);

Indian Blue Jeans voor rebelse meiden

Indian Blue Jeans voor rebelse meiden

De nieuwe wintercollectie van Indian Blue Jeans laat uiteraard veel jeans zien. Spijkerbroeken in skinny, flair of zelfs super skinny als het écht strak moet zitten. Maar het stopt niet bij jeans hoor. Indian Blue Jeans heeft een te gekke wintercollectie met leuke rokjes in glimmende leatherlook of spijker gecombineerd met fijne longsleeves, sweaters en jasjes. Of wat vind je van die gave winterjurken? Die springen er wat mij betreft absoluut uit. Indian Blue Jeans is echt een merk voor de stoere en af en toe rebelse meid die weet wat ze wil.

Ik kende het merk nog niet, want dochterlief was tot voor kort verzot op zwierende jurkjes en felle kleurtjes. Maar mevrouw van nu 8 wil later DJ worden en daar passen zwierende jurkjes niet bij, tenzij het een speciale feestavond is die vraagt om dansen en zwieren en chique kleding. Vanaf nu is het stoer wat de klok slaat. En dan hebben we met Indian Blue Jeans wel een treffer te pakken! Super dat we het mochten reviewen.

 

De wintercollectie van Indian Blue Jeans

 

Indian Blue Jeans skinny jeansIndian Blue Jeans biker jacket

Super skinny en lekker stoer

Marisa draagt hier een super skinny jeans met een lekkere diepzwarte sweater met ritsen aan de zijkant. De fijne ribbel van de sweater en de tekst maken het stoer én hij is lekker warm. De super skinny jeans is geweldig… ik kan niet anders zeggen. Die dame van mij heeft lange benen en een klein kontje. Er zijn maar weinig spijkerbroeken die écht goed zitten en deze zit als gegoten. De spijkerstof is zacht en ultra stretching. Een spijkerbroek van Indian Blue Jeans koop je vanaf € 49,95 ongeveer. De trui overigens voor € 44,95. Maar de combinatie met de bikerjacket is minstens zo stoer.

De zwarte suede laarsjes die Marisa bij deze outfits draagt zijn van Giga Shoes.

 

IBJ winterjurk in blauwIndian blue jeans winterjurk

Toffe winterjurken

Voor de echte coole rock chicks zijn deze gave lange truien of jurken. Combineer ze met een skinny jeans of zoals hier met een glimmende leatherlook legging en je bent helemaal the bomb! Marisa draagt hier een mooie blauwe jurk met subtiele rozenprint dat op de stof ligt in dezelfde stof en kleur. De tekst “Follow your own arrow” wil ik vrij vertalen in “Volg je eigen pad” en dat is wat Marisa tot nu toe altijd gedaan heeft en hopelijk zeker nog jaren zal doen. De legging heeft een zachte en warme binnenzijde, dus dé ideale legging voor de winter. Persoonlijk ben ik helemaal gek van deze outfit. De jurk koop je voor €49,99 en de legging voor € 37,99. De blauwe stoere lakboots zijn van Giga Shoes en maken deze set helemaal af.

 

Indian blue Jeans winterjurk blackIndian blue jeans wintercollectie

Op deze foto’s draagt Marisa een zwarte jurk met tekst “Love Rock” met rits en ook weer zo’n glimmende winterlegging. Ze ging er spontaan van rocken!

Indian Blue Jeans is er voor meisjes én jongens van 2 tot 16 jaar. De maatvoering van Indian Blue Jeans begint bij maat 92 en eindigt bij maat 176. Dus zowel voor kleine stoere meiden als de grote.

 

Kleertjes.com heeft een grote online collectie van Indian Blue Jeans.

De foto's zijn van Wen's Fotografie. Bedankt Wendy!

Je kind wil een smartphone, wat nu?

Je kind wil een smartphone, wat…

Tegenwoordig gaan kinderen steeds vroeger zeuren om een eigen telefoon en krijgen ze ook eerder die gewenste smartphone. Voorheen was het…

Honderden euro's besparen op je energierekening

Honderden euro's besparen op je…

Jaren en jaren zat ik bij dezelfde energieleverancier. Gewoon lekker makkelijk. Zat nooit zonder gas, water en licht, dus waarom zou ik naar…

De leukste familieplanners van 2022

De leukste familieplanners van…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.