);

Fotobehang voor de kinderkamer

Fotobehang voor de kinderkamer

Een nieuwe kinderkamer aan te kleden? Je kan daarbij zoveel kanten op, dat je de weg nog wel eens kwijt kunt raken. Want bij het ontwerpen van een nieuwe kamer voor jouw zoon of dochter moet je met heel veel dingen rekening houden. Zoals:

  • Welke kleuren ga je gebruiken in de kinderkamer?
  • Moet er een nieuwe vloer in?
  • Komen er nieuwe kinderkamermeubels?
  • Ga je behangen of schilder je over het bestaande behang?
  • En kies je voor behang, welk behang kies je dan? Met print, zonder of fotobehang?
  • Welke kinderkameraccessoires ga je gebruiken om de kamer mee aan te kleden?

En zo zijn er nog talloze vragen die je eerst moet beantwoorden voordat je aan de gang gaat.

 

Behang voor de kinderkamer

In dit blog over de kinderkamer wil ik even het behang met je doornemen. Veel mensen kiezen ervoor om het behang zo neutraal mogelijk te houden en met accessoires de toon te zetten. Natuurlijk is het zo dat je accessoires makkelijker kunt vervangen als je toe bent aan een ander kleurtje. Maar een kamer mist al snel karakter wanneer je de wanden wit schildert of nauwelijks kleur geeft.

Je geeft een kinderkamer pas echt smoel wanneer je minimaal 1 wand behangt met een toffe print. Je kunt zo’n wand dan makkelijk “breken” door er een bed of een bureautje voor te plaatsen. Voor de kamer van onze dochter Marisa hebben we gekozen voor een druk bloemenbehang uit de Pip collectie. Maar nóg leuker is een wand te bekleden met fotobehang. Je kunt fotobehang krijgen in verschillende formaten en zowel getekend als met levensechte fotobeelden.

Hieronder wat gave voorbeelden van fotobehang voor de kinderkamer.

 

Fotobehang voor de babykamer

 

De Junglekamer

Hoe gaaf is het om midden tussen de junglebewoners te slapen?! Je hoort bijna de olifanten tetteren en stampen en de leeuwen brullen.

Fotobehang junglekamer voor kinderen

 

Kamer met favoriete (Disney)held

Natuurlijk heb je ook fotobehang met je favoriete helden als Cars, Disneykarakters en Spider-Man. Voor zowel jongens als meisjes keuze te over!

Fotobehang disney cars

 

Oceaan kamer

Deze vind ik dus echt prachtig! Je waant je in een onderzeese wereld met dit prachtige fotobehang. Daar wil toch elk kind?! En met meubels als een scheepsbed en een strandjutterskast maak je de kinderkamer helemaal in een zee en strand thema.

Fotobehang oceaan kinderkamer

 

Bos babykamer

Dit fotobehang met bostafereel vind ik erg leuk voor de babykamer. Niet zo zoet, lekker stoer en toch heel schattig en lief.

fotobehang voor de babykamer bostarfereel
De kinderkamerfoto's zijn van fotobehangen.nl

 

Fotobehang op maat

Heb je een keer een prachtige foto gemaakt in een groot formaat en met een hoge resolutie, dan kan je ook die gebruiken voor fotobehang. Dat maakt een kinderkamer of welke kamer in je huis dan ook, wel héél bijzonder en persoonlijk.

 

En? Al voldoende inspiratie voor een leuke nieuwe kinderkamer? Als je een ei gelegd hebt over wat je op je muren plakt, dan komt de rest vanzelf. Veel plezier bij de herinrichting van de kinderkamer!

Op zoek naar leuke kinderkameraccessoires en -meubels? Kijk eens bij onze webshops voor kinderkamers

 

Meer blogs van Esmée:

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.