Wat doe jij met je foto's?

Wat doe jij met je foto's?

Toen ik onze dochter kreeg, ging ik heel enthousiast aan de slag met foto’s maken en ik zette ze ook gelijk netjes in mapjes op mijn laptop. En bang als ik was om ze kwijt te raken bij een crash van mijn computer schafte ik ook nog een extra harde schijf aan om een backup van al die dierbare foto’s te maken. Aan het einde van het jaar verzamelde ik de leukste foto’s en liet ik een fotoboek uitprinten en zo had ik een mooi overzicht met foto’s van ons prachtige kind en wij als gezin. Daar is al een paar jaar de klad in gekomen. Ze wordt volgende maand tien jaar en het laatste fotoboek is van 2013. De laatste 4 jaar is het er dus niet van gekomen. Zonde!

Zonde, want het is eigenlijk zo simpel als je er eventjes voor gaat zitten. Een fotoboek is zo gemaakt. Zelf maakte ik de fotoboeken met Albelli, maar je hebt natuurlijk nog meer aanbieders van fotoboeken. Ik zocht er een paar voor je op. Let op, want vanwege de grote concurrentie op het gebied van fotoboeken kun je vrijwel altijd gebruik maken van een korting of actie. Kies gewoon de aanbieder die je aanspreekt en die de mooiste aanbieding heeft. Want goedbeschouwd, bieden ze nagenoeg allemaal dezelfde fotoboeken.

 

Een fotoboek maken met Albelli

Bij Albelli kun je kiezen tussen het online of offline maken van je fotoboek. Bij online moet je je foto’s uploaden. Toen ik in 2008 mijn eerste fotoboek maakte was er nog geen mogelijkheid om dat online te doen. Ik moest dus het programma downloaden op mijn laptop. Inmiddels kun je kiezen of je online of offline aan de gang wilt. Ik vond het een prettig programma dat erg instinctief werkte. Omdat het zoveel mogelijkheden heeft, weet je zeker dat er een fotoboek uitkomt dat helemaal naar je zin is. Albelli heeft naast fotoboeken overigens ook wanddecoratie, , fotokalenders, fotokaarten, mokken, etc. Wil je met Albelli aan de slag, kijk dan hier voor de Albelli kortingscode zodat je je fotoboek extra goedkoop kunt samenstellen.

 

Een fotoboek maken met Webprint

Bij webprint heb je net wat meer mogelijkheden als het gaat om fotoproducten. Je kunt hier bijvoorbeeld ook een leuke foto laten printen op een t-shirt, een tas, kussen, portemonnee of een muismat. Je kunt er zelfs een puzzel van je foto laten maken of een tablet- of telefoonhoesje laten bedrukken met je favoriete foto. Superleuk natuurlijk als cadeau-idee.

Je hebt er ook heel veel verschillende vormen voor je fotoboek. Ik heb alleen geen ervaring met het maken van een fotoboek via Webprint, maar volgens mij bestaan er nauwelijks slechte. Als je met Webprint aan de slag wilt, kun je hier een webprint kortingscode vinden.

 

Maar Googelen of jezelf inschrijven voor een nieuwsbrief wil ook nog wel eens extra korting opleveren. Maak dus vooral gebruik van die mogelijkheden!

 

Meer blogs van Esmée:

Logeren in een luxe gîte op Maziéras - Dordogne

Logeren in een luxe gîte op Maziéras…

De Franse Dordogne is op zich goed aan te rijden. Na Parijs zit je over het algemeen in 4 á 5 uurtjes op het landgoed en de gîtes van Jacqueline…

Leuke accessoires voor de monochrome babykamer

Leuke accessoires voor de monochrome…

Het lichtroze en babyblauw is tegenwoordig niet altijd het eerste waar (aankomende) ouders voor kiezen met betrekking tot de babykamer. Ook…

Welke jas trek ik aan?

Welke jas trek ik aan?

Als ik ’s ochtends de deur uit ga, dan is het echt nog fris. Fris genoeg voor mijn winterjas. Afgelopen week heeft het zelfs nog gevroren…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.