Mijn ideale tuinterras

Mijn ideale tuinterras

Sluit even je ogen en bedenk even een prachtige tuin. Er staan mooie bomen, struiken en bloemen in de tuin met een vijver waar de koikarpers in rondzwemmen. De kinderen hebben een fijn stuk gras om op te ballen, te springen en op te schommelen en glijden. Er staat een zwembad in de tuin waarin op dit moment je kids in rond spetteren. En jij zit op je terras in die mooie tuin en overziet alles vanuit je luie stoel.

Je zit op je ideale terras in een stoel die je aan alle kanten kunt verstellen. Het heeft een ligstand, een zitstand, je voetjes kunnen omhoog en met knik bij de knieën voor de ideale zit. Boven je hoofd hangt een zweefparasol want vol in de zon is het te warm. En zonder parasol kan je niet fijn lezen in je nieuwe boek.

Je terras heeft verder uiteraard een loungebank met zitkussens die tegen een regenbuitje kunnen. Met kleinere kussentjes in paars en groen heb je het geheel gezellig gemaakt. Diezelfde kleuren komen terug in de potten op je terras, waarin mooie varens staan. Voor het geval je écht plat wilt liggen, op je buik want anders blijft je rug zo wit, staat er ook een fijn ligbed. Alles voor jouw gemak dus.

’s Avonds gaat vaak de barbecue aan, die onderdeel vormt van de buitenkeuken die je hebt laten plaatsen. Het gelukkigst ben je als je met vrienden aan de grote buiten-eettafel geniet van de kookkunsten van je man of van een sateetje op de loungebank met het gezin. Als het ’s avonds later wordt en de zon onder gaat, dan wordt je terras verlicht door lampionnen. Hoe fijn is deze plek?! Jouw ideale terras of eigenlijk mijn ideale terras.

Doe nu maar weer je ogen open. Jammer hè crying Ik kom nog niet in de richting van mijn ideale terras. Maar dromen is altijd fijn en in dromen kan alles. Dus ik blijf dromen…. vooral van die man met kooktalenten laugh

>> Lees ook: de ideale kindertuin

>> Lees ook: giftige tuinplanten

 

De getoonde foto is van Shutterstock

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.