Eindelijk, ik heb mijn mama sieraad!

Eindelijk, ik heb mijn mama sieraad!

Al een tijdje gaat mijn hart sneller kloppen van die zogenaamde ‘’mama sieraden’’. Als ik moet wachten tot ik het misschien, ooit op een goede dag, heel misschien wel cadeau zou krijgen van mijn lief, dan kon ik daar lang op wachten. Iets met mannen die hints niet begrijpen. wink Er zou ooit een dag komen dat ik mezelf zoiets cadeau ga doen. Een blijvende herinnering aan de prachtprestatie die ik drie keer op rij leverde en waar ik ontzettend trots op ben. Ik schonk het leven aan mijn drie meiden. Dat koester ik. Iedere dag weer als ik naar mijn meisjes kijk, ben ik verwonderd over die geweldige schepseltjes die ik heb gemaakt. Zo’n mama sieraad zou hiervoor, voor mij symbool staan. Een cadeautje en waardering voor mijn ultieme knutselwerkjes!

Die dag kwam sneller dan ik had durven hopen. Ik had het geluk dat ik namens Kaya sieraden een mama sieraad uit mocht kiezen. Mijn hart maakte een sprongetje! Dat liet ik mij niet twee keer zeggen. Kaya sieraden heeft een breed assortiment aan sieraden. Voor ieder wat wils. Ik liet mijn oog vallen op een subtiel en lieflijk, sterling zilveren armbandje. Deze is voorzien van een graveerplaatje in de vorm van een hart. Daar op was ruimte voor de namen van mijn drie meiden. Ook op de achterzijde is eventueel nog ruimte voor grafeer-mogelijkheden. Verder is het armbandje nog voorzien van een zoetwaterpareltje en een klein, sterling zilveren hartje. Het armbandje zelf, bestaat uit ronde, sterling zilveren, balletjes. Het is voorzien van een stevig, eveneens, sterling zilveren, sluitinkje.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt zoveel bedeltjes, steentjes en/ of graveerplaatjes bestellen als je wilt of nodig hebt.

mama sieraad van kaya sieraden


 

Mijn mama sieraad en ik…

Echt een armbandje om te koesteren en iedere dag bij me te willen dragen. Zo geschiedde het dan ook. Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik bij dit soort fragiele armbandjes wel altijd mijn bedenkingen heb. Bang om schakeltjes of bedeltjes te verliezen. Bang dat het armbandje stuk springt als ik ergens per ongeluk aan blijf haken. In werkelijkheid blijkt dit armbandje alles behalve fragiel. De schakeltjes zijn met elkaar verbonden middels een professioneel staaldraad met nylon coating, met stevige draadbeschermers aan de uiteinden. Het ding kan dus wel wat verdragen en dat heeft de praktijk inmiddels ook wel uitgewezen. Het heeft al verschillende sportsessies overleefd, zo ook douchebeurten en poetsbeurten. ’s Nachts zijn we ook onafscheidelijk en doorstaat het mijn woelige gedraai.

De gravering verloopt handgeschreven en is daardoor oprecht ‘’handmade with love’’.  Zoals dit op de website prijkt. Ik houd van die subtiele details. Het maakt mijn sieraad weer net een beetje unieker en persoonlijker. Daarnaast doneert Kaya per sieraad een bedrag aan het ''Giving back'' project, zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Inmiddels kunnen al 20 kinderen naar school via Kaya! Dus een beetje voor jou en een beetje voor een ander. Vind ik altijd een mooi gegeven. Hoe dan ook, ik ben heel erg blij met mijn dierbare sieraad!

Kaya mama-sieraden armband
Ben je enthousiast geworden? Dat komt mooi uit!

Want nu krijg je bij besteding vanaf € 40,00 een zilveren kinderarmbandje ter waarde van 25 Euro cadeau! 

School is begonnen en mama heeft nu pas vakantie!

School is begonnen en mama heeft…

Ik weet niet wat me overkomt! Binnen een aanvaardbare tijd heb ik het huishouden op orde en ben zelf ook nog gedoucht en aangekleed. Sterker…

Pretparken voor peuters en kleuters onder de loep

Pretparken voor peuters en kleuters…

Je ziet op het gebied van pretparken door de bomen het bos niet meer! Zoveel zijn er voor peuters, kleuters en jonge kinderen. Je hebt de…

Bellenblaas en vlekken

Bellenblaas en vlekken

Mijn oudste meisje is geen doorsnee meisje-meisje. Ze is een ware doerak en houdt vooral van stoere dingen. Zoetsappige kleurtjes en dito…

Ik ben Judith: mama van drie meiden: 2012, 2014 en 2016. Passies: Schrijven/ fotograferen. Liefhebber van: Humor, Sarcasme, Lekker eten, Gezelligheid, Alleen zijn, Samen zijn, Zon, George Michael en nog zoveel meer! Guilty pleasure: Redbull. Quote: ‘Loslaten is de moeilijkste vorm van liefde’. Ik schrijf: vaak met een knipoog, soms rauw en intens, bijna altijd met een vleugje humor .

Biografie in een notendop: Ik heb een roerige jeugd genoten en ben mijn moeder op 26 jarige leeftijd aan zelfdoding verloren. Ik kom haar nog regelmatig tegen nu ik zelf moeder ben. Zij en haar omstandigheden zijn regelmatig onderwerp van mijn schrijven. Maar ik haal mijn inspiratie ook veelvuldig uit mijn drie meiden en andere allerhande verwonderingen. 

Reacties 0

Voeg een nieuwe reactie toe: