);

GirlyStuff: kleurrijke meisjeskleding

GirlyStuff: kleurrijke meisjeskleding

Via Website4Mama, ontdekte ik het unieke en authentieke kinderkledingmerk; GirlyStuff. Een kledingmerk voor kleine meisjes met een geheel eigen stijl die erg vernieuwend is. De kleding is heel kleurrijk, wat de fraaie ontwerpen van baggy broekjes en lieftallige rokjes erg sprankelend maakt. Dit is weer even iets anders dan de standaard kledingmerken. Dat is te danken aan het feit dat de kleding van GirlyStuff  zijn oorsprong vindt in Thailand. Daarmee maakt GirlyStuff de quote die op de website luidt: ‘’Haalt Thaise vrolijkheid naar Nederland’’ helemaal waar! Mijn mondhoeken schoten steeds meer omhoog tijdens het rondsnuffelen in de webshop. Zeker na het bekijken van het Lookbook, zag ik mijn meiden ook wel in kleding van GirlyStuff lopen.

Let op: dit artikel bevat een winactie met GirlyStuff

 

GirlyStuff: ook meer dan kleding

De fleurige broekjes, rokjes en schoentjes vliegen je om de oren. Ook aan vrolijke ''hebbedingetjes'' geen gebrek. En weet je wat van die laatste nu zo leuk is? Daar krijg je er gratis één van, bij je bestelling!

Ik ontdekte dat er ook nog een ''huisschoentjes'' lijn was! Mijn jongste meisje begint nu met optrekken en haar eerste stapjes. Wat een uitkomst! Want ik was al van plan om een paar stappers voor binnenshuis voor mijn jongste aan te schaffen. Ook deze schoentjes waren vernieuwend, kleurrijk en authentiek. Daarnaast, net als de broekjes, goed betaalbaar. Wat was ik een bofbips dat ik twee broekjes en twee paar schoentjes van GirlyStuff mocht gaan testen voor Website4mama. Wat voor jullie heel erg leuk is, is dat de huisschoentjes, as we speak, afgeprijsd zijn van 9,95 voor slechts 4,95!

Girlystuff huisschoentjes in sale

 

De baggy broekjes van GirlyStuff

‘’Mooooi!’’, was de eerste reactie van mijn driejarige dochter toen zij haar broekje voor het eerst zag. Gewillig trok ze hem aan en ze weigerde hem daarna ook weer uit te trekken. Fijn dat zij hem ook goed had gekeurd.

Het valt op dat dit broekje wat ruim valt. Qua lengte viel het precies goed! De lengte is in tegenstelling tot de taille wel verstelbaar. Dus zorg dat je het broekje zeker niet te ruim bestelt.

Mijn jongste was om op te vreten in haar broekje van GirlyStuff. Het is een soepel vallende stof. Ze wordt daardoor niet beperkt in haar bewegingsvrijheid. Aangezien ze met haar, bijna 1,5 jaar, best een actief en ondernemend meisje is en al kruipend de wereld ontdekt. Dit broekje is doormiddel van koordjes verstelbaar in de taille. Ook aan de broekspijpen zitten koordjes. Je kunt er voor kiezen ze aan te trekken en de koordjes dan te strikken of ze wat minder aan te trekken. Zo hanteert het broekje verschillende manieren van dragen. Ik ben fan van het aantrekken van de koordjes! Leg er wel een stevige strik in, daar ze redelijk glad zijn en de strik gauw zijn grip verliest.

GirlyStuff baggy broekje grijsGirlyStuff babybroekjeGirlyStuff winterbroekje

 

De huisschoentjes van GirlyStuff

De schoentjes zijn echt über cute! Deze vallen wat klein en passen mijn meiden nog maar net. Een maatje groter had hen niet misstaan. Ons middelste meisje stapte parmantig de huiskamer door met haar huisschoentjes. Ze bleef maar naar ze kijken en extra stapjes maken. Er zitten van die speelse belletjes aan de schoentjes die uit blijven nodigen om ermee te blijven lopen. Ze blijven ook goed aan haar voetjes zitten.

GirlyStuff huisschoentjesDe huisschoentjes voor de jongste zien er eveneens erg sprankelend uit en zijn ook voorzien van die speelse belletjes. Ze zijn wat lastig aan te trekken, een labeltje bij het hakje, voor wat houvast, was prettig geweest. Als ze eenmaal aan zijn, zitten ze goed. Maar zodra ze aanstalten maakt om, in rap tempo, weg te kruipen, zijn de huisschoentjes daar niet tegen bestand en schuiven ze uit. Dit drukt echter de pret niet, want ze blijken ook uitstekend te dienen als rammelaar! Deze huisschoentjes zal ik daarom voornamelijk gebruiken wanneer we op pad gaan en ze in het fietsstoeltje of in de kinderwagen moet zitten. Dan is ze niet zo actief en blijven ze beter zitten.

 

Wat vinden we van de kleding van GirlyStuff?

Ik vind de broekjes en de huisschoentjes van GirlyStuff ontzettend leuk en de meiden ook! Het is echt vernieuwend en uniek. Je ziet deze stijl niet vaak. Hetzelfde geldt voor het gebruik van die vrolijke kleuren. Ik houd daar van en ik word er erg blij van. Vergeet vooral niet de rest van het assortiment te bekijken, want ze hebben nog veel meer leuks!

 

GirlyStuff is jarig en trakteert!

GirlyStuff is deze maand oktober jarig en om dat te vieren mogen wij een product naar keuze weggeven. Wat je daarvoor moet doen?

DE WINNAAR IS BEKEND! Gefeliciteerd Cora van der Bijl, jij wint het gekozen product uit de webshop van GirlyStuff. Stuur je even een mail aan info@website4mama.nl met je adresgegevens? 

 

 

Over volwassen worden enzo...

Over volwassen worden enzo...

Terwijl de ene 90’s hit na de andere de boxen uit knalt, zit onze oudste dame ongeïnteresseerd en onderuitgezakt op de achterbank in onze…

Het moederschap is niet een grote roze wolk

Het moederschap is niet een grote…

Moeder zijn is natuurlijk het grootste voorrecht in het leven. Niets mooiers dan je kroost op zien groeien tot mooie, evenwichtige mensen.…

Eropuit in Volendam en Marken met kinderen

Eropuit in Volendam en Marken met…

Wij mochten onlangs op ontdekkingstocht door Volendam. Dit deden we met een geweldige speurtocht voor kinderen die ons met verhaalvontuur.nl…

Ik ben Judith: mama van drie meiden: 2012, 2014 en 2016. Passies: Schrijven/ fotograferen. Liefhebber van: Humor, Sarcasme, Lekker eten, Gezelligheid, Alleen zijn, Samen zijn, Zon, George Michael en nog zoveel meer! Guilty pleasure: Redbull. Quote: ‘Loslaten is de moeilijkste vorm van liefde’. Ik schrijf: vaak met een knipoog, soms rauw en intens, bijna altijd met een vleugje humor .

Biografie in een notendop: Ik heb een roerige jeugd genoten en ben mijn moeder op 26 jarige leeftijd aan zelfdoding verloren. Ik kom haar nog regelmatig tegen nu ik zelf moeder ben. Zij en haar omstandigheden zijn regelmatig onderwerp van mijn schrijven. Maar ik haal mijn inspiratie ook veelvuldig uit mijn drie meiden en andere allerhande verwonderingen. 

Reacties 2

 1. Marian B.

  okt 23, 2018 at 04:10

  Leuk! Ik zou mijn dochter gaan voor de Rok-Plisse-0127.jpeg de link plaatsen lukt niet ...  1. 4Mama

   okt 23, 2018 at 04:17

   Dat klopt. Je moet het ook delen in het actiebericht op Facebook en niet hier ;-)This thread has been closed from taking new comments.