Disney on Ice is een spektakel voor het hele gezin

Disney on Ice is een spektakel voor het hele gezin

Al weken hadden we de kaartjes voor Disney on Ice in huis. En vrijdagavond was het dan zover. We mochten naar het Disney on Ice schaatsspektakel in Ahoy Rotterdam. Vanwege de blog ontving ik 5 kaarten en naast man, dochter en mezelf had ik ook mijn stiefdochter en mijn schoonmoeder uitgenodigd deze schaatsshow bij te wonen. Leuk voor Marisa om haar oma en zus erbij te hebben.

 

De voorstelling Disney on Ice

De voorstelling in Ahoy startte om 19.00 uur en duurde tot ongeveer 21.00 uur. Best een lange zit voor iemand die al de hele week rugpijn heeft. Maar het was absoluut de moeite waard. Hieronder zie je een compilatie die ik gemaakt heb van de voorstelling.

 

Zoals je ziet, komen alle bekende Disney figuren voorbij. Het begint met de all time favourites Micky en Minnie Mouse. Donald Duck en Goofy komt natuurlijk ook voorbij geschaatst en dan start het verhaal van Toy Story. Wij vonden dat net even te lang duren om eerlijk te zijn. Het wordt een klein beetje langdradig. Daarna komt een stukje met de kleine zeemeermin, waar mijns inziens meer mee gedaan kon worden. Na de pauze komende cars figuren voorbij en tot slot natuurlijk Frozen en die laatste kon wat ons betreft niet lang genoeg duren. Heerlijk mee blèren met “laat het los”. Net als de 2 schatjes van kids achter ons. Die gingen samen zo op in het laatste deel van de show. Het was een attractie op zich. Je kunt ze horen in het filmpje als je goed luistert. Maar ook dochterlief van 9 zong mee. Ik wilde ook, maar het mocht niet van haar. Té gênant natuurlijk wink

 

Disney on Ice is een aanrader

Heb je nog kans om te gaan, doen! Een kaartje is verkrijgbaar vanaf 18 euro. Je kunt t/m 17 december terecht in Ahoy Rotterdam, van 23 t/m 26 december in Jaarbeurs Utrecht en van 28 december t/m 30 december in RAI Amsterdam. Tickets koop je hier.

 

Ga je naar Disney on Ice? Een paar tips!

Een kleine popcorn is 4 euro. Een grote 9 euro. Zout is ook echt zout en ik moest daarna bijna aan de nierdialyse. Zoet was wel lekker. Wat drinken? Ik zou een pakje of flesje meenemen van huis en iets lekkers te snacken. Zeker als je met het hele gezin gaat. Je loopt erop leeg. Plassen? Doe het vooraf. Tijdens de pauze en naderhand staan er dikke rijen. De hal gaat een uur voor aanvang van de show open. Er is een tas controle. Je tas mag niet groter zijn dan 40x35x19 cm. Het is niet koud in de hal, dus ga niet té warm gekleed. Lange benen? Pech! Je hebt voor je benen erg weinig ruimte. Dat was in ieder geval zo in Ahoy Rotterdam. Dat wordt wijdbeens zitten of je benen naar 1 kant als je langer bent dan 1.80. Hard zingen? Vooral doen! Laat je gaan, laat het los!!! Have fun! Want fun is het zeker!

» Kijk hier voor leuke kindermusicals van 2017 en 2018

 

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.