Frankie & Liberty: te gek merk voor pre-teens

Frankie & Liberty: te gek merk voor pre-teens

Frankie & Liberty was oorspronkelijk een Deens kindermodemerk toen het eind 2014 overgenomen werd door de Nederlandse Margreet Beuving. En dus werd het opeens van een Deens merk een Nederlands merk met Scandinavische invloeden. Mij viel het merk pas echt op met de afgelopen wintercollectie, die heel goed in elkaar stak. Strak, edgy, trendy en cool zou ik Frankie & Liberty sindsdien omschrijven en het kledingmerk voor (pre)teens maakt trendy meisjeskleding van 6 tot 16 vanaf maat 116 t/m 176.

 

Kleurkeuze in de collecties

Frankie & Liberty kent veel zwart en wit in hun collecties met vaak een steunkleur. Niet alleen zie je dat terug in deze zomercollectie maar ook in hun voorgaande wintercollectie viel mij dit op. Kledingstukken hebben vaak een verrassend detail. Of dat nu een prachtig zilverdraadje is of een gerimpeld mouwtje of een opengewerkt jasje. De shirts en jurkjes met een krachtige tekst zoals “Blogger by Nature” zijn echte eye-catchers.

 

De zomercollectie van Frankie & Liberty

Ook deze collectie zie je veel zwart/wit met steunkleuren als rood en blauw. Hieronder draagt Marisa een longskirt in een zwart/wit streepje en hierop haar inmiddels favoriete t-shirt met de tekst “Blogger by Nature”. Hier overheen draagt ze een opengewerkt zwart vestje met rits. De stoffen zijn mooi en zacht en blijven ook na het wassen prachtig van kleur.

Frankie & Liberty zomercollectiezomerkleding Frankie & LibertyFrankie & Liberty meisjescollectieF&L zomercollectie 2017

 

We combineerden deze set met een zwart sandaaltje van Clic en voor een stoerder effect met een wit met zilveren sneaker van GigaShoes.

 

Meer voorbeelden van de zomercollectie

Om een wat completer beeld te kunnen geven, heb ik hieronder nog wat van mijn favorieten uit de zomercollectie gezet.

Frankie and Liberty jurkFrankie and Liberty tshirtFrankie and Liberty korte jurk

 

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over Frankie & Liberty. Ben je net zo enthousiast als mijn dochter en ik zijn? Ik ben even op zoek gegaan en bij Webshop Nummer16 hebben ze een groot deel van de collectie te koop.

Lees ook:

De toffe foto's zijn gemaakt door Wen's Fotografie

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.