);

Dreumesland in Avonturenpark Hellendoorn

Dreumesland in Avonturenpark Hellendoorn

Wij mochten voor website4mama, naar Avonturenpark Hellendoorn, om de opening van Bella’s Swingpaleis bij te wonen! Klokslag twee uur was het zover; in gezelschap van parkmascotte Bella de beer, Karel & Jasmijn, Noetsie konijn en Bollo de Beer, werd deze attractie op feestelijke wijze geopend. De kinderen keken hun ogen uit en een meisje uit het publiek mocht een lintje doorknippen waarna de nieuwe attractie officieel was geopend!

 

opening Swingpaleis hellendoorn

Tijd om feest te vieren in het nieuwe swingpaleis met lichten in alle kleuren, een fleurige en kleurig interieur en de leukste en nieuwste kinderhits! Mijn middelste meisje ging meteen los op de eerste herkenbare noten. Ons jongste telgje had even wat langer de tijd nodig om zich over te kunnen geven aan al die indrukken. Maar toen daar ineens één van haar favoriete liedjes uit de boxen knalde, was ze ook niet meer te stoppen. Ook voor papa en mama een feestje om naar te kijken, wat een pretletters!

 

Swingpaleis AVonturenpark Hellendoorn

 

Bella’s Swingpaleis in ‘Dreumesland’

Dit is een gebied dat speciaal in is gericht voor de ukkies. Alle attracties in dit gebied zijn geschikt voor kinderen tot 1.20 meter. Maar mijn oudste dochter van zes, vermaakte zich daar ook prima. De speeltuin bood een welkome afleiding van de vele attracties waar we eerder op de dag al in waren geweest. Even lekker vrij spelen. Terwijl de oudste en de middelste lekker los gingen in de speeltuin, ging ik samen met de jongste op avontuur en trektocht door de rest van Dreumesland. Er waren schattige attracties, zoals een draaimolen, vliegtuigjes, drijvende zwanen en een truckerstreintje. Een extra rondje in het Swingpaleis vond mijn dreumes ook geen straf.

Dreumesland in Hellendoorn

 

De meeste, overige attracties in het park waren ook prima toegankelijk voor de allerkleinsten. Onder begeleiding van een ouder was een hoop mogelijk. We gingen bijvoorbeeld met zijn vijfjes in de bootjes, het treintje dat via een bovenleiding over heel het park heen tufte en ook de Dombo olifantjes sloegen we niet over. Toen papa met de oudste in de achtbaan ging, deed ik samen met de middelste en de jongste nog een rondje Dombo. Deze stonden op een steenworp afstand van de achtbaan. Zo was er telkens voor ieder wat wils. Vrijwel alle attracties stonden slechts op een steenworp afstand van elkaar, dat maakte het makkelijk om af en toe even op te splitsen en elkaar ook weer gauw te treffen.

 

Wat vonden wij van Hellendoorn en Dreumesland?

Avonturenpark Hellendoorn is een heerlijk park voor de wat grotere en de wat kleinere kinderen. Ik vond het echt van grote meerwaarde dat we als gezin veel samen konden doen. We hebben echt enorm genoten met zijn vijven. Het drama was dan ook van onschatbare omvang, toen het weer tijd was om naar huis te gaan. Hoewel de vermoeidheid ongenadig toe had geslagen, had geen van de drie meiden zin om zich al richting huis te begeven. Toen ik hen uitlegde dat de deuren van het park om 17:00 zouden sluiten, kozen ze uiteindelijk toch eieren voor hun geld. Ik kijk terug op een meer dan geslaagde dag! Wat is Avonturen park Hellendoorn een ontzettend leuk pretpark. Wij zullen onze snuitjes daar zeker vaker laten zien!

 

Wist je dat…

Avonturenpark Hellendoorn een ‘regenverzekering’ hanteert? Voor slechts 1 Euro per persoon, sluit je deze af. Als er op de dag van jouw bezoek tussen 10:00 en 16:00 meer dan vier millimeter regen valt, ontvangt je een vrijkaart voor een andere openingsdag in seizoen 2018. Op een spatje na, hadden wij een heerlijke dag. Dus deze vlieger ging voor ons niet op.

» Ook leuk om te doen: Dinoparken in Nederland

 

Meer blogs van Judith:

Het moederschap is niet een grote roze wolk

Het moederschap is niet een grote…

Moeder zijn is natuurlijk het grootste voorrecht in het leven. Niets mooiers dan je kroost op zien groeien tot mooie, evenwichtige mensen.…

Eropuit in Volendam en Marken met kinderen

Eropuit in Volendam en Marken met…

Wij mochten onlangs op ontdekkingstocht door Volendam. Dit deden we met een geweldige speurtocht voor kinderen die ons met verhaalvontuur.nl…

Column: De veelzijdige rol als moeder

Column: De veelzijdige rol als…

Naast de rol van moeder vervul ik nog talloze andere rollen voor mijn wondertjes. Ja, sorry… mijn sarcasme nam het nu al over. Laten we ze…

Ik ben Judith: mama van drie meiden: 2012, 2014 en 2016. Passies: Schrijven/ fotograferen. Liefhebber van: Humor, Sarcasme, Lekker eten, Gezelligheid, Alleen zijn, Samen zijn, Zon, George Michael en nog zoveel meer! Guilty pleasure: Redbull. Quote: ‘Loslaten is de moeilijkste vorm van liefde’. Ik schrijf: vaak met een knipoog, soms rauw en intens, bijna altijd met een vleugje humor .

Biografie in een notendop: Ik heb een roerige jeugd genoten en ben mijn moeder op 26 jarige leeftijd aan zelfdoding verloren. Ik kom haar nog regelmatig tegen nu ik zelf moeder ben. Zij en haar omstandigheden zijn regelmatig onderwerp van mijn schrijven. Maar ik haal mijn inspiratie ook veelvuldig uit mijn drie meiden en andere allerhande verwonderingen. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.