);

Etos Woezel & Pip luiers v.s. Pampers

Etos Woezel & Pip luiers v.s. Pampers

Rebecca is moeder van een babydochtertje en mocht van Etos de nieuwe luiers van Woezel & Pip testen. Als extraatje ontving ze de nieuwe babyverzorgingslijn van Etos om te proberen. Dit is wat zij van de Etos producten vindt. 

Als kersverse moeder van zo’n heerlijk prinsesje ga je alleen maar voor het beste. Dus gingen wij direct voor Pampers. Door de aanbiedingen een beetje in de gaten te houden hadden wij altijd wel 40 of 50% korting en scheelde de prijs niet zo veel met andere, eigen merk luiers. Wij hebben dus nooit een ander merk geprobeerd.

Totdat ons werd gevraagd de vernieuwde Etos luiers te testen. Natuurlijk wilden wij die vrolijke Woezel & Pip luier wel eens proberen. Onze prinses is net 9 maanden oud en wij gingen voor het eerst op vakantie naar Gran Canaria dus konden de luiers direct mee de koffer in. Gelukkig zaten ze in de juiste koffer, want 1 van de 3 koffers kwam na een tussenstop in Turkije, pas 2 dagen na ons aan, maar dat mocht de pret niet drukken.

 

De eerste nachten met een Etos Woezel & Pip luier

De vakantie had direct een positieve wending, want ons prinsesje sliep na een aantal nachten voor het eerst door! En jawel, ook na 10 uur slapen, was haar slaapzakje nog kurkdroog.

Etos Woezel en Pip luiersBuiten het feit dat de luiers er echt super schattig uitzien met die 2 gezellige hondjes, is een groot voordeel, ten opzichte van Pampers, dat ook in de schemering, heel duidelijk zichtbaar is wat de voor- en achterkant is. Op de achterkant van de luier staat de achterkant van de hondjes en op de voorkant dus de voorkant van de hondjes.

Wat mij direct opviel was dat de luier erg goed aansloot om haar beentjes. Bij Pampers moet ik er altijd goed op letten dat de lekrandjes goed uitgeklapt zijn, maar bij deze luier was dat direct, en bij elke luier, het geval.

Ten slotte is de prijs ook voordeliger dan Pampers en zijn ze ook regelmatig in de aanbieding.

Een zeer aangename bijkomstigheid is dat je met je aankoop ook nog eens het Guusje Nederhorst fonds steunt én alle luiers gemaakt zijn van houtvezels uit verantwoord beheerde bossen!

 

Rapportcijfers:

Absorptie: 8 - wij hebben geen lekkages gehad

Baby’s huidje tijdens het dragen van de luier: 8

Dikte: 9 - ultra dun

Pasvorm: 8 – zit prima bij beginnende kruipertjes door de openstaande anti lekrandjes en zachte beenelastiekjes

Prijs: 8 – 6,99 voor 34 stuks en 9,99 voor 56 stuks

Vormgeving: 9 – schattige Woezel&Pip tekeningen

Zachtheid: 8,5

 

Wij hebben de maxi 4 getest voor baby’s van 7 tot 18 kg.

Kortom: wij zijn fan en kunnen die lieve schattige hondjes niet meer weerstaan! Wij zeggen vaarwel Pampers.

 

Collega Malou deed een test met de nieuwe Kruidvat luiers. Zijn die echt zo lek als een mandje? En collega Linda heeft een blog geschreven over luier aanbiedingen.

 

Etos babyverzorging

En voor de finishing touch mochten wij ook nog eens 3 producten testen uit de vernieuwde Etos verzorgingslijn met verzachtende katoen. Buiten de heerlijke subtiele babygeur worden haar haartjes en huidje door de shampoo en het schuimbadje in combinatie met de huidolie ook nog eens satijnzacht. We love it!

Alles wat je moet weten als je kind nog in bed plast

Alles wat je moet weten als je…

Op jonge leeftijd kan het voorkomen dat een kind in bed plast. Daarom doe je jouw kind in de beginjaren van zijn of haar leven een luier om.…

Dit overkomt elke moeder. Ja jou ook!

Dit overkomt elke moeder. Ja jou…

‘Mooie’ tekeningen op de muur, een kind dat onder de sudocrème zit of een brullend exemplaar op de winkelvloer. Je denkt dat het altijd andere…

Heimwee naar Frankrijk? Zo lost je dat op!

Heimwee naar Frankrijk? Zo lost…

Breng jij graag je vakanties in Frankrijk door? Kun je heerlijk genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft, of het nu gaat om…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.