);

Mijn favoriete modemerken

Mijn favoriete modemerken

Ik was nooit een merkenmeisje. Ik kocht gewoon dat wat ik leuk vond. Of dat nou bij de C&A vandaan kwam of bij een dure modezaak, dat boeide met niet. Dat boeit me nog steeds niet, maar ik heb nu wel mijn favoriete modemerken. Merken waar ik altijd weer naar terugkeer. Zelfs als ik random door kledingrekken zoek en daar een leuke jurk, broek of top uit trek, dan is dat 9 van de 10 keer van een favoriet merk van mij.

Dus op een of andere manier passen die merken gewoon goed bij mijn ontwikkelde stijl. De ene keer kan dat stoer zijn en de andere keer vrouwelijk. De merken hebben ook altijd kledingstukken in de collectie die bij beide stijlen goed passen.

Welke merken dat zijn?

 

Summum

Summum is al heel lang een favoriet merk van mij. Ik kocht het 20 jaar geleden al en koop het nu nog steeds. De pasvorm van Summum is gewoon altijd goed. De skinny broeken zijn fenomenaal, de tops in kleur vaak wat uitgesproken, maar daar houd ik van. En ze maken setjes. Ik ben gek op setjes. Broek met bijpassende tops en blouses. Een jurkje met bijpassend sjaaltje, dat je dan ook weer kunt combineren bij die broek met top en bijpassend jasje.

Summum zomercollectie 2019Summum damescollectie lente 2019

Deze foto's zijn afkomstig van Summum

Ik ben zelf niet zo van het combineren. Heel vaak zie ik iets in een tijdschrift of gewoon op een pop in de winkel en dan zeg ik: “doe mij die maar… in maat 38 graag”. Of ik vraag de verkoopster om voor mij de setjes te maken, want ik ben er eerlijk gezegd niet zo goed in. Of misschien kan ik het wel, maar heb ik er het geduld niet voor om de hele zaak door te lopen op zoek naar dat ene passende topje bij die ene toffe rok.

Ik ben dan ook gek op winkels waar alles op kleur én op maat hangt en waar je goed geholpen wordt. Dat shopt echt zoveel makkelijker!

 

Geisha

Geisha is ook zo’n merk waar ik gek op ben. Altijd net even anders dan anders. Lekker stoere outfits heeft Geisha vaak in de collectie. En de jurkjes zijn leuk qua print en zeer kleurrijk. En wat ook leuk is, dat ik kan twinnen met mijn tiener dochter. Ze hebben namelijk van redelijk wat kledingstukken dezelfde printjes in de kindercollectie. Dat maakt het extra speciaal.

Geisha vind ik vooral heel tof vanwege de fijne shirts en truien. Ik heb er vele in mijn kast liggen.

Geisha dameskleding zomer 2019Geisha meisjeskleding zomercollectie

Deze foto's zijn afkomstig van Geisha

 

Poools

Leuk betaalbaar merk dat ik recentelijk ontdekt heb en ik ben gek op mooie details op de shirts en truien, waardoor je kan zien dat een collectie met aandacht gemaakt is. Net even een glittertje hier en een biesje daar. Ook prettig is dat dit merk haar collectie altijd qua kleur goed op elkaar afstemt. Als de modekleur rood is, dan vind je ook verschillende kledingstukken in rood met verschillende prints. Heerlijk combineren is dat.

 

Nü Denmark

Nü is een Deens kledingmerk. Een aantal jaren terug was het een redelijk uitgesproken merk met trendy baggy broeken, toffe shirts en jasjes. Vaak oversized aan de onderkant en strak aan de bovenkant. De afgelopen collecties waren echter veel meer mainstream, hoewel je nog steeds wel de aparte signature terugvindt in de jurken en tops. Als ik echt even anders dan anders wil zijn, dan koop ik een outfit van Nü. Love it.

 

Waar ik die merken shop? Ik heb een tof winkeltje in een nabijgelegen dorp waar ik vaak te vinden ben. En als ik online wil kijken, dan check ik o.a. altijd de webshop van Jeroen Beekman. Die heeft dan weer een flinke collectie van Summum online staan.

 

Welke kledingmerken draag jij graag?

 

Meer blogs van Esmée:

5 tips voor het kopen van zwangerschapskleding

5 tips voor het kopen van zwangerschapskleding

Je bent in verwachting! Wat leuk, gefeliciteerd! De eerste paar maanden kan je waarschijnlijk nog gewoon je “normale” kleding dragen, maar…

Een fijne werkplek in huis creëer je zo!

Een fijne werkplek in huis creëer…

Sinds kort ben ik qua werkplek verhuisd van de keukentafel naar een echt bureau en een eigen werkplek. Het werd ook wel tijd! Al ruim 7 jaar…

5 bespaartips voor een duurzamer huis

5 bespaartips voor een duurzamer…

Nu energieprijzen de pan uit rijzen, is de noodzaak van verduurzamen nog dringender geworden. Elke huiseigenaar die…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.