);

Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert!

Dochterlief en ik zijn beiden zondag 2 april jarig en dat is zeker een reden voor een feestje! Dus dat gaan we komende week vanaf 1 april vieren met elke dag een te gekke winactie! Zie hieronder welke cadeaus we gaan weggeven op welke dagen, zodat jij niets hoeft te missen.

 

Zaterdag 1 april ~ Blogger Paashop met Duukies Beachsocks

We trappen af met een Blogger Paashop, een bloghop waar 45 blogs aan meedoen en waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Bij ons maak je kans op een paar Duukies Beach Socks naar keuze t.w.v. €19,95. Duukies Beach Socks zijn de hippe en trendy vervanging van de ouderwetse waterschoentjes. Ideaal voor op strand tegen heet zand, scherpe steentjes en schelpjes en je kunt er uitstekend mee zwemmen. In veel leuke designs en in alle maten verkrijgbaar. Die wil je natuurlijk heel graag hebben. 

Lees hier hoe je mee kunt doen aan deze actie van Duukies Beachsocks

Op zaterdag 8 april maken we de winnaar bekend.

Duukies Beachsocks

 

DVD LEGO FriendsZondag 2 april ~ DVD LEGO Friends

De nieuwe DVD van LEGO Friends komt op 5 april uit! En jij bent een van de eersten die ‘m thuis ontvangt als je de winnaar bent van onze winactie! In dit gloednieuwe avontuur doen de vriendinnen mee aan een schoolwedstrijd om kans te maken om echte dolfijnen te gaan zien, maar niet alles loopt zoals gepland. De meisjes komen erachter dat sommige dolfijnen in gevaar zijn, dus combineren ze hun verschillende interesses en gezamenlijke creativiteit, maar lukt het hen om de dolfijnen te redden?

Heb jij thuis ook zo’n grote LEGO Friends fan, doe dan mee via dit actiebericht op Facebook. Vrijdag 7 april maken we de gelukkige winnaar bekend. 

Kun je niet wachten? Je kunt de DVD al bij Bol.com bestellen en reserveren.

 

GirlyStuff sjaaltje winnenMaandag 3 april ~ GirlyStuff sjaaltje

Dit prachtige sjaaltje of een van de andere 25 kleuren t.w.v.  €14,95, wordt ter beschikking gesteld door GirlyStuff, dé webwinkel met de schattigste en kleurrijkste kleding en accessoires voor kleine en grote meisjes. Wil je deze sjaal graag winnen voor jezelf of je mini-me doe dan mee via dit actiebericht op Facebook. Op zaterdag 8 april maken we de winnaar bekend.

Benieuwd naar die 26 kleuren, kijk dan hier naar de sjaaltjes van GirlyStuff

 

Vtech popje Little LoveDinsdag 4 april ~ Little Love baby

Vandaag een prachtige actie met deze Little Love – Bedtijd baby t.w.v. €21,95 van VTech. Het allerliefste popje voor de allerliefste poppenmoeder. Little Love – Bedtijd Baby sluit haar oogjes als ze wordt neergelegd, maar houdt ervan zingend en wiegend in slaap gesust te worden. Ze reageert met lieve, tevreden geluidjes en is dol op haar speentje. Ze is de perfecte match in dagelijkse rituelen voor het slapengaan.

Deze actie gaat dinsdag 4 april in en de winnaar wordt dinsdag 11 april kenbaar gemaakt. Klik hier om mee te doen.

 

Woensdag 5 april ~ 2 Nijntje 2-pack

Leuk leuk leuk! We mogen 2x een 2-pack van Nijntje weggeven met een totale waarde van 15,98. Is jouw kleintje een groot Nijntje fan? Dan kun je deze winactie niet laten lopen. Een doosje met Nijntje en haar vader én van Nijntjes moeder en Melanie staan voor jou klaar! Is het geen té schattig cadeautje?

Op donderdag 13 april hoor je of jij de winnaar bent. Klik hier om mee te doen op Facebook.

Nijntje speelgoed

 

Donderdag 6 april ~ een smurfen goodieset

De nieuwe Smurfen film is uit: De smurfen en het verloren dorp. Helemaal leuk én spannend met mopper, Smurfin, grote Smurf en bril Smurf en natuurlijk Gargamel en z’n kat Azraël. Ter promotie van de film mogen we maar liefst 3 kindjes heel blij maken met een Smurfenset, bestaande uit: een lunchtas, een polsbandje en een schrijfsetje. Een prachtige prijs voor de echte Smurfenfan! Hou donderdag 6 april daarom zeker onze website en Facebookpagina goed in de gaten.

Op vrijdag 14 april maken we de winnaars bekend. Klik hier om mee te doen op Facebook.

Smurfen polsbandjesmurfen lunchtasjesmurfen schrijfsetje

 

Vrijdag 7 april ~ 2 x 2 kaarten voor het Telekids Familie Feest!

De laatste dag van de Winweek alweer. En we sluiten af met een giga actie. We mogen namelijk 2 x 2 kaarten weggeven van het Telekids Familiefeest op 3, 4, of 5 juni (Pinksterweekend) in de Evenementenhal in Gorinchem. Hoe leuk is dat!

Tijdens dit concert geniet het hele gezin van optredens van onder anderen Ernst en Bobbie, Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel, Fien & Teun, Wardo Wonder, Jul & Julia,  Raak! en nog veel meer bekende TV-helden

Het Telekids Familie Feest! is voor families met kinderen. Speciaal voor het Telekids Familie Feest wordt een concertzaal met een groot podium ingericht. Drie dagen lang worden dagelijks drie concerten gehouden. Vanaf één uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert kan men zich vermaken op het Telekidsplein.  Meer informatie: www.vanhoorne.com/Familiefeest

Wil je meedoen, kijk dan hier voor de voorwaarden. Op vrijdag 14 april maken we de winnaars bekend.

Telekids Familie Feest

 

En? Welke prijs zou jij graag winnen?

Wil je je vrienden op social media van deze acties op de hoogte brengen, deel het dan via onderstaande knoppen.

De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 3

 1. Marian Ossewaarde

  apr 02, 2017 at 09:08

  Ik doe graag mee voor de dvd van Lego Friends! Voor Geertje 2. Moniek S

  apr 03, 2017 at 04:50

  Ik zet een reminder in mn agenda voor de actie van de V-Tech pop, zo'n schatje! 3. elisabeth maria martina

  apr 11, 2017 at 10:35

  telekids familiefeest dat zou geweldig ZijnThis thread has been closed from taking new comments.