);

De leukste inspiratie voor vrolijke goodiebags

De leukste inspiratie voor vrolijke goodiebags

Of je nou je personeel wil verrassen, een winactie organiseert of een leuk relatiegeschenk wil uitdelen; met een goodiebag of giftbox zit je dan altijd goed! Heb je op dit gebied even geen inspiratie? Wij geven je een aantal tips zodat jij snel aan de slag kunt gaan om een leuke goodiebag samen te stellen!

 

Relaxpakket

Een goodiebag met ontspanning als thema  is altijd een goed idee. We zijn tegenwoordig allemaal druk en vergeten soms tijd voor onszelf in te plannen. Met een leuke ontspannende goodiebag moedig je mensen aan om eens even lekker te ontspannen. Je kunt dan papieren tassen bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfsnaam of gewoon een leuke kleur. Stop vervolgens heerlijke doucheschuim, zeepjes, crème en geurstokjes in de tas. Ontspannen maar!

 

Lekker borrelen!

Als je doelgroep het toelaat is het ook leuk om een wijn- of biertasje te maken. De meeste mensen kunnen dit in het weekend wel waarderen. Dan stop je bijvoorbeeld een mooie fles wijn of een speciaalbiertje in de goodiebag. Maak het compleet met een gepersonaliseerde kurkentrekker of flessenopener. Ben je echt in een verwennende mood? Vul het tasje dan aan met chips of (borrel)nootjes.

 

Zoet, zoeter, zoetst

Veel mensen ontkennen het, maar uiteindelijk houdt iedereen op z’n tijd van een flinke dosis zoetigheid. Hier kun je met een goodiebag goed op inspelen. Laat tasjes bedrukken in vrolijke kleuren en voorzie ze van allerlei soorten snoep en drop. Niet zo’n fan van suikerproducten? Er zijn tegenwoordig veel varianten snoep die geen suiker bevatten en gemaakt zijn door vruchtenextracten te gebruiken.

 

Digital goodiebag

Werk je in de mediabranche? Dan kan een goodiebag kleine gadgets een goed idee zijn. Voor mensen die veel computerwerk doen kan zo’n goodiebag echt een uitkomst zijn. Stop er bijvoorbeeld USB-sticks, koptelefoons of powerbanks in. Dit kan bijvoorbeeld ook leuk zijn om op een beurs of bedrijfsevent uit te delen. Je kunt dan de USB-sticks laten bedrukken met de naam van je bedrijf voor extra zichtbaarheid. Een tip: een goodiebag met technische gifts kan er snel saai uitzien; kies daarom voor leuke kleuren bij de producten in de goodiebag.

 

Ga voor een giftbox

Je kunt in plaats van een goodiebag ook kiezen voor een giftbox. Dit heeft een net wat stoerdere en strakkere uitstraling. Ook de boxen kun je laten vormgeven in verschillende kleuren en laten  bedrukken met bijvoorbeeld een naam of bedrijfslogo. Maak de box extra feestelijk en laat tape bedrukken om de giftbox mee op te fleuren. In tijden van corona zijn giftboxen erg populair, omdat er een formaat is te kiezen dat door de brievenbus past. Zo kun je mensen nog makkelijker verrassen! 

 

De visgraat vloer of hongaarse punt: het verschil

De visgraat vloer of hongaarse…

Het is je misschien wel opgevallen dat visgraat hotter dan ooit is. Zowel bij houten vloeren als tegels. Maar wist je dat er nog een mooi…

Inrichting van de babykamer: waar kan je mee beginnen?

Inrichting van de babykamer: waar…

Ben je in verwachting? Wat een geweldig nieuws! Grote kans dat je niet kunt wachten om de babykamer te gaan inrichten. Het is ook hartstikke…

Efficiënt je badkamer indelen: zo doe je dat!

Efficiënt je badkamer indelen:…

Badkamers behoren vaak tot de wat kleinere ruimtes in een woning. Vaak hebben mensen het gevoel dat ze nét niet de ruimte krijgen die ze nodig…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.