);

Eindelijk, ik heb mijn mama sieraad!

Eindelijk, ik heb mijn mama sieraad!

Al een tijdje gaat mijn hart sneller kloppen van die zogenaamde ‘’mama sieraden’’. Als ik moet wachten tot ik het misschien, ooit op een goede dag, heel misschien wel cadeau zou krijgen van mijn lief, dan kon ik daar lang op wachten. Iets met mannen die hints niet begrijpen. wink Er zou ooit een dag komen dat ik mezelf zoiets cadeau ga doen. Een blijvende herinnering aan de prachtprestatie die ik drie keer op rij leverde en waar ik ontzettend trots op ben. Ik schonk het leven aan mijn drie meiden. Dat koester ik. Iedere dag weer als ik naar mijn meisjes kijk, ben ik verwonderd over die geweldige schepseltjes die ik heb gemaakt. Zo’n mama sieraad zou hiervoor, voor mij symbool staan. Een cadeautje en waardering voor mijn ultieme knutselwerkjes!

Die dag kwam sneller dan ik had durven hopen. Ik had het geluk dat ik namens Kaya sieraden een mama sieraad uit mocht kiezen. Mijn hart maakte een sprongetje! Dat liet ik mij niet twee keer zeggen. Kaya sieraden heeft een breed assortiment aan sieraden. Voor ieder wat wils. Ik liet mijn oog vallen op een subtiel en lieflijk, sterling zilveren armbandje. Deze is voorzien van een graveerplaatje in de vorm van een hart. Daar op was ruimte voor de namen van mijn drie meiden. Ook op de achterzijde is eventueel nog ruimte voor grafeer-mogelijkheden. Verder is het armbandje nog voorzien van een zoetwaterpareltje en een klein, sterling zilveren hartje. Het armbandje zelf, bestaat uit ronde, sterling zilveren, balletjes. Het is voorzien van een stevig, eveneens, sterling zilveren, sluitinkje.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt zoveel bedeltjes, steentjes en/ of graveerplaatjes bestellen als je wilt of nodig hebt.

mama sieraad van kaya sieraden


 

Mijn mama sieraad en ik…

Echt een armbandje om te koesteren en iedere dag bij me te willen dragen. Zo geschiedde het dan ook. Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik bij dit soort fragiele armbandjes wel altijd mijn bedenkingen heb. Bang om schakeltjes of bedeltjes te verliezen. Bang dat het armbandje stuk springt als ik ergens per ongeluk aan blijf haken. In werkelijkheid blijkt dit armbandje alles behalve fragiel. De schakeltjes zijn met elkaar verbonden middels een professioneel staaldraad met nylon coating, met stevige draadbeschermers aan de uiteinden. Het ding kan dus wel wat verdragen en dat heeft de praktijk inmiddels ook wel uitgewezen. Het heeft al verschillende sportsessies overleefd, zo ook douchebeurten en poetsbeurten. ’s Nachts zijn we ook onafscheidelijk en doorstaat het mijn woelige gedraai.

De gravering verloopt handgeschreven en is daardoor oprecht ‘’handmade with love’’.  Zoals dit op de website prijkt. Ik houd van die subtiele details. Het maakt mijn sieraad weer net een beetje unieker en persoonlijker. Daarnaast doneert Kaya per sieraad een bedrag aan het ''Giving back'' project, zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Inmiddels kunnen al 20 kinderen naar school via Kaya! Dus een beetje voor jou en een beetje voor een ander. Vind ik altijd een mooi gegeven. Hoe dan ook, ik ben heel erg blij met mijn dierbare sieraad!

Kaya mama-sieraden armband
Ben je enthousiast geworden? Dat komt mooi uit!

Want nu krijg je bij besteding vanaf € 40,00 een zilveren kinderarmbandje ter waarde van 25 Euro cadeau! 

Eropuit in Volendam en Marken met kinderen

Eropuit in Volendam en Marken met…

Wij mochten onlangs op ontdekkingstocht door Volendam. Dit deden we met een geweldige speurtocht voor kinderen die ons met verhaalvontuur.nl…

Column: De veelzijdige rol als moeder

Column: De veelzijdige rol als…

Naast de rol van moeder vervul ik nog talloze andere rollen voor mijn wondertjes. Ja, sorry… mijn sarcasme nam het nu al over. Laten we ze…

Gaat die onderbroekenlol-fase ooit nog voorbij?

Gaat die onderbroekenlol-fase ooit…

“Ik zie je tietuuuh mama!”, schatert mijn middelste dochter vanuit bad, als ik de douchecabine uitstap. “Eh..borsten, bedoel je?”, probeer…

Ik ben Judith: mama van drie meiden: 2012, 2014 en 2016. Passies: Schrijven/ fotograferen. Liefhebber van: Humor, Sarcasme, Lekker eten, Gezelligheid, Alleen zijn, Samen zijn, Zon, George Michael en nog zoveel meer! Guilty pleasure: Redbull. Quote: ‘Loslaten is de moeilijkste vorm van liefde’. Ik schrijf: vaak met een knipoog, soms rauw en intens, bijna altijd met een vleugje humor .

Biografie in een notendop: Ik heb een roerige jeugd genoten en ben mijn moeder op 26 jarige leeftijd aan zelfdoding verloren. Ik kom haar nog regelmatig tegen nu ik zelf moeder ben. Zij en haar omstandigheden zijn regelmatig onderwerp van mijn schrijven. Maar ik haal mijn inspiratie ook veelvuldig uit mijn drie meiden en andere allerhande verwonderingen. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.