);

De Indian Blue Jeans wintercollectie voor meiden!

De Indian Blue Jeans wintercollectie voor meiden!

Maak maar eens een keuze tussen al die prachtige, stoere kleding van Indian Blue Jeans. Dat is in z’n geheel niet gemakkelijk kan ik je vertellen. Hoe meer je ervan ziet, hoe hebberiger je ervan wordt. We hebben hier een superskinny van dit merk in de kast liggen en ik ben echt weg van de spijkerbroeken van Indian Blue Jeans. Ook de trui die we hebben van dit merk is van een fijne stof, maar beide zijn van de zomercollectie. Het werd dus tijd om de wintercollectie eens op de proef te nemen.

 

Kiezen uit de wintercollectie van Indian Blue Jeans

Super skinny is bij Indian Blue Jeans ook echt superrrr skinny te noemen en die zit echt strak. Ik was dan ook benieuwd hoe de “gewone” skinny zou zitten. Ik koos voor een zwarte jeans met zilveren streep aan de zijkant. Helemaal trendy deze winter, want strepen aan de zijkant van het been zie je heel veel terug dit seizoen. Hierop vond ik een leuke sweater met GRL PWR. Lekker stoer. Toen beide kledingstukken binnen kwamen, wist ik gelijk dat dit helemaal goed zat. De sweater is lekker dik en heel zacht maar toch stevig. De letters zijn mooi glanzend. De broek is echt heel gaaf met die zilveren streep aan de zijkant. En de pasvorm? Ik vind ‘m heel mooi zitten en volgens Marisa zit de broek ook lekker. En dat is natuurlijk niet onbelangrijk.

We combineerden de outfit met grijze winterboots van het Nederlandse schoenenmerk Koel4Kids en het geheel is een stoere outfit voor een stoere meid.

Indian Blue jeans wintercollectieIndian Bluejeans winter 2017

 

 

Let's do the roller boogie all night!

Ik wilde de stoere outfit afzetten tegen een wat meer meisjesachtiger uiterlijk en koos voor een gebreide winterjurk met glitterlegging. De jurk vind ik net iets aan de te lange kant. Die had van mij 8 cm korter mogen zijn en het is een 146/152 met een dochter die 150 cm is. Dus is je dochter kleiner dan de mijne met dezelfde maat dan weet je hoe deze jurk valt. De legging waarmee ik de jurk combineerde is van een mooie zachte glitterstof. Ik ben er echt weg van. De binnenzijde is zacht, dus dat draagt heel lekker. Echt een prachtige winterlegging, die we nu ook combineren met andere jurken en rokjes en zelfs gewoon zo als broek dragen met een leuke sweater erop, zoals hierboven. Met deze legging kan het allemaal.

Indian Blue Jeans jurkIBJ wintercollectie meisjes

 

Nog een paar favorieten

Hieronder nog een paar van mijn favorieten uit de wintercollectie van Indian Blue Jeans. Zoals dat gave bomerjack met lekker warme voering. En wat vind je van die leuke rood/zwart gestreepte jurk? Helemaal té leuk voor de Kerst en met een legging en stoere laarzen eronder draag je het zo naar school. De blauwe jurk met go get 'em vind ik helemaal geweldig. Echt een eye-catcher. En ze hebben nog zoveel meer leuks deze winter!

IBJ winterjas 2017winterjurk IBJIndian Blue Jeans wintercollectie

Je kunt alle kleding van Indian Blue Jeans bekijken en shoppen in hun eigen webshop, maar wil je uiteindelijk de koopjes meepakken dan adviseer ik een webshop als Kinderkleding Tekoop.nl want daar zijn veel van de getoonde kleding al lichtelijk afgeprijsd.

» Lees ook: meer over kindermode

» Lees ook: Indian Blue Jeans voor rebelse meiden

De foto's uit deze shoot zijn gemaakt door Wendy van Wen's Fotografie

Een beetje (kerst)liefde door de brievenbus

Een beetje (kerst)liefde door de…

Hou je ook zo van het krijgen van post? Ik wel! Nu de kans groot is dat kerst wederom een feest wordt dat thuis met het gezin gevierd wordt…

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Hoewel ik nog elke dag dankbaar ben dat ik als zelfstandig ondernemer mijn geld verdien en dat dit voor mij betekent dat ik thuis ben als…

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Wij hebben een redelijk grote tuin. De helft van de tuin bestaat uit bestrating en grind met hierin plantvakken en de andere helft uit iets…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.