);

De leukste familieplanners van 2023 en 2024

De leukste familieplanners van 2023 en 2024

De familieplanner oftewel gezinsplanner is niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Want hoe anders houd je bij wie waar moet zijn op welk moment? Mama is tenslotte geen wandelende familie agenda, die heeft genoeg aan haar hoofd! Zeker met samengestelde of grotere gezinnen is het prettig om een familieplanner bij de hand te hebben. Maar ook als je een chaoot bent zoals ik, is een planner een absolute must! Leg ‘m op de keukentafel, hang ‘m aan de koelkast of aan het prikbord aan de muur. Zo ben je goed georganiseerd en vergeet je geen verjaardagsfeestjes, ouderavonden en studiedagen meer.

De gezinsplanners van tegenwoordig houden rekening met samengestelde of grote gezinnen, want er is vaak ruimte voor 6 gezinsleden. Zo kun je in een oogopslag zien wat er geregeld moet worden die week en voor wie. Super handig dus zo’n familieplanner en ik zocht dan ook de leukste familieplanners 2023 en 2024 voor je op.

Dit artikel wordt regelmatig ge-update met de leukste familieplanners voor het hele gezin.

 

De leukste familieplanners 2023 en 2024

Ik ging voor je op zoek naar de leukste familieplanners. Sommige starten al in september en lopen door tot en met december het jaar erop. Andere planners starten op 1 januari en duren een kalenderjaar. De familieplanners die een jaar geldig zijn, zijn vaak wat later in het seizoen te koop en worden naar mate het seizoen vordert aan dit artikel toegevoegd. Wil je zeker weten of jouw favoriet ook aan jouw verwachtingen voldoet, klik dan even op de link. Je kunt ze daar verder bekijken, de omschrijvingen lezen en eventueel aanschaffen.

De jaarkalenders kan je herkennen aan 1 jaartal. De familyplanners die anderhalf jaar mee gaan kan je herkennen aan de dubbele jaargangen die vermeld worden.

 

Zoedt Familieplanner 2024Zoedt Familieplanner 2024

De familieplanner 2024 is een mooie zwartwit weekplanner voor 5 personen. Sporten, schoolactiviteiten, speelafspraken, de uitlaatservice voor de hond, een cursus voor het werk, alle afspraken van het gezin kunnen worden genoteerd. Zo heb je een één oogopslag overzicht over wie wanneer moet zijn. Heerlijk, dat geeft rust!

De familieplanner heeft een rustig, maar stijlvol zwartwit ontwerp. Naast de datums zijn ook de weeknummers en de feestdagen voorgedrukt. En om de week is er een leuke quote. Voorin vind je er natuurlijk een jaaroverzicht met de feestdagen. De familieplanner is op mooi dik papier gedrukt en is enkelzijdig bedrukt. Handig want dan kun je bladeren terwijl hij hangt!

De prijs van deze stijlvolle familieplanner is: 16,95 en je vindt hier de Zoedt familieplanner 2024.

&INK Familieplanner 2024

&INK Family Planner 2023/2024

Zonder goede family planner kunnen we eigenlijk niet. Ons drukke bestaan vraagt om structuur. Dat geeft rust en houvast. Sporttrainingen, verjaardagen, speelafspraken, schoolreisjes, er is zo veel te onthouden.. Deze &INK familieplanner 2023 en 2024 helpt je erbij! De familieplanner is geschikt voor 5 gezinsleden. Handig want juist door agenda’s te combineren krijg je meer tijd voor elkaar. Daarnaast staat de planner vol met mooie illustraties zodat hij ook nog eens prachtig aan de muur hangt, of op tafel ligt! Een lust voor het oog en een last van je schouders. 

Je koopt deze gezinsplanner momenteel extra goedkoop voor 17,99 en hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze planner van A-journal vind je hier.

 

Family survival planner 2024De Family Survival Planner voor 2024

Echt prachtig is de Family Survival Planner. Het is al weer de 17e editie van deze zeer populaire weekplanner. Deze family planner kost €19,89 en heeft meer dan 1000 stickers om de boel op te vrolijken. Met leuke tips en handige info. Met deze family survival planner vergeet je nooit meer een studiedag van de leerkrachten, een verjaardagspartijtje of een ouderdag.

Deze leuke en voor velen favoriete familieplanner heeft deze editie de looptijd van 1 jaar en start dus in januari 2024 en je koopt ‘m o.a. HIER.

Familie notitie agenda 2023-2024 schooleditie 6 personenFamilie notitieagenda van Studio Onszelf 2023-2024

Luxe en eigentijdse familieplanner met vrolijke opdruk die start in augustus 2023 en loopt t/m december 2024. De agenda bevat alle Nederlandse en Belgische feestdagen en vakanties, zowel vermeld bij de dagen zelf als in een handig overzicht. Het plannen voor gezinnen met schoolgaande kinderen wordt nu nog eenvoudiger! Er is ruimte voor 6 gezinsleden en je hebt in 1 oogopslag de week voor je. Handig is de grote ringband waardoor de bladen makkelijk omslaan. Je kan er ook je notities voor die week in kwijt. 

Deze familie agenda bevat artwork van Studio Onszelf en is leuk geïllustreerd.

De agenda's van Onszelf koop je hier.

 

Super familyplanner 2024Super Family Planner 2023/2024

De Super Family Planner is al meer dan 13 jaar een grote hit en onmisbaar in menig huishouden. Met De Enige Echte Super Family Planner 2024 heb je alle agenda's van het hele gezin bij elkaar. Ook een speelafspraak, BSO-dag of leraarloze schooldag vergeet je nooit meer.

Met meer dan 1000 superhandige stickers.

De planner kost 19,99 en je koopt 'm o.a. bij Bol.com

 

luna familieplanner 2024Luna Familieplanner 2024

De LUNA Familieplanner is een zwart-wit maandkalender, die duurzaam én leuk is. Deze familieplanner heeft een rustige vormgeving, maar is beslist niet saai. In één oogopslag zie je hoe je weekenden in de maand eruitzien. Steeds heen en weer bladeren hoeft dus niet meer. De LUNA heeft extra ruimte voor handige lijstjes, bijvoorbeeld voor alle klusjes die in en om het huis gedaan moeten worden.

Wil je weten hoe de Luna er van binnen uitziet, check dan even hier de kalender op Bol.com. Je koopt deze familieplanner voor 19,95.

Familyplanner Familytimer XXL 2023

Family Timer XXL 2023

Deze knoeperd van een familyplanner heeft ruimte voor maar liefst 8 gezinsleden! Echt superhandig is het feit dat je in 1 overzicht alle activiteiten van alle gezinsleden kunt noteren van de hele maand.

Het is dus een maandoverzicht en geen weekoverzicht zoals bij deze meeste gezinsplanners het geval is. Ook een pluspuntje is dat alle feestdagen van Nederland en België erin vermeld staan. Ideaal voor grote samengestelde gezinnen of bijvoorbeeld begeleid wonen projecten.

Je koopt deze XXL familyplanner voor 17,48 HIER.

 

 

Relax Mama gezinsplanner 2024De Relax Mama! Gezinsplanner 2024

Elke mama kent Relax Mama! Met de hilarische Facebookposts en de leuke boeken.

Deze gezinsplanner heeft meer dan 300 stickers om elke week te personaliseren en om belangrijke en leuke afspraken extra aandacht te geven. Je kan de afspraken van zes personen kwijt in deze planner én het heeft nog extra notitieruimte!

Deze leuke gezinsplanner kost 17,95 en je koopt 'm hier

 

 

Purpuz Family Planner 2024De Purpuz Familyplanner 2024

Met deze familieplanner 2023 krijg je overzicht en grip op je leven. Het runnen van een gezin kan best STRESSVOL zijn ... veel verschillende activiteiten, het huishouden en waar blijft de tijd voor elkaar? De Purpuz Family Planner 2024 is de oplossing.

Krijg goed overzicht op alle agenda’s en het huishouden. Zie wat er speelt en wat je niet moet vergeten. Deze familieplanner is dé plek voor Handige lijstjes, to-do’s, maaltijdplanning en tijd voor elkaar!

Deze praktische planner is dus meer dan een agenda voor alle afspraken. Je kan er echt heel veel in kwijt. Ze is met een ring gebonden op dit moment met korting verkrijgbaar voor 21,99. Klik HIER om de inhoud te bekijken en om eventueel te bestellen. 

 

Zoedt extra grote familieplanner voor 8 personenZoedt XL Familieplanner 2024

Voor de grotere gezinnen of samengestelde gezinnen heeft Zoedt ook een mooie XL variant van haar familieplanner ontwikkeld. De planner is geschikt voor 6 tot 8 personen. Je hebt dus per datum 8 vakjes te vullen.

Heb je minder dan 8 gezinsleden, dan kan je de overgebleven vakjes gebruiken voor de hond, de maaltijdplanning of natuurlijk voor afspraken die gelden voor het hele gezin. Ook is er ruimte voor notities en boodschappen.

Net als de kleinere familieplanner van Zoedt is deze stijlvol in zwart/wit.

Je koopt deze familieplanner HIER voor 18,95.

 

Ongedateerde familie weekplanners

Een ongedateerde familyplanner kan je elk moment van het jaar starten en de weken dat je op vakantie bent, sla je dan makkelijk over. Heb je liever een ongedateerde gezinsplanner, check dan even de planners hieronder.

magnetische weekplanner uitwisbaar inclusief stiften en wisser

Magnetische uitwisbare weekplanner voor op de koelkast

Deze whiteboard maandplanner is de perfecte uitkomst voor gezinnen. De planner heeft een lekker groot formaat (42 x 30 cm), waarmee er genoeg ruimte is om meerdere agenda’s bij te houden! De maandplanner wordt geleverd met 4 kleuren whiteboard stiften met een fijne punt. Hiermee kan je er dun mee schrijven en dankzij de 4 verschillende kleuren raken agenda's niet door de war. Ook zijn deze stiften magnetisch, plak ze na gebruik weer keurig terug op de planner en hou ze altijd bij de hand. Is de maand voorbij? Gebruik dan de magnetische wisser en begin weer opnieuw. Je kunt de maandplanner jaar in jaar uit gebruiken, dat is ook nog eens goed voor het milieu!

Deze planner koop je voor 23,95 bij o.a. Bol.com

 

Weekplanner familieplanner ongedateerdHEE Goodies A4 Weekplanner ongedateerd

Met deze stoere familieplanner van HEE Goodies schep je orde in je drukke (gezins) leven! Met voldoende schrijfruimte voor 5 personen en een extra ruimte voor notities zoals boodschappen of to do lijstjes. Vanwege de coole uitstraling met trendy graffiti stijl handlettering en spetters is deze weekplanner ook geschikt voor (vergeetachtige) mannen of tieners! 

De weekplanner is praktisch en ongedateerd. Je kan dus starten wanneer jij dat wilt. De prijs van de planner is 14,90 en je koopt en bekijkt 'm hier

 

Mama Baas Weekplanner

De Mama Baas Weekplanner

De Mama Baas Weekplanner geeft een helder overzicht van wat ieder lid van het gezin op de agenda heeft staan die week. Bovendien kun je de planner helemaal personaliseren met het grappig geïllustreerde stickervel. En met nuttige tips als 'hoe leg je het begrip tijd uit aan een driejarige' of 'eerste hulp bij organisatie' heb je absoluut alles onder controle! Je schrijft er zelf de data bij, dus je bent niet gebonden aan een jaargang. Starten wanneer jij wilt.

Bekijk en koop hier de Mama Baas Weekplanner. Hij kost 15,99.

 

Hip en Hot gezinsplanner ongedateerdDe Hip & Hot gezinsplanner ongedateerd

Deze handige en vrolijke gezinsplanner is een musthave voor ieder gezin. De planner is geschikt voor maximaal 6 personen en heeft een A3 formaat. Voor iedereen zijn 5 regels beschikbaar om afspraken op te schrijven. Elke dag heeft een eigen kleur en er is rechts ruimte voor notities. Bovenin is ruimte om je eigen datum in te vullen. Deze planner is dus ongedateerd. Je kunt elk moment instappen en hebt dan 50 weken lang een planning. Er is bij iedere dag ruimte om op te schrijven wat je gaat eten en een extra vakje voor bijzonderheden, bijvoorbeeld een verjaardag of een vakantie. De gezinsplanner is het eigen ontwerp van Judith van Hip & Hot en uitgebreid getest. 

Je koopt deze vrolijke planner hier.

 

In de loop van het seizoen zal dit blog worden aangevuld met meer leuke familieplanners van 2023/2024.

 

Meer blogs van Esmée:

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.