);

Frankie & Liberty: te gek merk voor pre-teens

Frankie & Liberty: te gek merk voor pre-teens

Frankie & Liberty was oorspronkelijk een Deens kindermodemerk toen het eind 2014 overgenomen werd door de Nederlandse Margreet Beuving. En dus werd het opeens van een Deens merk een Nederlands merk met Scandinavische invloeden. Mij viel het merk pas echt op met de afgelopen wintercollectie, die heel goed in elkaar stak. Strak, edgy, trendy en cool zou ik Frankie & Liberty sindsdien omschrijven en het kledingmerk voor (pre)teens maakt trendy meisjeskleding van 6 tot 16 vanaf maat 116 t/m 176.

 

Kleurkeuze in de collecties

Frankie & Liberty kent veel zwart en wit in hun collecties met vaak een steunkleur. Niet alleen zie je dat terug in deze zomercollectie maar ook in hun voorgaande wintercollectie viel mij dit op. Kledingstukken hebben vaak een verrassend detail. Of dat nu een prachtig zilverdraadje is of een gerimpeld mouwtje of een opengewerkt jasje. De shirts en jurkjes met een krachtige tekst zoals “Blogger by Nature” zijn echte eye-catchers.

 

De zomercollectie van Frankie & Liberty

Ook deze collectie zie je veel zwart/wit met steunkleuren als rood en blauw. Hieronder draagt Marisa een longskirt in een zwart/wit streepje en hierop haar inmiddels favoriete t-shirt met de tekst “Blogger by Nature”. Hier overheen draagt ze een opengewerkt zwart vestje met rits. De stoffen zijn mooi en zacht en blijven ook na het wassen prachtig van kleur.

Frankie & Liberty zomercollectiezomerkleding Frankie & LibertyFrankie & Liberty meisjescollectieF&L zomercollectie 2017

 

We combineerden deze set met een zwart sandaaltje van Clic en voor een stoerder effect met een wit met zilveren sneaker van GigaShoes.

 

Meer voorbeelden van de zomercollectie

Om een wat completer beeld te kunnen geven, heb ik hieronder nog wat van mijn favorieten uit de zomercollectie gezet.

Frankie and Liberty jurkFrankie and Liberty tshirtFrankie and Liberty korte jurk

 

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over Frankie & Liberty. Ben je net zo enthousiast als mijn dochter en ik zijn? Ik ben even op zoek gegaan en bij Webshop Nummer16 hebben ze een groot deel van de collectie te koop.

Lees ook:

De toffe foto's zijn gemaakt door Wen's Fotografie

Familietijd: écht samenzijn en kwaliteit-tijd thuis

Familietijd: écht samenzijn en…

Merk je dat je gezin langs elkaar heen leeft? Dat je ’s ochtends in de stress schiet om alle kinderen de deur uit te krijgen om op tijd op…

Babykleding trends: lekker warm de winter door

Babykleding trends: lekker warm…

Als de bladeren vallen en het weer steeds guurder wordt, wordt het ook steeds belangrijker om passende warme kleding in huis te halen. Vooral…

Gender reveal ideeën: de leukste onthullingen

Gender reveal ideeën: de leukste…

Ben je op zoek naar leuke gender reveal ideeën voor je gender reveal party? In dit artikel lees je hoe je hiervan een geweldig leuk feest…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.