Familieplanner - Gezinsplanner - Familyplanner

Familieplanner - Gezinsplanner - Familyplanner

De familieplanner oftewel gezinsplanner is niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Want hoe anders houd je bij wie waar moet zijn op welk moment? Mama is tenslotte geen wandelende familie agenda, die heeft genoeg aan haar hoofd! Zeker met samengestelde of grotere gezinnen is het prettig om een familieplanner bij de hand te hebben. Maar ook als je een chaoot bent zoals ik, is een planner een absolute must! Leg ‘m op de keukentafel, hang ‘m aan de koelkast of aan het prikbord aan de muur. Zo ben je goed georganiseerd en vergeet je geen verjaardagsfeestjes, ouderavonden en studiedagen meer.

De gezinsplanners van tegenwoordig houden rekening met samengestelde of grote gezinnen, want er is vaak ruimte voor 6 gezinsleden. Zo kun je in een oogopslag zien wat er geregeld moet worden die week en voor wie. Super handig dus zo’n familieplanner en ik zocht dan ook de leukste van 2020 voor je op.

Dit artikel wordt regelmatig ge-update met de leukste familieplanners voor het hele gezin.

Let op! Dit artikel bevat momenteel een winactie

 

De leukste familieplanners van 2020

Ik ging voor je op zoek naar de leukste familieplanners. Sommige starten al in september en lopen door tot en met december het jaar erop. Andere planners starten op 1 januari en duren een kalenderjaar. De familieplanners die een jaar geldig zijn, zijn vaak wat later in het seizoen te koop en worden naar mate het seizoen vordert aan dit artikel toegevoegd. Wil je zeker weten of jouw favoriet ook aan jouw verwachtingen voldoet, klik dan even op de link. Je kunt ze daar verder bekijken, de omschrijvingen lezen en eventueel aanschaffen.

De jaarkalenders kan je herkennen aan 1 jaartal. De familyplanners die anderhalf jaar mee gaan kan je herkennen aan de dubbele jaargangen die vermeld worden.

Family Survival Planner 2019 - 2020De Family Survival Planner voor 2019-2020

Echt prachtig is de Family Survival Planner. Het is al weer de 14e editie van deze zeer populaire weekplanner. Deze family planner kost €21,95 en heeft meer dan 1000 stickers om de boel op te vrolijken. Met leuke tips en handige info. Met deze family survival planner vergeet je nooit meer een studiedag van de leerkrachten, een verjaardagspartijtje of een ouderdag.

Deze leuke familieplanner loopt van augustus 2019 t/m december 2020 en je koopt ‘m o.a. HIER.

 

 

Kidsproof familyplanner 2019 - 2020

De Kidsproof Familyplanner 2019/2020

De Kidsproof familyplanner is een jaarlijkse uitgave van de populaire Kidsproof reeks met vakanties en uitstapjes met kinderen. Deze gezinsplanner gaat in op 1 september 2019 en loopt door tot en met december 2020. Je kunt dus kiezen voor een schooljaar of een kalenderjaar of je gebruikt ‘m anderhalf jaar lang. Je kunt er 6 familieleden in kwijt en elke pagina heeft ruimte voor notities én tips voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Met een vel stickers om het geheel op te leuken.

Deze gezinsplanner koop je voor €16,99 bij Bol.com of bij een boekhandel bij jou in de buurt.

 

Familiesportplanner 2019-2020De Familie Sportplanner 2019/2020

Familie Sportplanner 2019/2020, de eerste kalender waar zowel de dagelijkse afspraken, als de wedstrijdgegevens genoteerd kunnen worden. Dé ideale kalender voor het sportieve gezin! Deze sportkalender gaat een heel sportseizoen mee. Hij loopt van augustus 2019 t/m augustus 2020.

Bekijk HIER deze sportieve gezinskalender.

Je koopt de kalender voor 12,99

 

Familie notitie agenda 2019-2020 6 personenFamilie agenda van Studio Onszelf

Luxe en eigentijdse familieplanner met vrolijke opdruk die start in september 2019 en loopt t/m december 2020. De agenda bevat alle Nederlandse en Belgische feestdagen en vakanties, zowel vermeld bij de dagen zelf als in een handig overzicht. Het plannen voor gezinnen met schoolgaande kinderen wordt nu nog eenvoudiger! Er is ruimte voor 6 gezinsleden. De extra pagina’s met maandoverzichten maken deze agenda tot een prachtig geheel. Deze familie agenda bevat artwork van Studio Onszelf.

De agenda is ook verkrijgbaar in een gezellige vinders met bloemen uitvoering. Prachtig geïllustreerd!

Je koopt deze planner voor 13,99 bij o.a. Bol.com

 

Familyplanner Familytimer XXL 2020

 

Family Timer XXL 2020

Deze knoeperd van een familyplanner heeft ruimte voor maar liefst 8 gezinsleden! Echt superhandig is het feit dat je in 1 overzicht alle activiteiten van alle gezinsleden kunt noteren van de hele maand.

Het is dus een maandoverzicht en geen weekoverzicht zoals bij deze meeste gezinsplanners het geval is. Ook een pluspuntje is dat alle feestdagen van Nederland en België erin vermeld staan. Ideaal voor grote samengestelde gezinnen of bijvoorbeeld begeleid wonen projecten.

Je koopt deze XXL familyplanner voor 10,99 HIER.

 

 

Puur Familyplanner 2020

De Puur! Familyplanner 2020

Deze fijne gezinsplanner koop je voor €14,99 en je hebt ruimte voor 6 gezinsleden en notities. Het heeft een ringband aan de binnenzijde en een elastiek, dus praktisch en prettig. Je krijgt wekelijks een leuke tip, een recept of een leuk tekstje en het geheel ziet er gewoon heel gezellig uit. De Puur! Familyplanner is een jaarkalender, dus start op 1 januari.

Je kunt ‘m hier bekijken en kopen

 

 

Mama Baas Weekplanner

De Mama Baas Weekplanner

De Mama Baas Weekplanner geeft een helder overzicht van wat ieder lid van het gezin op de agenda heeft staan die week. Bovendien kun je de planner helemaal personaliseren met het grappig geïllustreerde stickervel. En met nuttige tips als 'hoe leg je het begrip tijd uit aan een driejarige' of 'eerste hulp bij organisatie' heb je absoluut alles onder controle! Je schrijft er zelf de data bij, dus je bent niet gebonden aan een jaargang. Starten wanneer jij wilt.

Bekijk en koop hier de Mama Baas Weekplanner. Hij kost 15,99.

 

Luna Familieplanner 2020Luna Familieplanner 2020

De Luna familieplanner is een cleane mooi vormgegeven planner, uitgevoerd in zwart/wit. Het is geen weekplanner, maar een maandplanner wat extra handig is voor het overzicht. In één oogopslag zie je wie wanneer welke afspraak heeft. Super handig dus voor de drukke moeder. 

Je kunt 5 gezinsleden kwijt in deze maandplanner en elke maand geeft ruimte voor notities en bijvoorbeeld boodschappenlijstjes. Verder vind je er een jaarkalender voor 2020 én 2021 en kan je bijvoorbeeld in het derde kwartaal van 2020 alvast je afspraken vooruit plannen voor 2021.

Je koopt deze planner voor 19,95. Bekijk de planner hier en je kan ook direct zien hoe de planner aan de binnenzijde eruit ziet.

 

Loesje Familieplanner 2020

De Loesje Familieplanner 2020

Wie kent Loesje niet? De vaak hilarische teksten make your day. Familieplanner met voor iedere week een nieuw blad, waar je voor 5 gezinsleden of huisgenoten per dag je afspraken kunt noteren. Natuurlijk vind je er ook iedere week een nieuwe Loesjeposter. 

De familieplanner kost 14,99 en je koopt 'm hier

 

 

Emoji familieplanner 2020

Familieplanner Emoji 2020

Deze geinige familieplanner met heel veel verschillende emoji's begint op januari 2020 en eindigt eind december 2020. Het is een weekplanner die geschikt is voor 5 gezinsleden. Elke pagina geeft je flink wat ruimte voor notities. Altijd fijn voor het noteren van je boodschappen of maaltijdplanning.

Wil je deze familieplanner kopen, dan betaal je er bij Bol.com 14,99 voor.

 

Perfect puppies familieplanner 2020Familieplanner Perfect Puppies 2020

Ahhhh…. te schattig toch die lieve kleine puppies! Je hebt ook zo'n schattige variant met kittens, genaamd Perfect Kittens. Het is een weekplanner met op elke pagina weer zo'n schattig pupje. De familieplanner heeft 54 pagina's en ruimte voor 5 gezinsleden. En uiteraard een cuteness overload! 

De familieplanner kost 14,99 en je kunt 'm hier bekijken.

 

In de loop van het seizoen zal dit blog worden aangevuld met meer familieplanners 2020.

 

Meer blogs van Esmée:

Lekker loungen en relaxen in de tuin

Lekker loungen en relaxen in de…

Geef mij 20 graden, zon en een heerlijk zitje uit de wind en ik heb een top dag! Voeg daaraan toe een e-book, een muziekje op de achtergrond,…

Tips voor zolderkamers

Tips voor zolderkamers

Wij wonen op een dijk en hebben dus een typische dijkwoning. Wat dat is een typische dijkwoning? Dat is dus een flinke begane grond met daarop…

6 soorten jeuk ouders

6 soorten jeuk ouders

Ik ben zelf absoluut niet de beste ouder die op deze aardkloot rondloopt. Sterker nog, ik dank god op mijn knieën dat er laptops, tablets,…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.