfstandig ondernemer mijn geld verdien en dat dit voor mij betekent dat ik thuis ben als…

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Wij hebben een redelijk grote tuin. De helft van de tuin bestaat uit bestrating en grind met hierin plantvakken en de andere helft uit iets…

Met de auto op vakantie? Dit moet je niet vergeten!

Met de auto op vakantie? Dit moet…

Ga je binnenkort met het hele gezin met de auto op vakantie, neem dan even deze checklist erbij om te zien of je goed voorbereid bent en of…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 1

  1. Dat roze vlindertje is heel lieflijk!This thread has been closed from taking new comments.