Lekker griezelen in de Julianatoren

Lekker griezelen in de Julianatoren

Tot en met 30 oktober kun je lekker griezelen in familiepretpark de Julianatoren. Niet alleen vind je direct na de ingang een griezeldoolhof én griezeltunnel, maar je kunt ook kijken naar een paar scenes uit de nieuwe familiemusical Dolfje Weerwolfje, een griezelige voorstelling van Jul en Julia én natuurlijk niet te vergeten griezelen in het spookhuis voor de echte dare devils. En kom je verkleed in je Halloweenoutfit, dan kun je elke dag om 16.00 uur meedoen met de griezel Cattwalk en leuke prijzen winnen.

Wij mochten dit alles afgelopen zaterdag ervaren. Het weer zat een beetje tegen, maar hebben desalniettemin genoten van het leuke park en de attracties.

 

De voorstellingen in de Julianatoren

Al eerder hebben we Julianatoren bezocht en toen konden we de voorstellingen in een grote tent bekijken achterop het park. Nu is het daar verlaten en moet je de voorstellingen in het theater net naast de ijskraam bekijken. Die doet een beetje claustrofobisch aan en loopt van hoog achterin naar laag voorin bij het podium, waarbij het podium niet op een hoger plateau staat. Gaan er vooraan kinderen staan (want dat doen kinderen nou eenmaal) dan gaan ze allemaal staan om nog wat te kunnen zien en zie je als ouder per definitie daarachter niets meer. Ik hoop daarom dat de tent in Julianatoren snel weer terugkomt, want dat geeft veel meer beleving aan de voorstellingen.

Tot en met eind oktober kun je dagelijks voorstellingen zien van De Grote Spookshow en Dolfje Weerwolfje.

 

de Julianatoren

De Grote Spookshow

Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zijn verkleed als enge vampieren en al helemaal in de stemming voor Halloween. Ze zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het Halloweenfeest maar Jul en Julia hebben wel een heel bijzondere verrassing voor ze in petto… Zing en dans mee met meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia. 

De grote Spookshow kun je dagelijks bekijken om 11.00, 12.00 en 13.00 uur.

 

Dolfje Weerwolfje

De musical gaat over Dolfje: een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel, gewoon... Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert. In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee puntoren en hij krijgt een witte staart. Dolfje is een weerwolf!

Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

De voorstelling Dolfje Weerwolfje kun je dagelijks bekijken om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. (Met uitzondering van 24 oktober)

 

De rest van het jaar in de Julianatoren

Piet Pablo in JulianatorenVoor het eerst in de geschiedenis opent kinderpretpark de Julianatoren haar deuren in de winter. Op 19, 20 en 26 november vindt daar het grote spektakel plaats: Het Mega Sint Spektakel. Naast de attracties kunnen de kinderen genieten van vele shows, enorm veel Pieten, Amerigo en Sinterklaas en meet & greets. Ook De Mega Sint Show met o.a. Party Piet Pablo en Love Piet is hier 5 keer per dag in het theater te zien. Speciaal voor dit spektakel is ook een mini-serie met de Pieten, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin ontwikkeld, welke vanaf november te zien zal zijn!

 

Wat blijft het toch een leuk familiepretpark en een heerlijk dagje weg! Ook volgend jaar zullen we Apeldoorn vast weer aandoen voor een bezoek. Als jij nog dit jaar naar Julianatoren wilt, dan is het slim om nu online je tickets te kopen, zo bespaar je 2 euro per kaartje!

Borstvoeding of flesvoeding: je geeft het met liefde

Borstvoeding of flesvoeding: je…

Ik ben al een lange tijd uit de luiers en de babytijd ligt ver achter me, maar ik kan nog altijd met weemoed denken aan dat eerste jaar. Niet…

5 redenen waarom een printer onmisbaar is

5 redenen waarom een printer onmisbaar…

Wij hebben vorig jaar een nieuwe printer gekocht omdat de oude of steeds vastliep, met 4 blaadjes tegelijk door de feed kwam of de toner continu…

Zou jij wat veranderen aan jezelf?

Zou jij wat veranderen aan jezelf?

Ik ben net 50 jaar geworden en dat vind ik echt een dingetje. De mensen die zeggen dat leeftijd maar een getal is, zien mij ’s ochtends niet…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.