);

Het boek: Eindelijk Moeder!

Het boek: Eindelijk Moeder!

Wat is het fijn als de natuur direct haar werk doet op het moment dat jij besluit een kindje te willen. Maar dat het ook heel vaak anders gaat, niet zonder slag of stoot en met soms vele hindernissen, vertelt het boek Eindelijk Moeder! – als het moederschap niet vanzelf komt.

75 mooie, sterke vrouwen vertellen hierin hun verhaal, dat is opgeschreven door Yvette van der Meer. 75 heel persoonlijke en ontroerende verhalen over de soms lange weg die belopen moet worden voordat die lang gekoesterde wens in vervulling gaat en je eindelijk moeder bent. Ook vind je interviews in het boek met artsen uit het veld en tips van deskundigen over vruchtbaarheid.

Ik las het niet in 1 ruk uit, want het zijn toch 312 pagina’s. En ondanks dat elk verhaal een happy end heeft, is het geen lichte kost. Het grijpt je aan en daardoor blijf je het oppakken. Even nog een paar verhalen lezen….

Het boek is vooral bedoeld voor vrouwen die momenteel een kinderwens hebben en waar het niet 1,2,3 lukt. Zij zullen er hoop uit putten. En natuurlijk is het ook bedoeld voor vrouwen die het traject net achter de rug hebben. Zij zullen veel van zichzelf erin herkennen.

Bij het boek zit een gratis CD-single met het lied “Eindelijk Moeder”, dat gezongen wordt door Maaike Widdershoven. Het boek is verkrijgbaar bij Uitgeverij Appelmoes en bij (online) boekhandels.

 

Alles wat je moet weten als je kind nog in bed plast

Alles wat je moet weten als je…

Op jonge leeftijd kan het voorkomen dat een kind in bed plast. Daarom doe je jouw kind in de beginjaren van zijn of haar leven een luier om.…

Dit overkomt elke moeder. Ja jou ook!

Dit overkomt elke moeder. Ja jou…

‘Mooie’ tekeningen op de muur, een kind dat onder de sudocrème zit of een brullend exemplaar op de winkelvloer. Je denkt dat het altijd andere…

Heimwee naar Frankrijk? Zo lost je dat op!

Heimwee naar Frankrijk? Zo lost…

Breng jij graag je vakanties in Frankrijk door? Kun je heerlijk genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft, of het nu gaat om…

Reacties 2

 1. Vlijtig Liesje

  jun 03, 2015 at 01:40

  Dat lijkt me een interessant boek! Ik ga dit zeker eens opzoeken bij de bieb!  1. 4Mama

   jun 05, 2015 at 02:14

   Dat is het zeker Vlijtig Liesje, maar of het bij de bieb verkrijgbaar is, weet ik niet. Ik betwijfel het. Het is namelijk zeer recentelijk verschenen en er zit een CD bij.This thread has been closed from taking new comments.