Lekker griezelen in de Julianatoren

Lekker griezelen in de Julianatoren

Tot en met 30 oktober kun je lekker griezelen in familiepretpark de Julianatoren. Niet alleen vind je direct na de ingang een griezeldoolhof én griezeltunnel, maar je kunt ook kijken naar een paar scenes uit de nieuwe familiemusical Dolfje Weerwolfje, een griezelige voorstelling van Jul en Julia én natuurlijk niet te vergeten griezelen in het spookhuis voor de echte dare devils. En kom je verkleed in je Halloweenoutfit, dan kun je elke dag om 16.00 uur meedoen met de griezel Cattwalk en leuke prijzen winnen.

Wij mochten dit alles afgelopen zaterdag ervaren. Het weer zat een beetje tegen, maar hebben desalniettemin genoten van het leuke park en de attracties.

 

De voorstellingen in de Julianatoren

Al eerder hebben we Julianatoren bezocht en toen konden we de voorstellingen in een grote tent bekijken achterop het park. Nu is het daar verlaten en moet je de voorstellingen in het theater net naast de ijskraam bekijken. Die doet een beetje claustrofobisch aan en loopt van hoog achterin naar laag voorin bij het podium, waarbij het podium niet op een hoger plateau staat. Gaan er vooraan kinderen staan (want dat doen kinderen nou eenmaal) dan gaan ze allemaal staan om nog wat te kunnen zien en zie je als ouder per definitie daarachter niets meer. Ik hoop daarom dat de tent in Julianatoren snel weer terugkomt, want dat geeft veel meer beleving aan de voorstellingen.

Tot en met eind oktober kun je dagelijks voorstellingen zien van De Grote Spookshow en Dolfje Weerwolfje.

 

de Julianatoren

De Grote Spookshow

Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zijn verkleed als enge vampieren en al helemaal in de stemming voor Halloween. Ze zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het Halloweenfeest maar Jul en Julia hebben wel een heel bijzondere verrassing voor ze in petto… Zing en dans mee met meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia. 

De grote Spookshow kun je dagelijks bekijken om 11.00, 12.00 en 13.00 uur.

 

Dolfje Weerwolfje

De musical gaat over Dolfje: een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel, gewoon... Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert. In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee puntoren en hij krijgt een witte staart. Dolfje is een weerwolf!

Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

De voorstelling Dolfje Weerwolfje kun je dagelijks bekijken om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. (Met uitzondering van 24 oktober)

 

De rest van het jaar in de Julianatoren

Piet Pablo in JulianatorenVoor het eerst in de geschiedenis opent kinderpretpark de Julianatoren haar deuren in de winter. Op 19, 20 en 26 november vindt daar het grote spektakel plaats: Het Mega Sint Spektakel. Naast de attracties kunnen de kinderen genieten van vele shows, enorm veel Pieten, Amerigo en Sinterklaas en meet & greets. Ook De Mega Sint Show met o.a. Party Piet Pablo en Love Piet is hier 5 keer per dag in het theater te zien. Speciaal voor dit spektakel is ook een mini-serie met de Pieten, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin ontwikkeld, welke vanaf november te zien zal zijn!

 

Wat blijft het toch een leuk familiepretpark en een heerlijk dagje weg! Ook volgend jaar zullen we Apeldoorn vast weer aandoen voor een bezoek. Als jij nog dit jaar naar Julianatoren wilt, dan is het slim om nu online je tickets te kopen, zo bespaar je 2 euro per kaartje!

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.