GIGA gave kinderschoenen voor deze lente en zomer

GIGA gave kinderschoenen voor deze lente en zomer

Nieuwe kinderschoenen koop ik vaak in het begin van het seizoen, zodat dochterlief niet nog in winterlaarzen loopt op het moment dat het weer omslaat en het echt lente wordt. Ik koop altijd minimaal 1 paar echt goede volledig leren schoenen met een goed voetbed. En goede kinderschoenen zijn niet goedkoop, dat weten we allemaal.

Ik was dan ook erg blij dat ik die aankoop dit seizoen mag overslaan, want ik kreeg van GIGA, het Nederlandse kwaliteitsschoenenmerk voor kids, 2 paar schoenen uit de nieuwe collectie om te testen. Maar eerst mocht dochterlief haar favorieten uitzoeken. En dat was nog best moeilijk kiezen, kan ik je vertellen.

Uiteindelijk werd het een paar lage wit met zilveren sneakers en een paar hoge goud kleurige schoenen. Het viel niet mee om ze apart te houden totdat ze ongeschonden en nog maagdelijk wit op de foto konden.

 

De lente- en zomercollectie van GIGA Shoes

De meisjescollectie van GIGA Shoes is voor deze lente en zomer fris van kleur. Veel wit en zilver, wat helemaal dé trend is dit seizoen en allemaal met een rits voor het makkelijk aantrekken. Dus 1x goed strikken en daarna vlot aantrekken door de rits. Ideaal!

De schoenen zijn vrijwel bij alle outfits te combineren. De lage witte sneaker kun je zowel onder een jeans als onder een rokje dragen zoals je ziet. Omdat deze zomer ook veel witte rokjes te zien zijn met brettonse streep past zo’n sneakertje er heel goed bij. De hoge schoenen staan super onder een skinny broek, maar we hebben ze ook als hightop onder een short gedaan en dat staat heel pittig.

Geisha schoen onder maxiskirt van IBJGiga kinderschoenen

Hier hebben we de wit met zilveren sneaker gecombineerd met een longskirt van Indian Blue Jeans en een strakke zomerbroek van Geisha.

GIGA kinderschoenen onder een korte broekGiga kinderschoenen onder skinny jeans

De hoge goudkleurige schoenen deden we onder een olijfkleurige short van Geisha en een onder een super skinny jeans van Indian Blue Jeans.

» Lees ook: review zomercollectie Geisha en review zomercollectie Indian Blue Jeans

 

Hoe zitten de kinderschoenen van GIGA Shoes?

Giga kinderschoenen zijn, behalve de zool, volledig van leer en dus goed ademend. Ook prettig dat de voetjes droog blijven bij een lentebuitje. De schoenen van deze collectie vallen gewoon goed op maat en zijn gemiddeld qua breedte. Het leer is soepel en ze lopen volgens dochterlief heerlijk door de rubberen zool. Geen knellende delen of vervelende randjes die na wat springen en rennen pijn gaan doen en blaren kunnen geven. Het voetbed is uitneembaar wat heel handig is bij het bepalen van de juiste maat. Dochterlief en ik vinden de schoenen van Giga Shoes helemaal giga geweldig.

» Lees ook: kinderschoenen kopen, waar let je op en kijk hier naar de leukste kindermode webshops

 

Waar koop je GIGA kinderschoenen?

Mijn tip: Ik vind het altijd erg prettig kinderschoenen shoppen bij Omoda. Ze hebben een grote collectie, boven de 50 euro is de verzending gratis en daar zit je met schoenen al snel aan en terugzenden is kosteloos. Je kunt hier ook makkelijk bij twijfel 2 paar schoenen kopen, op je gemak thuis passen en dan stuur je het paar dat te klein of te groot is weer terug. En wanneer je achteraf betaalt, dan is het helemaal makkelijk en hoef je zelf niets voor te financieren. Ik heb even gekeken en de lage witte sneaker is via Omoda te koop en ook redelijk wat andere modellen kun je hier bekijken en bestellen.

 

Fotografie is gedaan door Wens Fotografie

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.