);

De leukste familieplanners van 2022

De leukste familieplanners van 2022

De familieplanner oftewel gezinsplanner is niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Want hoe anders houd je bij wie waar moet zijn op welk moment? Mama is tenslotte geen wandelende familie agenda, die heeft genoeg aan haar hoofd! Zeker met samengestelde of grotere gezinnen is het prettig om een familieplanner bij de hand te hebben. Maar ook als je een chaoot bent zoals ik, is een planner een absolute must! Leg ‘m op de keukentafel, hang ‘m aan de koelkast of aan het prikbord aan de muur. Zo ben je goed georganiseerd en vergeet je geen verjaardagsfeestjes, ouderavonden en studiedagen meer.

De gezinsplanners van tegenwoordig houden rekening met samengestelde of grote gezinnen, want er is vaak ruimte voor 6 gezinsleden. Zo kun je in een oogopslag zien wat er geregeld moet worden die week en voor wie. Super handig dus zo’n familieplanner en ik zocht dan ook de leukste van 2021 en 2022 voor je op.

Dit artikel wordt regelmatig ge-update met de leukste familieplanners voor het hele gezin.

 

De leukste familieplanners van 2021 en 2022

Ik ging voor je op zoek naar de leukste familieplanners. Sommige starten al in september en lopen door tot en met december het jaar erop. Andere planners starten op 1 januari en duren een kalenderjaar. De familieplanners die een jaar geldig zijn, zijn vaak wat later in het seizoen te koop en worden naar mate het seizoen vordert aan dit artikel toegevoegd. Wil je zeker weten of jouw favoriet ook aan jouw verwachtingen voldoet, klik dan even op de link. Je kunt ze daar verder bekijken, de omschrijvingen lezen en eventueel aanschaffen.

De jaarkalenders kan je herkennen aan 1 jaartal. De familyplanners die anderhalf jaar mee gaan kan je herkennen aan de dubbele jaargangen die vermeld worden.

&INK Familieplanner 2022&INK Family Planner 2021/2022

Zonder goede family planner kunnen we eigenlijk niet. Ons drukke bestaan vraagt om structuur. Dat geeft rust en houvast. Sporttrainingen, verjaardagen, speelafspraken, schoolreisjes, er is zo veel te onthouden.. Deze &INK familieplanner 2021 helpt je erbij! De familieplanner is geschikt voor 5 gezinsleden. Handig want juist door agenda’s te combineren krijg je meer tijd voor elkaar. Daarnaast staat de planner vol met mooie illustraties zodat hij ook nog eens prachtig aan de muur hangt, of op tafel ligt! Een lust voor het oog en een last van je schouders. 

Je koopt deze gezinsplanner momenteel extra goedkoop voor 14,44 en hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De collectie van A-journal vind je hier.

 

Family Survival Planner 2021 - 2022De Family Survival Planner voor 2022

Echt prachtig is de Family Survival Planner. Het is al weer de 16e editie van deze zeer populaire weekplanner. Deze family planner kost €19,99 en heeft meer dan 1000 stickers om de boel op te vrolijken. Met leuke tips en handige info. Met deze family survival planner vergeet je nooit meer een studiedag van de leerkrachten, een verjaardagspartijtje of een ouderdag.

Deze leuke en voor velen favoriete familieplanner heeft deze editie de looptijd van 1 jaar en start dus in januari 2022 en je koopt ‘m o.a. HIER.

 

Familiesportplanner 2021 - 2022De Familie Sportplanner 2021/2022

Familie Sportplanner 2021/2022, de eerste kalender waar zowel de dagelijkse afspraken, als de wedstrijdgegevens genoteerd kunnen worden. Dé ideale kalender voor het sportieve gezin! Deze sportkalender gaat een heel sportseizoen mee. Hij loopt van augustus 2021 t/m augustus 2022.

Bekijk HIER deze sportieve gezinskalender.

Je koopt de kalender nu met extra korting van 12,99 voor 11,04

 

Familie notitie agenda 2021-2022 schooleditie 6 personenFamilie notitieagenda van Studio Onszelf 2021 — 2022

Luxe en eigentijdse familieplanner met vrolijke opdruk die start in augustus 2021 en loopt t/m december 2022. De agenda bevat alle Nederlandse en Belgische feestdagen en vakanties, zowel vermeld bij de dagen zelf als in een handig overzicht. Het plannen voor gezinnen met schoolgaande kinderen wordt nu nog eenvoudiger! Er is ruimte voor 6 gezinsleden en je hebt in 1 oogopslag de week voor je. Handig is de grote ringband waardoor de bladen makkelijk omslaan. Je kan er ook je notities voor die week in kwijt. 

Deze familie agenda bevat artwork van Studio Onszelf en is leuk geïllustreerd.

Je koopt deze planner van 14,99 voor 12,74 bij o.a. Bol.com

 

magnetische weekplanner uitwisbaar inclusief stiften en wisserMagnetische uitwisbare weekplanner voor op de koelkast

Deze whiteboard maandplanner is de perfecte uitkomst voor gezinnen. De planner heeft een lekker groot formaat (42 x 30 cm), waarmee er genoeg ruimte is om meerdere agenda’s bij te houden! De maandplanner wordt geleverd met 4 kleuren whiteboard stiften met een fijne punt. Hiermee kan je er dun mee schrijven en dankzij de 4 verschillende kleuren raken agenda's niet door de war. Ook zijn deze stiften magnetisch, plak ze na gebruik weer keurig terug op de planner en hou ze altijd bij de hand. Is de maand voorbij? Gebruik dan de magnetische wisser en begin weer opnieuw. Je kunt de maandplanner jaar in jaar uit gebruiken, dat is ook nog eens goed voor het milieu!

Deze planner koop je voor 23,95 bij o.a. Bol.com

 

Super familyplanner 2022Super Family Planner 2021/2022

De Super Family Planner is al meer dan 10 jaar een grote hit en onmisbaar in menig huishouden. Met De Enige Echte Super Family Planner 2022 heb je alle agenda's van het hele gezin bij elkaar. Ook een speelafspraak, BSO-dag of leraarloze schooldag vergeet je nooit meer.

Met meer dan 1000 superhandige stickers.

De planner kost 19,99 en je koopt 'm o.a. bij Bol.com

 

Familyplanner Familytimer XXL 2022

 

Family Timer XXL 2022

Deze knoeperd van een familyplanner heeft ruimte voor maar liefst 8 gezinsleden! Echt superhandig is het feit dat je in 1 overzicht alle activiteiten van alle gezinsleden kunt noteren van de hele maand.

Het is dus een maandoverzicht en geen weekoverzicht zoals bij deze meeste gezinsplanners het geval is. Ook een pluspuntje is dat alle feestdagen van Nederland en België erin vermeld staan. Ideaal voor grote samengestelde gezinnen of bijvoorbeeld begeleid wonen projecten.

Je koopt deze XXL familyplanner voor 13,99 HIER.

 

 

Puur Familyplanner 2022

De Puur! Familyplanner 2022

Deze fijne gezinsplanner koop je voor €14,99 en je hebt ruimte voor 6 gezinsleden en notities. Het heeft een ringband aan de binnenzijde en een elastiek, dus praktisch en prettig. Je krijgt wekelijks een leuke tip, een recept of een leuk tekstje en het geheel ziet er gewoon heel gezellig uit. De Puur! Familyplanner is een jaarkalender, dus start op 1 januari.

Je kunt ‘m hier bekijken en kopen

 

 

Weekplanner familieplanner ongedateerdHEE Goodies A4 Weekplanner ongedateerd

Met deze stoere familieplanner van HEE Goodies schep je orde in je drukke (gezins) leven! Met voldoende schrijfruimte voor 5 personen en een extra ruimte voor notities zoals boodschappen of to do lijstjes. Vanwege de coole uitstraling met trendy graffiti stijl handlettering en spetters is deze weekplanner ook geschikt voor (vergeetachtige) mannen of tieners! 

De weekplanner is praktisch en ongedateerd. Je kan dus starten wanneer jij dat wilt. De prijs van de planner is 14,95 en je koopt en bekijkt 'm hier

 

Mama Baas Weekplanner

De Mama Baas Weekplanner

De Mama Baas Weekplanner geeft een helder overzicht van wat ieder lid van het gezin op de agenda heeft staan die week. Bovendien kun je de planner helemaal personaliseren met het grappig geïllustreerde stickervel. En met nuttige tips als 'hoe leg je het begrip tijd uit aan een driejarige' of 'eerste hulp bij organisatie' heb je absoluut alles onder controle! Je schrijft er zelf de data bij, dus je bent niet gebonden aan een jaargang. Starten wanneer jij wilt.

Bekijk en koop hier de Mama Baas Weekplanner. Hij kost 15,99.

 

Hip en Hot gezinsplanner ongedateerdDe Hip & Hot gezinsplanner ongedateerd

Deze handige en vrolijke gezinsplanner is een musthave voor ieder gezin. De planner is geschikt voor maximaal 6 personen en heeft een A3 formaat. Voor iedereen zijn 5 regels beschikbaar om afspraken op te schrijven. Elke dag heeft een eigen kleur en er is rechts ruimte voor notities. Bovenin is ruimte om je eigen datum in te vullen. Deze planner is dus ongedateerd. Je kunt elk moment instappen en hebt dan 50 weken lang een planning. Er is bij iedere dag ruimte om op te schrijven wat je gaat eten en een extra vakje voor bijzonderheden, bijvoorbeeld een verjaardag of een vakantie. De gezinsplanner is het eigen ontwerp van Judith van Hip & Hot en uitgebreid getest. Deze planner koop je voor 9,95 bij Hip & Hot

 

Luna Familieplanner 2022Luna Familieplanner 2022

De Luna familieplanner is een cleane mooi vormgegeven planner, uitgevoerd in zwart/wit. Het is geen weekplanner, maar een maandplanner wat extra handig is voor het overzicht. In één oogopslag zie je wie wanneer welke afspraak heeft. Super handig dus voor de drukke moeder. 

Je kunt 5 gezinsleden kwijt in deze maandplanner en elke maand geeft ruimte voor notities en bijvoorbeeld boodschappenlijstjes. Verder vind je er een jaarkalender voor 2022 én 2023 en kan je bijvoorbeeld in het derde kwartaal van 2022 alvast je afspraken vooruit plannen voor 2023.

Je koopt deze planner voor 19,95. Bekijk de planner hier en je kan ook direct zien hoe de planner aan de binnenzijde eruit ziet.

Relax mama gezinsplanner 2022

 

De Relax Mama! Gezinsplanner 2022

Elke mama kent Relax Mama! Met de hilarische Facebookposts en de leuke boeken.

Deze gezinsplanner heeft meer dan 300 stickers om elke week te personaliseren en om belangrijke en leuke afspraken extra aandacht te geven. Je kan de afspraken van zes personen kwijt in deze planner én het heeft nog extra notitieruimte!

Deze leuke gezinsplanner kost 16,95 en je koopt 'm hier

 

Loesje familieplanner 2022Loesje Familieplanner 2022

Ik ben gek op de spreuken van Loesje. Wie kent ze tenslotte niet!

Deze familieplanner van Loesje heeft natuurlijk elke week een leuke spreuk en is geschikt voor 5 familieleden. De vormgeving is strak en in de kleuren geel, rood en grijs.

Ja kan de planner voor 14,99 kopen bij o.a. Bol.com

 

 

Purpuz Familyplanner 2021De Purpuz Familyplanner 2022

Met deze familieplanner 2022 krijg je overzicht en grip op je leven. Het runnen van een gezin kan best STRESSVOL zijn ... veel verschillende activiteiten, het huishouden en waar blijft de tijd voor elkaar? De Purpuz Family Planner 2022 is de oplossing.

Krijg goed overzicht op alle agenda’s en het huishouden. Zie wat er speelt en wat je niet moet vergeten. Deze familieplanner is dé plek voor Handige lijstjes, to-do’s, maaltijdplanning en tijd voor elkaar!

Deze praktische planner is dus meer dan een agenda voor alle afspraken. Je kan er echt heel veel in kwijt. Ze is met een ring gebonden verkrijgbaar voor 32,95. Klik HIER om de inhoud te bekijken en om eventueel te bestellen. 

 

Pimpelmees familieplanner 2022De Pimpelmees Family Planner 2022

Pimpelmees staat bekend om de prachtige illustraties en daarvan zitten er heel veel van in deze prachtige familieplanner. De planner start op januari 2022 en duurt 1 jaar. Echt een pareltje!

De familieplanner kost 16,95 en je kunt 'm hier bekijken. Ook het binnenwerk kan je hier zien.

 

In de loop van het seizoen zal dit blog worden aangevuld met meer leuke familieplanners 2022.

Wil jij kans maken op een toffe familieplanner?

Wil jij kans maken op een van de planners, waarbij staat dat die meedoet in de winactie? Dit is hoe je kans maakt:

  •  Ga naar het actiebericht op Facebook, geef dit bericht een heart of een yes
  •  Geef in een reactie op het Facebook bericht jouw favoriete planner waarop je graag kans maakt
  •  Tag een of meerdere FB vriendinnen die ook zo'n leuke planner verdienen

 

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd:

  • Relax Mama familieplanner: Amanda Gout + Erika van Koert
  • Pimpelmees familyplanner: Esther de Lange + Sandra Vergouwen-Hogenes
  • Luna: Anouk Verhelst + Yvonne Antens
  • Familie Sport: Arendine Hazen-Kagchelland
  • Studio Onszelf: Linda Smeets
  • Uitwisbare planner: Tamara Geurtsen

Gefeliciteerd met jullie planner. Stuur even je adresgegevens naar info@website4mama.nl en vermeld duidelijk welke planner je gewonnen hebt a.u.b., dan sturen de uitgevers de planners z.s.m. naar je op.

 

 

Meer blogs van Esmée:

Een beetje (kerst)liefde door de brievenbus

Een beetje (kerst)liefde door de…

Hou je ook zo van het krijgen van post? Ik wel! Nu de kans groot is dat kerst wederom een feest wordt dat thuis met het gezin gevierd wordt…

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Hoewel ik nog elke dag dankbaar ben dat ik als zelfstandig ondernemer mijn geld verdien en dat dit voor mij betekent dat ik thuis ben als…

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Wij hebben een redelijk grote tuin. De helft van de tuin bestaat uit bestrating en grind met hierin plantvakken en de andere helft uit iets…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.