Mijn favoriete Moederdagcadeaus

Mijn favoriete Moederdagcadeaus

Iedereen die mij kent, weet dat ik geen moeder meer heb. Het schrijven van een artikel met leuke Moederdagcadeaus voelt daarom altijd wat dubbel. Ik kan voor haar nooit meer een Moederdagcadeau kopen, maar ik kan jullie natuurlijk wel vertellen wat ik zelf graag voor Moederdag zou krijgen. Of er iets bij zit wat ik ook echt ga ontvangen, dat zullen we moeten zien wink

 

Sieraden en verzorging

Kaya Sieraden: ik heb vorig jaar geboft want ik mocht al een prachtig sieraad uitkiezen dat mijn relatie met mijn dochter symboliseerde. Dit sieraad is mij erg dierbaar geworden. Vandaar dat ik deze jullie nog eens graag laat zien (zie hierboven). Wie weet is het ook wat voor jou? Maar welk sieraad je ook kiest voor jezelf of je (schoon)moeder… ze zijn allemaal prachtig.

 

BelezaPura: bij Maartje vind je alleen het beste van het beste qua gezichtsverzorging. Een dag als Moederdag of mijn verjaardag is altijd een mooie gelegenheid om het hoognodige weer in te slaan wink Zoals deze fijne verzorgingslijn. 

verzorgingsproducten van BelezaPura

 

Een tas voor Moederdag

Smateria: nog niet zo lang geleden heb ik dit mooie tassenmerk met een hart voor mens en duurzaamheid in het zonnetje gezet. Eigenaresse van de Nederlandse importeur Jane verraste mij compleet met een prachtige shopper van gerecyclede netten uit de visserij en industrie. Ik ben echt onder de indruk van de mooie kwaliteit. Grote aanrader! Mijn favoriet is en blijft deze prachtige tas met de bloem.

Smateria duurzame tassen

>> Lees ook: interview met de vrouw achter Smateria

mooie tas voor Moederdag

 

MadhuraBags: nog een shop met prachtige damestassen voor een heel betaalbare prijs. Mijn favoriete tas van MadhuraBags is toch wel deze prachtige taupekleurige shopper van Genshii in imitatieleer voor slechts € 29,95. Het bewijs dat je voor een heel leuke tas echt geen kapitaal hoeft kwijt te zijn. Love it! 

 

 

Voor in huis

Green Picnic: bij deze webshop vind je alles voor in huis maar wel van duurzame materialen als bamboe en gereyclede materialen als plastic en kunststof. De serviezen zijn prachtig. Je moet het echt even een bezoekje brengen. Dit is mijn favoriet uit deze shop. Deze schalen van gedraaid bamboe zijn prachtig, duurzaam én fairtrade gemaakt.

Bamboe schalen van Green Picnic

 

Leuk hebbeding

Radbag: ik hou van deze shop. Gewoon omdat je er de gekste en leukste gadgets vindt voor elke gelegenheid. Het is dan ook erg moeilijk kiezen tussen al dat leuks. Ga ik voor die ijsmaker of voor dat apparaat dat mijn voeten masseert? Nou ja, kijk zelf maar wat je leuk vindt. Ik kon in ieder geval niet kiezen… Moederdagcadeau notitieblok

 

By Noth: ik zou zo graag een heel gestileerd huis willen. Een mooie bank met kleurige kussens en hierop afgestemde accessoires…, maar ik heb het niet. Mijn huis kan zeker niet in een magazine, maar ik kan er wel van genieten om erover te fantaseren. Dat doe ik dan ook vaak als ik even op bezoek ga bij By Noth, want daar hebben ze de mooiste spullen voor in huis. Maar ook heel leuke cadeautjes, zoals dit notitieboekje voor de liefste moeder van de wereld…

Toilettas van KDootjes Moederdag

KDootjes: de webshop KDootjes heeft serieus echt de allerleukste toilettassen en portemonnees. Eigenlijk kon ik niet kiezen tussen al dat leuks, maar het werd toch deze toilettas die eruit ziet als een postpakketje. Vooral leuk zijn de bijzondere details als het opgestikte labeltje met de tekst: confidential beautysecrets contained. Echt té leuk! Deze toilettas koop je voor €24,95

 

 

En? Zit er iets bij wat je zelf graag zou krijgen voor Moederdag? Wat is jouw favoriete Moederdagcadeau?

 

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 1

  1. Bloemen ben ik dol op of iets lekkers . En leuke hebbedingen heb er genoeg gezien op Radbag!This thread has been closed from taking new comments.