);

De fotoketting, prachtig sieraad voor Moederdag

De fotoketting, prachtig sieraad voor Moederdag

Ik werd Names4Ever benaderd om een sieraad uit te kiezen. Nou ben ik niet zo heel erg van de sieraden. Verder dan een niet zo traditionele trouwring en af en toe een stoere armband en een enkel kettinkje kom ik niet. Maar dit sieraad was wel erg bijzonder. Ik mocht een zilveren sieraad laten maken met een afbeelding erop, een fotoketting welteverstaan. Toch zei ik nog niet direct volmondig ja, want ik ben doordat ik niet vaak sieraden draag ook heel kritisch op wat ik om mijn nek hang. Het mag niet kitsch zijn (en ik vind al snel iets kitsch), geen blingbling hebben en niet al te zoet. Toen ik op de website van Names4Ever keek naar de fotosieraden was ik toch wel heel snel enthousiast. 

 

Verschillende vormen en maten

Je kunt kiezen uit fotosieraden met verschillende vormen, als een hart, een cirkel, vierkant, rechthoek of een ovaal. En deze vormen hebben weer verschillende uitvoeringen met en zonder een randje. Ik koos voor het grote formaat ovaal met een moderne rand. Je hebt deze zowel in het zilver als in het goud.

 

Foto kiezen voor je ketting

Maar ja, dan heb je de uitvoering en dan nog de juiste foto. En dat, kan ik je vertellen, vond ik nog het moeilijkste. Ga ik voor een babyfoto of een foto van nu. Ga ik voor een foto waar ik zelf op sta samen met dochter of een foto van alleen dochter. Ik vond het echt moeilijk om de juiste foto te kiezen en toen ik eenmaal gekozen heb, zat ik nog steeds te twijfelen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een foto zoals ze nu is. Ik vind het een prachtige foto omdat ze er zo vol vertrouwen de wereld in kijkt en helemaal is zoals we haar ook kennen.

 

Het sieraad bestellen

Bij het bestelproces moet je je foto uploaden. Eigenlijk zat ik te wachten dat het systeem ook gelijk een preview zou maken van hoe je sieraad eruit komt te zien, maar dat geeft hij niet. Je moet er daarom vanuit gaan dat het helemaal goed komt. Eigenlijk kun je dat ook, want aan de andere kant zit natuurlijk een persoon die ervoor zorgt dat jouw foto zo voordelig mogelijk op je sieraad wordt geëtst. Maar omdat ik nogal een controlfreak ben, vond ik dat lastig. Ook om te beoordelen of de ene foto beter zou passen dan de andere zou een preview handig zijn. Maar omdat het maatwerk is, kan ik me voorstellen dat dit moeilijk te automatiseren valt.

Na een dag of 5 had ik de ketting in huis.

 

Fotoketting als Moederdagcadeau

Ik vind de fotoketting van Names4Ever een prachtig Moederdagcadeau. Misschien een leuke foto van de kinderen uit je gezin op een prachtig sieraad voor oma? Of ben je net mama geworden? Dan draag je je kindje natuurlijk graag dichtbij je hart. En zo zijn er talloze gelegenheden en toepassingen om dit cadeau te doen. Aan een ander of aan jezelf.

Ik ben in ieder geval blij met mijn nieuwe ketting….

 

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.