);

De leukste familieplanners van 2021

De leukste familieplanners van 2021

De familieplanner oftewel gezinsplanner is niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Want hoe anders houd je bij wie waar moet zijn op welk moment? Mama is tenslotte geen wandelende familie agenda, die heeft genoeg aan haar hoofd! Zeker met samengestelde of grotere gezinnen is het prettig om een familieplanner bij de hand te hebben. Maar ook als je een chaoot bent zoals ik, is een planner een absolute must! Leg ‘m op de keukentafel, hang ‘m aan de koelkast of aan het prikbord aan de muur. Zo ben je goed georganiseerd en vergeet je geen verjaardagsfeestjes, ouderavonden en studiedagen meer.

De gezinsplanners van tegenwoordig houden rekening met samengestelde of grote gezinnen, want er is vaak ruimte voor 6 gezinsleden. Zo kun je in een oogopslag zien wat er geregeld moet worden die week en voor wie. Super handig dus zo’n familieplanner en ik zocht dan ook de leukste van 2020 en 2021 voor je op.

Dit artikel wordt regelmatig ge-update met de leukste familieplanners voor het hele gezin.

 

De leukste familieplanners van 2020 en 2021

Ik ging voor je op zoek naar de leukste familieplanners. Sommige starten al in september en lopen door tot en met december het jaar erop. Andere planners starten op 1 januari en duren een kalenderjaar. De familieplanners die een jaar geldig zijn, zijn vaak wat later in het seizoen te koop en worden naar mate het seizoen vordert aan dit artikel toegevoegd. Wil je zeker weten of jouw favoriet ook aan jouw verwachtingen voldoet, klik dan even op de link. Je kunt ze daar verder bekijken, de omschrijvingen lezen en eventueel aanschaffen.

De jaarkalenders kan je herkennen aan 1 jaartal. De familyplanners die anderhalf jaar mee gaan kan je herkennen aan de dubbele jaargangen die vermeld worden.

&INK Familieplanner 2021&INK Family Planner 2021

Zonder goede family planner kunnen we eigenlijk niet. Ons drukke bestaan vraagt om structuur. Dat geeft rust en houvast. Sporttrainingen, verjaardagen, speelafspraken, schoolreisjes, er is zo veel te onthouden.. Deze &INK familieplanner 2021 helpt je erbij! De familieplanner is geschikt voor 5 gezinsleden. Handig want juist door agenda’s te combineren krijg je meer tijd voor elkaar. Daarnaast staat de planner vol met mooie illustraties zodat hij ook nog eens prachtig aan de muur hangt, of op tafel ligt! Een lust voor het oog en een last van je schouders. 

Je koopt deze gezinsplanner voor 16,99 en hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De collectie van A-journal vind je hier.

Lima&Lou familieplanner 2021Lima&Lou Familieplanner 2021

Ook uit de collectie van A-journal is deze Lima&Lou family planner 2021. Hij springt eruit vanwege zijn leuke kleuren en de inhoud. Niet alleen heb je alle ruimte om de afspraken van jezelf en je 4 andere gezinsleden te noteren, maar ook is er een maandelijkse pagina vol met notitiemogelijkheden als boodschappen, je huishoudelijke taken, je to-do's maar ook je not-to-do's en meer.

Leuke vrolijke planner met leuke illustraties. Deze kost 16,99 en je kan 'm hier bekijken.

 

Family Survival Planner 2020 - 2021De Family Survival Planner voor 2021

Echt prachtig is de Family Survival Planner. Het is al weer de 15e editie van deze zeer populaire weekplanner. Deze family planner kost €19,99 en heeft meer dan 1000 stickers om de boel op te vrolijken. Met leuke tips en handige info. Met deze family survival planner vergeet je nooit meer een studiedag van de leerkrachten, een verjaardagspartijtje of een ouderdag.

Deze leuke en voor velen favoriete familieplanner heeft deze editie de looptijd van 1 jaar en start dus in januari 2021 en je koopt ‘m o.a. HIER.

 

Familiesportplanner 2020 - 2021De Familie Sportplanner 2020/2021

Familie Sportplanner 20202021, de eerste kalender waar zowel de dagelijkse afspraken, als de wedstrijdgegevens genoteerd kunnen worden. Dé ideale kalender voor het sportieve gezin! Deze sportkalender gaat een heel sportseizoen mee. Hij loopt van augustus 2020 t/m augustus 2021.

Bekijk HIER deze sportieve gezinskalender.

Je koopt de kalender voor 12,99

 

Familie notitie agenda 2020-2021 schooleditie 6 personenFamilie notitieagenda van Studio Onszelf 2020 — 2021

Luxe en eigentijdse familieplanner met vrolijke opdruk die start in augustus 2020 en loopt t/m december 2021. De agenda bevat alle Nederlandse en Belgische feestdagen en vakanties, zowel vermeld bij de dagen zelf als in een handig overzicht. Het plannen voor gezinnen met schoolgaande kinderen wordt nu nog eenvoudiger! Er is ruimte voor 6 gezinsleden en je hebt in 1 oogopslag de week voor je. Handig is de grote ringband waardoor de bladen makkelijk omslaan. Je kan er ook je notities voor die week in kwijt. 

Deze familie agenda bevat artwork van Studio Onszelf en is leuk geïllustreerd.

Je koopt deze planner voor 14,99 bij o.a. Bol.com

 

Super familyplanner 2021Super Family Planner 2020/2021

De Super Family Planner is al meer dan 10 jaar een grote hit en onmisbaar in menig huishouden. Met De Enige Echte Super Family Planner 2021 heb je alle agenda's van het hele gezin bij elkaar. Ook een speelafspraak, BSO-dag of leraarloze schooldag vergeet je nooit meer.

Met meer dan 1000 superhandige stickers.

De planner kost 19,99 en je koopt 'm o.a. bij Bol.com

 

Familyplanner Familytimer XXL 2021

 

Family Timer XXL 2021

Deze knoeperd van een familyplanner heeft ruimte voor maar liefst 8 gezinsleden! Echt superhandig is het feit dat je in 1 overzicht alle activiteiten van alle gezinsleden kunt noteren van de hele maand.

Het is dus een maandoverzicht en geen weekoverzicht zoals bij deze meeste gezinsplanners het geval is. Ook een pluspuntje is dat alle feestdagen van Nederland en België erin vermeld staan. Ideaal voor grote samengestelde gezinnen of bijvoorbeeld begeleid wonen projecten.

Je koopt deze XXL familyplanner voor 12,89 HIER.

 

 

Puur Familyplanner 2021

De Puur! Familyplanner 2021

Deze fijne gezinsplanner koop je voor €14,99 en je hebt ruimte voor 6 gezinsleden en notities. Het heeft een ringband aan de binnenzijde en een elastiek, dus praktisch en prettig. Je krijgt wekelijks een leuke tip, een recept of een leuk tekstje en het geheel ziet er gewoon heel gezellig uit. De Puur! Familyplanner is een jaarkalender, dus start op 1 januari.

Je kunt ‘m hier bekijken en kopen

 

 

Weekplanner familieplanner ongedateerdHEE Goodies A4 Weekplanner ongedateerd

Met deze stoere familieplanner van HEE Goodies schep je orde in je drukke (gezins) leven! Met voldoende schrijfruimte voor 5 personen en een extra ruimte voor notities zoals boodschappen of to do lijstjes. Vanwege de coole uitstraling met trendy graffiti stijl handlettering en spetters is deze weekplanner ook geschikt voor (vergeetachtige) mannen of tieners! 

De weekplanner is praktisch en ongedateerd. Je kan dus starten wanneer jij dat wilt. De prijs van de planner is 14,95 en je koopt en bekijkt 'm hier

 

Mama Baas Weekplanner

De Mama Baas Weekplanner

De Mama Baas Weekplanner geeft een helder overzicht van wat ieder lid van het gezin op de agenda heeft staan die week. Bovendien kun je de planner helemaal personaliseren met het grappig geïllustreerde stickervel. En met nuttige tips als 'hoe leg je het begrip tijd uit aan een driejarige' of 'eerste hulp bij organisatie' heb je absoluut alles onder controle! Je schrijft er zelf de data bij, dus je bent niet gebonden aan een jaargang. Starten wanneer jij wilt.

Bekijk en koop hier de Mama Baas Weekplanner. Hij kost 15,99.

 

Hip en Hot gezinsplanner ongedateerdDe Hip & Hot gezinsplanner ongedateerd

Deze handige en vrolijke gezinsplanner is een musthave voor ieder gezin. De planner is geschikt voor maximaal 6 personen en heeft een A3 formaat. Voor iedereen zijn 5 regels beschikbaar om afspraken op te schrijven. Elke dag heeft een eigen kleur en er is rechts ruimte voor notities. Bovenin is ruimte om je eigen datum in te vullen. Deze planner is dus ongedateerd. Je kunt elk moment instappen en hebt dan 50 weken lang een planning. Er is bij iedere dag ruimte om op te schrijven wat je gaat eten en een extra vakje voor bijzonderheden, bijvoorbeeld een verjaardag of een vakantie. De gezinsplanner is het eigen ontwerp van Judith van Hip & Hot en uitgebreid getest. Deze planner koop je voor 9,95 bij Hip & Hot

Luna Familieplanner 2021Luna Familieplanner 2021

De Luna familieplanner is een cleane mooi vormgegeven planner, uitgevoerd in zwart/wit. Het is geen weekplanner, maar een maandplanner wat extra handig is voor het overzicht. In één oogopslag zie je wie wanneer welke afspraak heeft. Super handig dus voor de drukke moeder. 

Je kunt 5 gezinsleden kwijt in deze maandplanner en elke maand geeft ruimte voor notities en bijvoorbeeld boodschappenlijstjes. Verder vind je er een jaarkalender voor 2021 én 2022 en kan je bijvoorbeeld in het derde kwartaal van 2021 alvast je afspraken vooruit plannen voor 2022.

Je koopt deze planner voor 18,95. Bekijk de planner hier en je kan ook direct zien hoe de planner aan de binnenzijde eruit ziet.

Relax mama familieplanner 2021

 

De Relax Mama! Gezinsplanner 2021

Elke mama kent Relax Mama! Met de hilarische Facebookposts en de leuke boeken.

Deze gezinsplanner heeft meer dan 300 stickers om elke week te personaliseren en om belangrijke en leuke afspraken extra aandacht te geven. Je kan de afspraken van zes personen kwijt in deze planner én het heeft nog extra notitieruimte!

Deze leuke gezinsplanner kost 16,95 en je koopt 'm hier

 

Bobo Familieplanner 2021Bobo Familieplanner 2021

Wie kent Bobo niet!? Van dit ondeugende en vrolijke konijntje is nu ook een familieplanner. Deze planner is extra geschikt voor kleuters want het heeft 24 magneten voor verschillende activiteiten om de dagindeling duidelijk te maken voor in de ochtend, middag en avond. Heel uniek!

Maar verder is de planner natuurlijk gewoon ook voor het hele gezin te gebruiken, want je kan alle activiteiten en afspraken van 5 personen in de planner kwijt.

Ja kan de planner voor 16,95 kopen bij o.a. Bol.com

 

Emoji familieplanner 2021

Familieplanner Emoji 2021

Deze geinige familieplanner met heel veel verschillende emoji's begint op januari 2021 en eindigt eind december 2021. Het is een weekplanner die geschikt is voor 5 gezinsleden. Elke pagina geeft je flink wat ruimte voor notities. Altijd fijn voor het noteren van je boodschappen of maaltijdplanning.

Wil je deze familieplanner kopen, dan betaal je er bij Bol.com 14,99 voor.

 

 

Purpuz Familyplanner 2021De Purpuz Familyplanner 2021

Met deze familieplanner 2021 krijg je overzicht en grip op je leven. Het runnen van een gezin kan best STRESSVOL zijn ... veel verschillende activiteiten, het huishouden en waar blijft de tijd voor elkaar? De Purpuz Family Planner 2021 is de oplossing.

Krijg goed overzicht op alle agenda’s en het huishouden. Zie wat er speelt en wat je niet moet vergeten. Deze familieplanner is dé plek voor Handige lijstjes, to-do’s, maaltijdplanning en tijd voor elkaar!

Deze praktische planner is dus meer dan een agenda voor alle afspraken. Je kan er echt heel veel in kwijt. Ze is met een ring gebonden en is nu met een flinke extra korting verkrijgbaar voor 22,95. Klik HIER om de inhoud te bekijken en om eventueel te bestellen. 

 

Pimpelmees familieplanner 2021De Pimpelmees Family Planner 2021

Pimpelmees staat bekend om de prachtige illustraties en daarvan zitten er heel veel van in deze prachtige familieplanner. De planner start op januari 2021 en duurt 1 jaar. Echt een pareltje!

De familieplanner kost 16,50 en je kunt 'm hier bekijken. Ook het binnenwerk kan je hier zien.

 

 

In de loop van het seizoen zal dit blog worden aangevuld met meer leuke familieplanners 2021.

Ben jij op zoek naar een toffe zakelijke digitale planner? Check dan eens de Boost Planner 2021

 

 

Meer blogs van Esmée:

Jezelf verwennen met een sieraad

Jezelf verwennen met een sieraad

We doen het eigenlijk te weinig: onszelf verwennen. Vaak kan een lekker geurende doucheschuim en bodylotion er nog net vanaf, maar blijven…

Zo vind je jouw ideale bank

Zo vind je jouw ideale bank

De bank: hét meubelstuk dat de woonkamer domineert en waar het hele gezin lekker onderuit bij elkaar moet kunnen zitten. Tenminste… dat is…

Casual en zakelijk: stijlvolle kledingmerken voor mama's

Casual en zakelijk: stijlvolle…

Het afgelopen jaar ben ik nauwelijks buiten geweest. Of beter gezegd: ik heb nauwelijks buitenshuis gewerkt. Collega’s en klanten zien en…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.