);

Inspiratie voor Muurstickers + winactie!

Inspiratie voor Muurstickers + winactie!

Een muursticker brengt sfeer in je woon- of slaapkamer. Zie het als een schilderij. Je oog trekt ernaar toe. De muursticker zegt vaak wat over jou als persoon. Zeker als je een tekstmuursticker op je wand plakt. Er zijn echt geweldig mooie uitvoeringen van een tekst muursticker met verschillende lettertypes, grote en kleine fonts door elkaar en versierd met hartjes en sterren. Tof voor op de kinderkamer bijvoorbeeld of boven de bank in de woonkamer. Of even een mooie quote waar je naar kunt kijken voordat je je bed in stapt.

Er zijn ontelbaar veel varianten waar je uit kunt kiezen. Ik heb een paar persoonlijke favorieten op een rij gezet ter inspiratie.

 

Een muursticker voor de kinderkamer

Naast muurstickers met de naam van je kind en daarbij een afbeelding heb je uiteraard ook muurstickers voor bijvoorbeeld een complete wand. Deze muursticker voor de kinderkamer vind ik aller schattigst. Er gebeurt zó veel op deze tekening met ontelbaar veel dieren, dat het nooit gaat vervelen. Hier heeft je kind heel veel plezier van.

 

Muursticker voor de kinderkamer

Een muursticker voor de slaapkamer

Je ziet vaak een muursticker met tekst op de slaapkamermuur, maar deze boom met fotolijstjes vind ik echt te gek voor de slaapkamer. Al je favoriete kiekjes erin en je hebt JOUW boom met al je allerliefsten boven je bed. Hoe mooi is dat?!

muursticker slaapkamer

 

trapstickerAndere toepassingen

Natuurlijk is het leuk om boven de bank een muursticker met “Home is where the love is” te plakken of een andere prachtige slogan, maar wat dacht je van een mooie binnenkomer in de hal om mensen welkom te heten in je huis? Of tegen de borden van de trap? Deze vind ik persoonlijk erg mooi.

 

Zelf een muursticker maken

Kun je jouw favoriete quote niet vinden tussen al die tekst muurstickers? Of wil je in je tekst de namen van je kinderen verwerken of misschien een specifieke datum? Dan kun je ook zelf een tekst muursticker maken. Dat gaat heel makkelijk met de teksteditor. Je kiest het aantal karakters, de breedte, je favoriete lettertype en kleur gewoon zelf. Bij Muurstickerstunter maken ze je sticker en binnen 3 werkdagen heb je ‘m in huis inclusief instructies hoe je het beste kunt plakken. Easy does it! En vooral heel leuk!

 

Zelf een muursticker maken

Een eigen gemaakte muursticker winnen!

Jij kunt nu bij Muurstickerstunter een eigen gemaakte tekstmuursticker winnen! Wat je daarvoor moet doen?

 1. Ga naar het actiebericht op Facebook en geef dit bericht een duimpje of hartje
 2. Zet vervolgens in een reactie de tekst waar jij graag een muursticker van wilt. Je mag je overigens later altijd bedenken ;-) Be creative!
 3. Hieronder reageren, geeft je een extra winkans en je schrijft je daarmee ook gelijk in voor onze nieuwsbrief mocht je die nog niet ontvangen.

je kunt t/m donderdag 26 januari meedoen. Op vrijdag 27 januari maak ik de winnaar bekend.

 

Gefeliciteerd Claudia Diependaal! Jij wint een eigen tekst muursticker!

Stuur je even een mailtje naar info@website4mama.nl met je gegevens? 

 

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 9

 1. Marian B

  jan 19, 2017 at 10:39

  Leuke actie! Jammer dat je alleen mee kan doen via Facebook. Ik zou anders (in overleg uiteraard ;-) iets hebben gekozen voor op de kamer van mijn zoon. Geen standaard quote waarschijnlijk. Volg wel op Bloglovin (loved) en G+ (gedeeld) hopelijk mag ik dan toch een kansje maken.  1. 4Mama

   jan 19, 2017 at 10:53

   Je naam gaat gewoon een keer in de hoge hoed hoor. Geen probleem. Je doet dus gewoon mee. Succes! 2. Wendy v V

  jan 21, 2017 at 11:28

  Ik doe graag mee, maar een quote is nier mijn ding. 1 woord zou voor mij al volstaan. Het woord 'super!' 3. Heidie van der Steeg

  jan 24, 2017 at 08:23

  Vandaag wat piratenaccessoires van de kamer van mijn zoon weg gedaan. Hij wil graag een nog stoerdere kamer in het thema van Star Wars. Hoe gaaf zou het zijn als hij dan een spreuk uit die film op zijn muur heeft zoals " May the force be with you " of gewoon de tekst "Star Wars". Ik zal de actie op Facebook ook liken! 4. celina

  jan 25, 2017 at 06:38

  Ik zou waarschijnlijk voor een muursticker gaan voor boven het speelhoekje van mijn zoontje: "so many toys, so little time" 5. Sandy v geul

  jan 26, 2017 at 09:06

  Super voor op mijn dochters nieuwe kamer???
  Met de tekst" Slaap Quincy Slaap? 6. Supergaaf voor de stoer/lief kamer die onze Jayden binnenkort Krijgt 7. Claudia Diependaal

  jan 26, 2017 at 01:30

  Ik doe heel erg graag mee. Iets over Batman gaat t worden. 8. Janette

  jan 26, 2017 at 09:31

  Ik zou voor ons wc een leuke tekst doen zoiets als Shit happens. Zeker omdat onze dochter een darmprobleem heeft en vast moet lachen om deze tekst.This thread has been closed from taking new comments.