);

DIY Pinterest Moederdag inspiratie

DIY Pinterest Moederdag inspiratie

Wat is er nou leuker dan zelf met je kinderen een leuk Moederdagcadeau knutselen. En je vindt de leukste Moederdag inspiratie op Pinterest. Ik heb er een paar op een rij gezet:

Ik vind het zelf altijd erg leuk om iets te maken met een foto van je kind(eren). Ik kwam deze ideetjes tegen en vind ze super! Alleen kunnen de kinderen zelf weinig knutselen aan deze cadeaus. Dus wil je echt knutselen dan zijn deze niet geschikt, maar ik vind ze te te leuk om niet te delen.

 

Moederdag inspratie DIY

 

Ook een leuk foto ideetjes maar voor de wat meer creatievelingen 

 

Ik zag deze vrolijke klokken voorbij komen, weer eens wat anders voor aan de muur dan die Action of Ikea klok (al moet je wel eerst een klok bij 1 van deze winkels kopen natuurlijk wink)

 

Zelf bloempotjes maken vind ik ook  een leuk idee. Staat altijd zo gezellig in huis. Ze zijn te vullen met de plantjes naar keuze. Ik zelf hou erg van vetplantjes of cactussen. Hier een paar ideetjes om zelf potjes te maken en te versieren:

 

Knutselen met strijkkralen blijft bij de meeste kinderen favoriet. Overal verkrijgbaar en je kunt er eindeloos mee knutselen. Wat toffe ideetjes:

 

Ik zou zeggen heel veel knutsel plezier! En wat zullen wij mama's verrast gaan worden met Moederdag!

 

Meer blogs van Yvonne:

Thuis doen tijdens de Coronacrisis met je kleuter

Thuis doen tijdens de Coronacrisis…

Nu de kinderen minimaal 3 weken niet naar school kunnen vanwege de Coronacrisis en ik als zzp-er weinig tot geen opdrachten heb, maken we…

Niet meer uitglijden met Ockyz Zwemsokken + winactie

Niet meer uitglijden met Ockyz…

Ik hoor in het zwembad vaders en moeders roepen : ‘Kijk uit, niet rennen!’ ‘Loop voorzichtig!’ ‘Pas op dat je niet uitglijdt!’ En logisch…

Een pup in ons gezin!

Een pup in ons gezin!

Al maanden, wat zeg ik, ruim anderhalf jaar denken we er aan en hebben we het er over. We zouden graag een hondje in huis willen… Maar wanneer…

Mijn naam is Yvonne en ik ben geboren in 1982. Ik woon samen met mijn dochter Sjors (5) in Willemstad (NB). Ik was jaren werkzaam in de kinderopvang, maar mijn contract liep af en daarom heb ik van mijn hobby fotografie mijn werk gemaakt. Je kan mijn werk bekijken op ShotsbyVon.nl

We houden ervan om naar de Efteling te gaan, een wandeling in het bos of aan het strand te maken, maar ook thuis schminken, knutselen, verkleden en dansen doen we graag. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.